המלצות למגזינים

shan26

New member
המלצות למגזינים

שלום לכולם, אני מעונינת לעשות לבעלי מנוי לאיזה שהוא מגזין מדע פופולרי במתנה. אשמח לשמוע המלצות על מגזין רציני, שמתמקד או לפחות כולל גם נושאים כמו התנהגות בע"ח ואבולוציה. יכול להיות בעברית או באנגלית. מהקישורים של הפורום התרשמתי מגלילאו הישראלי ומ-scientific american. אשמח לשמוע דעות עליהם או המלצות למשהו אחר. תודה רבה!

maverick 42

New member
פעם היה מגזין מעולה

ואני מצטער שזה לא עונה על השאלה, אבל זאת נראית לי כמו הזדמנות נהדרת להתבכיין על זה שהמגזין הזה כבר לא קיים: מגזין מחשבות זה היה פשוט מגזין ברמה מעולה. אבא שלי עשה בשכל ושמר גליונות של המגזין הזה, ויש לי איזה 10-15 בבית. פשוט תענוג. לגבי השאלה שלך - יש גם את פופולר סיינס, אך לכולם יש סגנון קצת שונה. תלוי מה את מחפפשת בדיוק. אם את יותר נוטה לכיוון טכנולוגי, אז עדיף פופולר סיינס או סיינטיפיק אמריקן. אם יותר לכיוון מדעים באופן כללי, ונושאים כמו אלה שציינת, אז נראה לי שגלילאו יותר עדיף. כמובן שיש גם עיתונים כמו טבע הדברים, אך הם פחות מתמקדים בתגליות מדעיות, ויותר בתצפיות ומחקר.

ranlevi2

New member
סיינטיפיק אמריקן הוא האהוב עלי ביותר

למרות שגם נשיונל גיאוגרפיק עושים המון כתבות מעמיקות על בע"ח ואבולוציה- אבל הם פחות ממוקדי מדע פופלרי, ויותר על טיולים וגיאוגרפיה. רן

לטעמי המגזין הכי טוב

הוא new scientist הבריטי. הוא פופולארי, איכותי ומעניין, ולמרות שאין לו התמקדות מוצהרת דווקא באבולוציה, בהחלט יש שם כל הזמן מאמרים וכתבות בנושאים הללו www.newscientist.com

shan26

New member
תודה על התגובות!

הסתכלתי על new scientist וממש אהבתי, אבל מסתבר שזה ממש יקר! (מנוי שנתי ב-218$, לעומת 44$ למשל ב-american scientist) ואין אפשרות למנויים קצרים יותר עד כמה שאני מבינה. אשמח לעוד רעיונות אם יש! ושוב תודה.

למעלה