המלצות למתמודדים של היום

• פותח הנושא ykny
  • פורסם בתאריך

ykny

New member
המלצות למתמודדים של היום

אחחח...איזה יום איזה יום... אני כבר מחכה לשידור החי ולדאחקות שירוצו בין החבר'ה. המתמודדים הכי מעניינים היום, עדי רמי וג'ני. בתקווה שהיום יעשה הצדק, והמתמודד הכי טוב באמת יזכה, ולא כמו שקרה עד עכשיו... רמי - קודם כל, אתה תחסר לי בפורום היום. בן אדם - ברגוע. ברגוע. ברגוע. השתפרת ללא ספק. פירגונים אחי, חוזרים אליך. תהיה ברגוע. עדי - אתה כוכב ללא ספק. הכתיבה שלך מצחיקה בטירוף, ואתה כשלעצמך נשמע לי טיפוס, עם היין וכל התוספות. המלצתי היא: תפרגן לג'ני על זה שהיא יפה, זה ירגיע אותה. ותעשה עם רמי שלום בשידור - כי שניכם ביחד זה הדבר הכי אקשני שהיה בתחרות הזאת עד היום. ג'ני - אשריך שאת יפה, אבל זה לא עובר ברדיו. אז תפסיקי לעבות את הקול שלך כאילו שאת איזה שירז טל (היית מתה) ותורידי התלהבות מעצמך (שומעים את זה) כי אין לך, אין לך על מה. זה שזכית בתוכנית האחרונה זו רק עוד הוכחה שאס.אמ.אסים הם לא הדבר הכי אינטיליגנטי בארץ (ראי מקרה הראל מויאל)

עדי 103

New member
אופס....הברזתי לשידור???

תודה לך על הפירגון...(מקווה שלא הרסתי לך את היום...:) אבל בזמן שבאולפן, התמודדו להם גברת "דופקת פוזות למיקרופון" ומר "נעשה שלום ונחלק את ירושליים"... אני הייתי עסוק בחזרות להצגה שתעלה בתיאטרון "נוצר" ביום שבת. אבל בינינו...גם לא ממש הוזמנתי לתחרות...) גורלו של היושב בפרברים הוא כדילקמן- תחילה,לזכות במקום ראשון + כאפה מהשופטת איריס קול - ועם זאת לגמור מקום שלישי עקב ה-אס.אמ.אסים. אמממה...שלוש קופץ בראש ולא היתה סיבה לאבד את התקווה. אז יצאנו כל החבר'ה לבר הזה...ואז מתחיל האקשן האמיתי: קצת ריבים עם הסלקטורים, עם הקופאית, מלחמת הישרדות שלא הייתה מביישת כל ח"כ בארץ למציאת כיסא. רמי שובר כוסות, אני שובר את הלשון. מלא תקווה עליתי לבמה לשיר את "בגלל הרוח"...אבל בגלל השמוליק שכנראה לא אהב את ה-cover האוונגרדי שלי, חזרתי הביתה נטול הצעות לככב לצד מורן איזנשיין במחזמר החדש - "אניטה"....מעין גירסה ישראלית ל"אוויטה"... בהמשך....הצלחתי להוביל באס.אמ.אסים אבל להיגמר ע"י טראומת "שוש" (מופיע במילונים רפואיים לכל הדורש לדעת...אה...וגם בארכיון 103FM). נראה שהלך לי יותר טוב עם האחיות שלה...שיחקתי ברחוב סומסום עם יונה עטרי, וקיימתי ראיון מוצלח לעיתון עם גלי - זה ממש כמו להיזרק ע"י החברה ולקבל תמיכה ממשפחתה...מכירים? ובמשך השבוע שבא אחריו ישבתי בבית והודתי לאלוהים שתם עידן ה"עטרי" ובימים כתיקונם התקדמנו לפלייסטיישן!! ראיינתי את עצמי ברגע לפניי, התווכחתי עם עצמי, מתחתי את עצמי, השגתי סקופ לראיון האישי, נתתי לעצמי גונג (אומנם לעיתים נדירות) ואפילו הענקתי לעצמי שי מתנת "דיונון".... אבל די (!!!) - נמאס! אז תודה לאל שיש עוד כאלה שזוכרים שפעם הייתי בתחרות הזאת ועשיתי כל מה שילד טוב צריך לעשות- לריב עם רמי ירושלמי, לפתוח את הפה בפורום לטובת השירשור, להזכיר למאזין שהוא התקשר אליי ולא אני אליו, לשתות יין, להודיע בר' גלי מי עומד לעוף בסוף התכנית, ואת הניצוצות שעפו ביני לבין כרמל מישהו עוד זוכר?!....אה...ולריב עם רמי ירושלמי (אמרתי את זה כבר?) אז לזכור ולא לשכוח! אני חוזר לגלגל המזל ביום ראשון, אשמח לכל תמיכה של אס.אמ.אסים....מוכן אפילו למכור אותיות "אהוי" תמורתם...ועל הדרך, מחפש את הסיגל שחמון הפרטית שלי - מישהי רוצה לסובב למעני את הגלגל??? אז בואו נוכיח שלא דופקים את השחורים ונצביע לגיל שכבר באמת אפשר להתחיל (!!!) - 16. תודה, ונתראה יום ראשון ב"גלגל של המדינה".

