המלצות למסעדות פועלים בדרום העיר

המלצות למסעדות פועלים בדרום העיר

התחלתי לעבוד בדרך פתח תקווה בתל אביב ליד חברת חשמל ליד תחנה המרכזית הישנה וכבר בדקנו את כל המסעדות באיזור. לא היו הצלחות גדולות. למשהו יש המלצות למסעדות פועלים עם אוכל ביתי באיזור? מחכים להמלצות, תודה מהרעבים

liti

New member
לא מסעדה אמנם,אך אם תרצו סנדוויץ´

אין לי מושג אם המקום הזה עדיין קיים אבל לפני כמה שנים, כשגרתי באיזור, הייתי קונה הרבה סנדוויצ´ים מהמכולת שמתחת לבניין הקודם של קמרה אובסקורה (נדמה לי שהכתובת היא ריב"ל 4). שם היה אפשר להרכיב סנדוויצ´ים (ג´בטות, פיתות, לחמניות) מעולים לפי הטעם- עם מלא גבינות, ממרחים ירקות וסלטים בפנים, הכול היה עמוס וגדוש ומשתלם (לא זוכרת מחיר, בכל זאת זה היה מזמן).

meravbr

New member
את החומה הסינית ניסיתם??

מסעדה סינית של סינים שטוענים שהם יהודים (!). בעלי שעבד בסביבה אומר שיש שם אוכל סיני אותנטי ממש.

אכלתי שם!!!

הם אכן יהודים{לא בדקתי בציציות} האוכל זול להחריד וטעמו?! ובכן, היה נחמד..לא יותר..פשוט וסביר! עדנה מרתקת חיך לא תצא משם{אולי תורה
אבל עדנה קולינרית?!?!..מסופקני}

פרנקלית

New member
תאילנדית חביבה

"ביג מק" או משהו כזה בסוף רח´ ריב"ל (מאחורי סניף הענק של בנק לאומי) עם מחירים ממש - ממש זולים, שירות חביב ולבבי ואוכל בסדר. לא מדהים, אבל בהחלט טעים ואכיל ובהחלט נותן תמורה למעט כסף שתוציאו. כשלמדתי ב"סיוון" זה היה המקום ללכת לאכול משהו חם (מרק תירס ריחני ..) במקום סנדוויצים וג´אנק.

tully

New member
יש במדרחוב של נווה שאנן

שתי מסעדות פרסיות- אני אכלתי ב"קשת" היה מעולה. יש ברחוב לוינסקי גם את "תפארת" שהיא מסעדה פרסית מעולה. בלילנבלום למטה כמעט בנווה צדק יש את "ספון" וקצת מעליה את "דרך האוכל". יש אחד שמוכר שקשוקה ביהודדה הלוי קצת לפני אלנבי אם באים מכיוון חברת חשמל. יש את "מפגש שאול" ביהודה הלי פינת נחלת בינמין. יש בריב"ל את "ספגטים" וגם מסעדה קוריאנית ששמעתי שהיא טובה. יש מקום כשר שעולה טוסטים כיפיים שעולים כלום ברחוב מקווה ישראל , קצת לפני אלנבי (מול זה של השקשוקה). יש את ארומה ביהודה הלוי שיש להם סנדויץ´ חצילים מ ע ו ל ה !! אם אתם מוכנים להרחיק עד רוטשילד יש שם מסעדה שקוראים לה "פטרוזיליה" והיא גם כשרה וגם נחמדה עם חומוס צ´יפס סלט. יש ביהודה הלוי, ליד פינת נחמני את "סנדויץ´ יהודה הלוי" וסניף נוסף בלינקולן, מול הסדויץ´ יש את "חומוס בכראם" שהוא לפי דעתי אחד החומוסים הכי טעימים בארץ ויש לו גם פלאפל מעולה!!

למעלה