המלצות למקומות לקניית פאנדירו?

• פותח הנושא TIS
  • פורסם בתאריך

TIS

New member
המלצות למקומות לקניית פאנדירו?

אני רוצה לקנות לי פאנדירו ואולי גם בירנבאו. מצאתי אתר באינטרנט שמוכר, אבל אני לא יודע עד כמה הוא אמין. אני אבקש מהמסטרה שלי באימון הבא שאני אהיה, אבל אני רוצה לשמוע גם דיעות אחרות. יש מקום שבו זול במיוחד, או שהכל כמעט אותו דבר? יש המלצות כל שהן? מה נקרא "מחיר סביר" לפאנדירו בנפרד ובירנבאו בנפרד?

Ze Colmeia

New member
פנדרו....

ילד אתה בטח עשיר רצח כי פנדירו (לפי מה שהבנתי) עולה לפחות 2000 ש"ח. אני קניתי את הבירינבאו שלי ב180 וזה נחשב למחיר טוב...

ait yam

New member
אתה מתבלבל....

בין פנדירו לטבאקי פנדירו זה התוף הקטן טבאקי זה התוף הגדול

Ze Colmeia

New member
../images/Emo9.gifאופסי...

לא שמתי לב, כתבתי את ההודעה הזו במהירות לפני שיצאתי מהחדר (יום עבודה) אז לא שימתי לב....ואני לא יודע מה המחירים שם פנדירו...תבדקו בקפואירה שופ ותשאלו את המאמנים וכך תשוו...

subliminalit69

New member
אז לפי מה שאני הבנתי...

שהייתי בחנות קפוארה שאטבקי עולה 2000 לא פנדירו...

Forrozeira

New member
די כבר!!!!

זה לא בירנבאו אלא ברימבאו (Berimbau)!!!!!!!!!!!!!! אולי לפני שאתם מתווכחים אם אקרובטיקה זה קפואירה ולמה אמא של ההוא לא יודעת ג'ינגה (בגלל שבקבוצה שלה לומדים רק סלטות) תלמדו לבטא נכון את השמות של התרגילים והכלים!! For crying out loud!!!

jennie 00

New member
חחחחחחחחח...

באמת יהיה יותר נוח אם יגידו נכון את השמות אבל לא נורא חפיף

benny afro

New member
אל תבכי!

קחי נשיקה

shayltd

New member
הערה קטנה..

רומשים אולי ברימבאו, אבל מבטאים את זה עם האות "נון" כמו boa viagem מבטאים את זה כך: בואה ויאג'ן

Forrozeira

New member
לא נכון!

אתה טועה ומטעה- לא כל m בפורטוגזית מבטאים כ-n. רק אם היא בסוף מילה, בדיוק כמו בדוגמה שנתת.. אבל ברימבאו כן כותבים וכן מבטאים עם M!!!

Ze Colmeia

New member
אני...

עדיין לא ראיתי שום חנות קפואירה בארץ שמוכרת אטאבאקי, בגלל שכל מי שקונה אותו זה מורים והם קונים את זה בברזיל, ושם זה עולה להם 2000 שקל.

Escova

New member
יש אחד יא דוב...

בחנות הזו... זה באיזה מושב נידח בארץ... יש איזה אחד שמוכר... אבל מי באמת יקנה משם ???

shayltd

New member
יש את "קפוארה שופ"

לא זוכר איפה זה נמצא אבל תעשה חיפוש של זה באינטרנט אתה תמצא את זה שם.. אני אישית לא ממליץ לקנות משם, מוכרים שם כמה חבר'ה שהועפו מקורדאו...

Escova

New member
למה הם עפו ???

לא עשו מספיק סלטות ???? סתאאאאאאאאאאאאאאאאם...

Escova

New member
תשמע...

מה זה בעצם פאנדירו ??? תוף מרים... אפשר למצוא את זה בכול חנות כלי נגינה, ליד המצילתיים וכול שאר השטויות... אבל אתה בטח רוצה אותנטי ??? אפשר לחכות לבאצ'יזאדו... ואפשר, לא זוכר איפה, יש אנשים שמוכרים... ואם אתה מאבאדא, והמורה שלך טס עם המשלחת, תבקש ממנו שיקנה לך שם... יש מעט שמוכרים בישראל...

TIS

New member
אני רוצה אוטנטי

אני אשאל את המסטרה שלי... ואני לא מאבדא

למעלה