ל-ykny ועדי פרבר

גם לי לא היה ברור אם עדי פרבר יהיה השבוע...אוף איך זה יכול להיות שאחד הטובים ביותר בתחרות לא לוקח בה חלק אני רק יכולה לדמיין איזה ראיון אישי היית עושה ואת הוויכוחים הסוערים שלך וזה הפסד גדול לנו המאזינים. אני מאחלת לך בהצלחה ובטח שאצביע לך אין סיכוי שלא תגיע לגמר והלוואי שתנצח בתחרות אחרי הכול. אנשים רוצים לשמוע אותך מאחוריי המיקרופון!

רמי 103

New member
לא הבנתי מה פרבר עשה פה, אבל מילא

התחרות אתמול הייתה בין ג'ני וביני. פרבר עף כבר בשלישיות ויופיע שוב ביום ראשון בגלגל הצלה. ykny - תמצאי כבר ניק שאפשר לכתוב בלי לעבור לאנגלית. אבל גם אם לא - אני מת עלייך. אם צריך לבחור את המאזין החביב ביותר - אני מציף את השם שלך באסאמ אסים תודה על הפירגון!!! ולהתראות בחצי הגמר!!!

ArtGirl

New member
עדי - הגלגל אכן עגול!

דובר כבר רבות על עזיבתו בטרם עת של אחד המועמדים הטובים ביותר גם כאן בפורום ואפילו בשידור חי ימים אחרי לכתו. אני סימנתי את עדי פרבר ואת כרמית פרי מתחילת התחרות לטובים ביותר והם לא איכזבו לרגע. אבל עכשיו זה הזמן לאחל לכרמית פרי בהצלחה בשידור הערב ולהקדים את המאוחר - לדבר על חזרתו של עדי פרבר לתכנית! כרמית, תהיי את ותלכי על כל הקופה עם המון ביצים! אין ספק שאת אינטיליגנטית ומוכשרת. עדי, ההיעדרות שלך מורגשת בצורה בולטת. מתגעגעת לאקשן, לשנינות, להתפלפלות ולמתח בינך ובין המתמודדים האחרים ולשמוליק תייר. יש לך את כל המאפיינים להצליח ולהגיע רחוק (אגב, המדייה לא זרה לי) - מקווה שיעשה צדק לעדי פרבר בתחרות של יום ראשון. דבר נוסף, אני חייבת לציין לטובה את הראיון של הבחור הצעיר עם הח"כ דוד לוי. אכן השופטים צודקים והוא אינו מתאים להיות שדרן ובטח לא ב"רדיו ללא הפסקה". אבל הפוטנצייאל אדיר וכדאי לנתב אותו בחוכמה.

ykny

New member
רמי, דוגרי, אתה לא מתגעגע אליו?

לא יודעת למה, הייתי בטוחה שפרבר יהיה איתך אתמול. איכשהוא כל פעם שהשם שלך מופיע, אוטומטית גם השם של פרבר נצמד אליו בתודעה. דוגרי רמי, אתה לא מתגעגע אליו? היה מעניין לשמוע את הויכוחים שלכם, שני אנשים עם הפרש גילאים גדול, אבל בגרות נפשית זהה (ואל תבין משהו לא נכון פה, היא גדולה) וואלה רמי, אתה הורג אותי... מאחורי המילים (הכותרת שלך לא הבנתי מה פרבר עשה פה, אבל מילא) אפשר עוד להבין שלא נגמר לך מה להגיד לבחור. רק חבל שלא נותנים לכם מקום לזה! אני ממש שמחה על הזכייה שלך אתמול. כמו שכבר אמרתי, היה תענוג לשמוע אותך. ממשיכה לתמוך בך עד הסוף. ותודה על הפידבק.

אורן283

New member
יוחזר פרבר להתמודד מול רמי!

מצטרף אלייך ykny - מזל טוב לרמי על השידור אמש אכן הגיע לך! אבל היתה מולך גם מתמודדת קלה ולא משמעותית אכן הייתי רוצה לראות אותך ואת עדי פרבר מתמודדים אחד מול השני, זה עשוי להיות מרתק. מי ייקח במקרה הזה לדעתך (Ykny?) בכל מקרה יאללה פרבר תחזור לתחרות כבר, מסתבר שאתה חסר כאן.

למעלה