המלצות למקומות לעשות בהם כושר בחיפה?

dora me

New member
המלצות למקומות לעשות בהם כושר בחיפה?

לא סגורה עוד אם אני רוצה חדר כושר או אולי חוגים סטייל פילאטיס, אבל המלצות על שני הסוגים יתקבלו בברכה!

צליליתה

New member
את צריכה להחליט מה את רוצה

ואחרכך לבקש המלצות
המלצה אישית שלי - חפשי מקום שיהיה לך נוח להגיע לשם
אין כמו פקקי תנועה, כדי לשכנע אותי להשאר מרוחה על הספה
אני מתעמלת שנים בהולמס פלייס, פעם היה לי מאוד נוח להגיע, היום, קצת פחות (הפקקים)
לא זול, אבל יש מגוון עצום של כל מיני פעילויות אפשריות, וכשמנצלים את המנוי ומגיעים כמה פעמים בשבוע, זה שווה. לו הייתי עושה את מה שאני עושה בהולמס פלייס, בכל מיני חוגים , הייתי משלמת לפחות פי 2.

Danit Kremmer

New member
תשלבי חוגים עם חדר כושר :)

אני אחת שאוהבת מאוד כושר ולהוציא אנרגיה, ואני יודעת שאין הרבה כמוני, אבל בשבילי זה זמן איכות עם עצמי.
אני מנויה בספורטן ואני מאוד מרוצה. קצת בריכה, קצת חדר כושר, קצת חוגים.. מגוונת. לי זה קרוב הביתה (בהתחלה גרתי בדרך הים למטה, והיום עברנו לשכונת הנשיא אז זה עוד יותר קרוב).
ותכלס? הרבה פעמים אני הולכת אחרי לקניון חיפה לעשות קצת שופינג :p (כן, אני יודעת, הקניון עצמו לא להיט אבל יש שם חנויות שאני אוהבת) בכל אופן אם נעזוב רגע את השופינג בצד.. אני ממליצה על הספורטן. מדריכים מקצועיים (טלי ינאי מעולה!! מתה על החוג שלה..) ואני אישית עשיתי מנוי משפחתי אז יצא לי יחסית זול... אבל כל מקרה לגופו ואני לא יודעת יותר מדי פרטים...

dora me

New member
באמת נשמע כמו הפתרון הכי טוב בשבילי

קשה לי עם פעילות אחת קבועה, חייבת להחליף כל פעם...

trilliane

Well-known member
מנהל
מסכימה עם קודמותיי שהנוחות משחקת תפקיד חשוב

לפני כמה שנים הייתי מנויה בהולמס פלייס גרנד קניון. היה יקר אבל נהדר, יש שם באמת הכול (חדר כושר מצויד היטב, ברכה, חוגים, מקלחות, מגבות, בניית תכנית אישית עם מדריך פעם בתקופה) אבל לא היה לי נוח להגיע ולכן די בזבזתי אותו.
&nbsp
אם תמקדי את החיפוש יהיה קל יותר להפנות אותך.

למעלה