המלצות למשחקים....

Lior Neromberg

New member
המלצות למשחקים....

קיבלתי 14 משחקים לפלייסטיישן 3, הייתי שמח אם תגידו לי מה מומלץ לשחק, מה חובה ובמה עדיף לא לגעת, ניתן להגיד שאני לא כזה גיימר אז רצוי שהמשחק לא יהיה מסובך מדי, תודה לעוזרים
KILLZONE 3
SKYRIM
RED DEAD REDEMPTION
BATMAN ARKHAM CITY
METAL GEAR SOLID 4
GHOST RECON
DEAD SPACE 2
ASSASSINS CREED 3
RESISTANCE - FALL OF MAN
RESIDENT EVIL 5
METAL GEAR RISING
FALL OUT
FALL OUT 3
FINAL FANTASY XIII
L.A NOIRE

דעתי על הרשימה שלך. (אתייחס רק לאלה ששיחקתי)

SKYRIM - מעולה, אם אתה אוהב לטייל במשחקים שלך ולטייל בעולם פנטזיה משגע ולחקור אותו, יש כל כך הרבה מה לעשות בו שאם הוא יהיה לטעמך
אתה בקלות יכול לשרוף עליו כמה חודשים, יש גם דרקונים במשחק ולמרות שהם חלשלושים, זה עדיין מגניב להילחם בהם.
RED DEAD REDEMPTION - אני מכיר בזה שזה משחק טוב, אם אתה אוהב את המערב הפרוע ומשחקי עולם פתוח בסגנון GTA אתה כנראה תהנה ממנו כמו רוב האנשים. אני אישית לא נהנהתי אני משוגע על המערב הפרוע ובכל זאת לא היה לי קליק עם המשחק הזה, אבל תנסה בעצמך.
GHOST RECON- משחק נחמד לא נפלתי ממנו.
DEAD SPACE 2 המשחק הכי טוב ברשימה שלך by far, זה משחק פשוט אדיר ברמות אחרות מפחיד מצמרר ופשוט עשוי טוב, אני ממליץ לשחק קודם
בDEAD SPACE 1 שהוא גם קצת יותר טוב מ2 בעיני והוא אמור לעלות לך ממש בזול.
RESIDENT EVIL 5- משחק מעולה, כל עוד אתה מודע לזה שזה משחק אקשן נטו, כמשחק אקשן הוא TOP NOTCH מבחינת איכות כל נשק מרגיש עוצמתי ואם יש לחברים שלך P S3 עם המשחק אתם יכולים לשחק את המשחק ביחד וזה יהיה עוד יותר מגניב.
METAL GEAR RISING- משחק משעמם אם אתה שואל אותי, אבל אין לך עוד משחקים בסגנון שלו ברשימה שלך, אני מתכוון למשחקי האקשן שנוטפים סטייל מטורף והם over the top action games כמו DMC וGOW וכו' אז למען הגיוון של הספרייה שלך תנסה אותו ותראה אם זה לטעמך, יש מצב שתאהב אותו רק בזכות השוני שלו מהשאר.
ASSASSINS CREED 3 - אני אימביוולנטי, כי מצד אחד שנאתי את AC3 עלילה מעפנה והמשחקית הקלה והלא מסובכת נמאס עלי, מצד שני, אם מעולם לא שיחקת במשחק בסדרת ASSASSIN CREED אני מרגיש שאתה חייב לעצמך לנסות את המשחק הזה, המון אנשים מתים על הסדרה הזו ויש מצב שגבלם אתה מאוד תאהב את הסדרה ואת זה רק אתה תוכל לדעת לא אני ולכן עדיף לך לנסות ולשפוט בעצמך, לזכות המשחק אומר שהוא ממש קל ולא מסובך זה אחד הדברים ששנאתי בו.
FALLOUT 3 - אוי זה היה משחק מצוין פשוט מצוין, לא סיימתי אבלאני אחזור אליו, כמו סקיירים, אם יש לך זמן להישאב לעולם אחר רק בעידן מודרני במקום עולם הפנטזיה של סקיירים, אז זה אחד העולמות שכדאי לך להישאב אליהם.
FINAL FANTASY XIII- המשחק הכי רע ברשימה שלך, אני פשוט לא יכול להמליץ לאף אחד לשחק במשחק הזה, עלילה גרועה שמביך לצפות בה ליד אנשים, הקרבות מרדימים, ורוב הסיכוים שתסתבך עם המשחק אם אין לך ניסיון קודם במשחקים מסוגו, אם אתה לא גיימר גדול אז בכל משחק אפשר להסתבך במשהו, ההבדל הוא שהמשחק הזה לא שווה את המאמץ בניגוד לכמה אחרים ברשימה שלך.
L.A NOIRE- משחק נוראי, ציפיתי למשחק כמו MAFIA רק עם עלילה הרבה יותר טובה וקיבלתי בעיטה בפרצוף, נרדמתי פיזית משיעמום, לא שווה לך להתקרב.

*לא שיחקתי ממש בבאטמן,אבל ראיתי אנשים אחרים משחקים ואין ספק שזה משחק מרשים מאוד אם אתה אוהב את העטלף ושאתה תהנה ממנו.

למעלה