המלצות למוזיקה לחדר כושר

המלצות למוזיקה לחדר כושר

חובבי מוזיקה איכותית שלומות, יש לי בקשה. אחרי שחרשתי את האלבום של לילי אלן אחורה וקדימה, אשמח לשמוע המלצות ולמוזיקה בסגנון, היינו איכותית אך לא קשה לעיכול, ואם אפשר עם קצב. משהו שיחזיק אותי במשלך שעה-שעתיים... תודה מראש לכל הממליצים - הרבה מהמוזיקה שמתנגנת לי באייפוד באה מהפורום הזה.

תאמין או לא

היום שמעתי את הסטריטס...
ג'ק ייבדק. ואני בחורינה. תודה!

death in vegas

נראה לי הולכים טוב עם כושר.. במיוחד The Contino Sessions. והחדש והלפני חדש של מונטריאול די קצביים..

סריט

New member
kids on tv

לא יודעת מה אתה מחפש, אבל בשבילי הם הדבר לשמוע כשאני על ההליכון. מפוצץ אותי באנרגיות.

lcd soundsystem

הראשון שלהם ממש טוב, את השני החדש עוד לא שמעתי במלואו. ויש להם גם איזה קטע ממש ארוך, שאני חושב שיוצר במיוחד לחדרי כושר של נייק או משהו כזה, אבל גם אותו לא שמעתי. בכל מקרה הם מאוד קיצביים.

alonfix

New member
התפוחים

עובד טוב מאוד בשבילי. גם הדיסק הראשון וגם השני. אגב, אתמול הייתי בהופעה שלהם וכרגיל היה מעולה.

AlmostHappy

New member
גם אני נתקלתי באותה בעיה:)

והנה ה"כוכבים" שלי בחדר כושר: The Fratellis - Costello Music The Shins - Wincing the Night Away Arctic Monkeys-Whatever You Say That I Am,That's What I'm Not The Klaxons- Myths Of The Near Future להמשיך?

וואו, איזו היענות!

תודה לכולם על ההמלצות
בהחלט הרבה מהאלבומים ייבדקו בשבועות הקרובים. לא יודעת אם זה רק אני, אבל לוקח לי לפעמים שבוע עד שאני מחליטה אם להקה חדשה זה "זה" (עם עוף מונטריאול לקח בדיוק 3 שניות...) אבל מכיוון שכל יום אני לפחות 3 שעות מחוברת לאוזניות (וזה בימים שאני לא נוסעת למשרד) זו הזדמנות נפלאה להעשיר את התקליטיה. תודה, תודה

למעלה