המלצות לנשים בהריון....??

• פותח הנושא che55
  • פורסם בתאריך

che55

New member
המלצות לנשים בהריון....??

ערב טוב לכולם
, אשמח לקבל המלצות לתערובות שמנים למריחה על הבטן של אישה בהריון ועל החזה..... האם מותר להשמתמש גם בשמנים אתרים?בתחילת ההריון??
תודה

0 אור 0

New member
ככלל לא מומלץ בתחילת ההריון

שמנים אתריים - ובכל מקרה כדאי להזהר ולהיעזר ביעוץ מומחה לגבי כל שמן ספציפי. לעומת זה את יכולה למרוח שמנים כשמן שקדים מתוקים או שמן חוחובה ללא כל חשש ובכל עת.

che55

New member
תודה על התשובה../images/Emo13.gif - ושאלה נוספת

מה יכול למנוע או להפחית את סימני המתיחה כתוצאה מההריון? אם יש בכלל דבק כזה
????

0 אור 0

New member
סימני מתיחה

בדרך כלל אחרי שהם נוצרים כבר אין הרבה מה לעשות - אז אם אפשר להמנע מעליה גדולה מדי במשקל, כשהבטן כבר ענקית לספק לה תמיכה (בגד מעט אלסטי), ולשמור על אלסטיות העור בעזרת קרם גוף טוב או שמנים (לפי ההמלצות שהיו לפני - נבט חיטה אכן מצוין )

shloמי

New member
../images/Emo39.gifסימני מתיחה...........

תנסי פה בברכת אור ואהבה שלומי

שמן חוחובה נקי בכלל לא מומלץ למרוח

ובטח לא בהריון ועם כבר למרוח אז רק 10% בשקדים. אבל למה לסבך אותה הרי אנחנו לא מכירים ולא יודעים מה המצב הבריאותי אני ממליצה רק נבט חיטה הוא שמן מאוד טוב ומומלצ להתחיל למרוח אותו כבר לפני שנכנסים להריון עד סוף ההריון ואחרי, הוא שמן מזין ושומר על העור בפני השינויים שנגרמים בו בזמן מתיחת העור. שלי

0 אור 0

New member
מאיזה סיבה את פוסלת את החוחובה??

זהו שמן שמומלץ מאד למריחה לגירויי עור, לעור עדין של תינוק או העור העדין שליד האף. לא ידוע לי על שום אינדיקציה לא להשתמש בו בכלל, ובזמן ההריון בפרט.

ebony

New member
בעיקרון אסור שמנים אתרים

אבל יש כמה שכן אפשר... שמן אתרי של ורדים, לבנדר ומנדרינה שגם מאוד עוזר לחילופי המצב רוח.... על הבטן לסימני מתיחה אפשר למרוח שמן נבט חיטה שעשיר בויטמין E ועוזר לעור להיות יותר אלסטי. אם הריח לא משהו ובאמת שאי אפשר לסבול אותו אפשר לקחת שמן שקדים מתוקים ולהוסיף לו ויטמין E שמגיע בנוזל (רק להסתכל שהבקבוק מגיע עם פייה רחבה כי הוא מאוד דביק וסמיך) לערבב ולמרוח יום יום אחרי מקלחת על הבטן מאוד עוזר
אמבטיות עם שמנים אתרים אסור כי זה מאוד חזק. מה שכן אפשר לשים במבער את השמנים 5 טיפות לכוס מים משהו כזה
זה מאוד מרגיע ובנוסף שמן ארומטי של ורדים אבסולוט מאוד מומלץ בהריון כי הוא עוזר לחיבור של האמא והתינוק

../images/Emo41.gifשאלה שקצת קשורה,אם תוכלו לעזור

לסימני מתיחה (לפני שקופצים לים ויראו את הכל...) עירבבתי נבט חיטה עם לבנדר וילנג-ילנג (לפי מרשם שיש לי) איך וכמה למרוח...?

ebony

New member
אם יש לך כבר זה רק יעשה אותם בהירים

אם את בהריון אסור לך להשתמש בילאנג ילאנג כי הוא אסור בהריון... במידה ואת משתמשת כבר בשמן אז פשוט למרוח על הגוף אחרי אמבטיה על הסימנים בעיקר פשוט כמו קרם גוף אבונית

ebony

New member
../images/Emo4.gif

לא התכוונתי ככה פשוט בד"כ סימני מתיחה מגיעים עם הריון....

ebony

New member
אני יודעת גם לי יש כאלה והמון....

אבל כמו שאמרתי זה נדיר ששואלים את זה ללא סיבה כמו הריון...

למעלה