המלצות לכרטיס קול

ghsighsi

New member
המלצות לכרטיס קול

אני רוצה להתחיל להקליט בבית, יש לי תקציב לכרטיס קול עד 1000 שקלים, חדש או משומש לא משנה לי לא הבנתי מה ההבדלים בין כרטיס עם חיבור PSI, יו.אס.בי, או פיירוואייר -אם מישהו יכול לומר מה ההבדלים והאם אני צריך גם מיקסר פשוט בשביל כל העסק? ראיתי כרטיס אודיופיל 192 די זול, וגם מיקסר ברינג'ר פשוט וזול. מה אתם הייתם קונים? תודה

amber g

New member
היי!

pci זה אומר כרטיס פנימי בתוך המחשב. יתרונות - בדרך כלל יש לו לייטנסי נמוך יותר, אין ניתוקים. חסרונות - לא נייד, טכנולוגיה מיושנת (לא בטוח שעוד שנתיים עדיין מחשבים יתמכו בpci). usb יתרונות - יש חיבור כזה בכל מחשב, נייד. חסרונות - ניתוקים, מהירות בעייתית (אם זה usb1). firewire יתרונות - מהיר, מאפשר לייטנסי נמוך, אפשרות לניידות. חסרונות- ניתוקים, בעיות תאימות,טכנולוגיה מיושנת. בתכלס, ההמלצות שלי הם או ux2 של line6 או Native Instruments Audio Kontrol 1. שניהם באזור האלף, שניהם אמינים ועושים את העבודה. ולא, אין צורך במיקסר.

ghsighsi

New member
חיבור יו אס בי נשמע נוח

אני גם רוצה להקליט תופים אלקטרונים במידי, ולהפעיל מקלדת שליטה האם יש חיבורי מידי בכרטיסים האלו? והייתי בטוח שצריך איזה מיקסר בשביל עוד כניסות\יציאות, או סתם בשביל נוחות מה אתה אומר?

למעלה