המלצות למסעדות טובות או מעניינות בוינה,

כן, יש שם אפילו המלצה שלי
.

מחפשת המלצות עדכניות.

FiReBall

New member
אם יש כבר המלצה שלך אני לא יודע אם אוכל להוסיף

אבל המתוקים של קפה סנטרל מעולים...

ויש סיבה ללכת למשהו שלו דווקא בוינה?

כלומר, יש שם משהו שאי אפשר להשיג בישראל?

Nרב

New member
אני מניחה שאם תהיה מנת דג בפיתה זה יהיה דג מקומי :)

תכלס אני לא יודעת מה את מחפשת, המזנון בפריז הציל אותנו כשחיפשנו ארוחת צהרים משפחתית זולה שלא תקרע לנו את הכיס ותהיה טעימה ומשביעה.
ואני לא מאלו שמחפשים חומוס ופלאפל בשום מקום בעולם....

תודה. אני פשוט נוטה

להעדיף לאכול משהו שונה בחו"ל. אפילו חומוס ופלאפל אפשר לאכול בגרסה המקומית (פעם אכלתי גרסה מדהימה של פלאפל באיזו מסעדה צמחונית יוקרתית בחו"ל) ויכול להיות בזה מידה מסוימת של עניין.

lriemann

New member
אם מחפשים המבורגרים- יש רשת מסעדות מזון מהיר עם שם סקוטי

רשת ואפיאנו. לדעתי יש להם 3 סניפים ברחבי וינה
אוכל איטלקי מעולה, שמכינים על המקום לאחר שהזמנת.
כשנכנסים מקבלים כרטיס נטען, הולכים לעמדה שרלוונטית לך (יש עמדה לפיצות, עמדה לפסטות ועמדה לסלטים), מזמינים, מעבירים כרטיס ומחכים מול הטבח שיבשל את מה שהכנת.
כל מה שאכלנו שם (גם בוינה וגם בברלין) היה מעולה. יש גם פיצות לילדים (גדולות וחמודות עם אוזניים). ולא משלמים שירות

חוץ מזה אם אתם אוהבים יפני, ממליצה בחום על רשת אקא-קיקו. אכלנו גם במסעדה וגם בדוכן באחד הקניונים בעיר. בשתי ההזדמנויות לקקנו אצבעות, כולל הקטן שלא אוהב יפני אבל מאוד נהנה מנודלס ומעוף בסגנון "חמוץ-מתוק".

kr21

New member
כמה בשלוף

- Slam Brau - מבשלת בירה. יש להם יופי של אוכל כולל צלעות, דגים ובשרים אחרים וכמובן בירה מצויינת

- Schweizerhaus Wien באיזור Prater - ביר גרדן ממש נחמד. הבירות בהירות ומוגשות בכמויות מטורפות. מבחינת אוכל המקום מפורסם ב "Stelze", שזו רגל אחורית של חזיר. זו מנה לשניים רעבים. לא גורמה אבל חוויה נחמדה בעיקר שמזג האוויר מאפשר ישיבה בחוץ

- Schnitzelwirt - המקום החביב עלי לשניצל וינאי. השנצים שלהם טעימים מאוד וכמובן ענקיים.

yifatsh34

New member
המלצה מלפני שנה וקצת

PLACHUTTAS GASTHAUS ZUR OPER
הסניף שלהם מתמחה בשניצל הוינאי - היה השניצל הכי טעים שאכלנו ( לא התעלפנו על השניצל בפיגלמולר) , אכלנו גם דג מצוין שם- בקיצר מסעדה מוצלחת לטעמי

קפה ושטרודל נהדר נהנו ב K.UK CAFE-KONDITORELI ברובע 1
תהנו

למעלה