המלצות למוזיקה

berez23

New member
המלצות למוזיקה

דבר ראשון אני די חדש כאן אז שלום לכולם בזמן האחרון אני די משועמם מהמוזיקה שיש לי, אז אני חורש על כל האלבומים של pt אני צריך לשמוע קצת מוזיקה חדשה כדי שחס וחלילה אני לא ימאיס על עצמי גם את pt אז כל עזרה תתקבל בברכה דרך אגב אני שומע רוק פרוגרסיבי, אלטרנטיבי, בלוז וג'אז, להקות כמו porupine tree, the mars volta, king crimson, yes, pink floyd וכו'.. ואני לא אוהב מטאל

Pipe Dreamer

New member
למרות שאתה לא אוהב מטאל

תנסה לשמוע את Dream Theater. חלוצי הפרוג מטאל, להקה מצויינת לדעתי. תנסה את האלבומים Images & Words, Awake, Scenes from a Memory. משהו אחר לגמרי: מרקוס מילר, בסיסט פיוז'ן עם טכניקת סלאפינג מטורפת (בין הראשונים שפיתחו את זה לכדי אומנות של ממש). ממליץ על האלבום שלו The Sun Don't Lie וגם על אלבום הופעה שבו הוא מנגן ביחד עם בירלי לגרין, מישל פטרוצ'יאני, קני גארת ומתופף ששכחתי את שמו, האלבום נקרא Dreyfus Night in Paris. המלצה שלישית ואחרונה פשוט כי אני ממש רעב, יכול להיות שאתה מכיר אותו אם אתה אוהב רוק מתקדם, לי אישית יצא לשמוע אותו לראשונה רק לפני כמה ימים - מייק אולדפילד (Mike Oldfield) גיטריסט שהיום אין לי מושג באיזה סגנון הוא עוסק אבל בשנות ה70 הוציא כמה אלבומי פרוג, יצא לי לשמוע את האלבום Tubular Bells שפירסם אותו, וזוהי ללא ספק יצירת מופת. מקווה שתהנה!

למעלה