המלצות למורות מנוסות ליוגה בהריון

יוגי בר

New member
המלצות למורות מנוסות ליוגה בהריון

היי לכולם! עקב דרישות ופניות רבות אני פונה לכל המשתתפים הפעילים יותר והפעילים פחות. העוברים, המתעניינים והאחרים. אני הולכים בפורום לבנות רשימת מורות להריון בכל הארץ. לרשימה יכנסו רק מורות מנוסות ובעלות המלצות.(שיבדקו כמובן) כל מי שמכיר/ה כזו יעביר אלי מסר עם שם ופרטים. תודה. בברכה ואהבה יוגי בר

ביליבם

New member
מנצלת את פתיחת השרשור

להמלצות ליוגה בהריון בחיפה. אשמח אם תשלחו לי מסרים.

nrf

New member
נועה צווייג

מרכז איינגר בצפון ת"א-לא הייתי אצלה אבל שמעתי עליה דברים נפלאים

יוגי בר

New member
רשימת מורות ארצית ליוגה בהריון

היי לכולם אנא שימו לב! כדי שרשימת המורות הארצית תהייה אמינה ומהיימנה(של כל מורה ומורה) צרפו בבקשה שם+ המלצה רחבה מתלמידות. על כן לכל המציינים שם נא להוסיף פרטים מלאים של המורה + ממליצה/ממליצות עם טל לאימות ההמלצה. תודה. בברכה ואהבה יוגי בר

מורות בשיטת איינגר

ממליצה מאד על: 1. גבי דורון ממרכז איינדר יוגה בנווה צדק ,ת"א. 03-5163641 2. אפרת מיכלזון בי-ם. 02-6716701 שתיהן מורות בכירות לאיינגר יוגה ומלמדות מעל 10 שנים. למרות שלאיינגר יוגה יש תדמית קשוחה, זה מאד מומלץ בהריון ושתי המורות האלו הן בעלות ידע עצום ומשלבות בין הדיוק ופתרון ספציפי לכל מיני בעיות, לבין גישה רכה. מומלץ בחום!

יוגי בר

New member
יוגה לנשים בהריון: עקרון הרשימה

היי רותה אז ככה: 1. העקרון והכללים יוגה נולדה לתת פתרון ומענה אופטימלי לכל בעייה. ויש הרבה מורים ומורות טובים ליוגה בכל הגישות. אלא מה? שיהיה ברור הרשימה הספציפית הנ"ל תהייה מורכבת אך ורק ממורות(הדגש על מורות) שמלמדות באופן קבוע יוגה לקבוצות נשים בהריון (וזה לא משנה באיזה גישה) ויותר מזה. מי שממליץ על שם של מורה מסויימת רצוי שתהיה לו גם המלצה ברמה של התנסות אישית ו/או שהוא היא מכירים ממליצים אחרים. באם כללים אלה תקפים לגבי שמות המורות שהזכרת- אז אחלה. הן תכנסנה לרשימה בשמחה לטובת כל המעוניינות. בברכה ואהבה יוגי בר

יוגה להריון

היי יוגי, שתי המורות שהזכרתי מלמדות באופן קבוע קבוצות להריוניות, כבר הרבה שנים. יש לי שמות של ממליצות אבל אני לא יודעת אם הן רוצות שהטלפונים שלהן יתפרסמו. יש דרך להעביר לך לא דרך הפורום? אני באופן אישי כבר כמה חודשים אסיסטנטית בשיעורי יוגה לנשים בהריון ונדהמת כל פעם מחדש איזה השפעה נפלאה יש לזה על הנשים. בברכה ולילה טוב, רותה

יוגי בר

New member
מצויין

היי רותה תעבירי לי בבקשה מסר אישי(הלחצן על התיבה משמאל למסך) לתיבת המסרים(זה חסוי ומגיע רק אלי). תודה. בברכה ואהבה יוגי בר

ppb

New member
../images/Emo39.gifמורה מוסמכת ליוגה לנשים בהריון

שלום , קוראים לי רוית טל ואני מורה בשיטת האטה יוגה , מוסמכת גם ליוגה לנשים בהריון,למדתי שנה בניו יורק בבי"ס "bright spirit " המוכר באירגון מורי היוגה בארה"ב. מלמדת במכון ליוגה ופילאטיס מכשירים בראשל"צ טל:03-9503641 קרוב לתחנה המרכזית * שיעור נסיון חינם!

למעלה