ברוכה הבאה
לא ציינת איזה ז'אנרים את אוהבת או לא אוהבת (מתח, קומדיה רומנטית, מלודרמה וכו'..), אז אני אנסה להציע לך כמה סדרות מכל מיני ז'אנרים לפי מה שאני ראיתי ואהבתי (אבל לא ראיתי את Healer, אז אני לא יודעת אם זה יקלע לטעמך או לא
).
הכל קוריאני כי זה מה שביקשת, והאורך הוא עד 20 פרקים (אני לא יודעת איך את מגדירה קצר, אז הלכתי על מה שאני מגדירה קצר אצלם..), אם את בסדר גם עם דברים קצת יותר ארוכים מזה אז יש גם כאלה
כבודו של ג'נטלמן (A Gentelman's Dignity) - קומדיה רומנטית בת 20 פרקים מ 2012. אני חושבת שרוב הפורום פה נהנה ממנה
Discovery Of Romance - גם קומדיה רומנטית בת 16 פרקים מ 2014.
Dream High - יש לזה תרגום בעברית, אבל אני לא זוכרת איך הם קראו לזה
. סדרת בית ספר מוזיקלית. יש לסדרה 2 עונות שאין ביניהן קשר ישיר. לעונה הראשונה יש 16 פרקים והיא מ 2011. את העונה השנייה לא ראיתי, אז אני לא יודעת להמליץ עליה.. אולי יש פה כאלה שכן.
זוג בחירום (Emergency Couple) - סדרה שמתרחשת בבי"ח. זאת קומדיה רומנטית, אבל יש בה גם קצת דם ודברים רפואיים אחרים. היא מ 2014 ויש לה 21 פרקים.
Gap Dong - סדרת מתח\משטרה מ 2014. יש לה 20 פרקים. יכול להיות שיש שם כמה קטעים לא הכי קלים לצפייה אם את רגישה לדם\גופות וכו'.
I Hear Your Voice - סדרת מתח מ 2013. יש לה 18 פרקים.
Hidden Identity - היא מתורגמת עלברית אבל אני לא יודעת איך קוראים לה
. סדרת מתח מ 2015, עם 16 פרקים.
Let's Eat - סדרה שעוסקת באוכל, והרבה ממנו. יש גם עלילה מעבר לזה, אבל יש המון קטעים של אוכל ואכילה, למקרה שזה מפריע לך. יש לסדרה 2 עונות, אבל העונה הראשונה הרבה יותר טובה מהעונה השנייה. לעונה הראשונה יש 16 פרקים והיא מ 2013.
Oh My Ghost - סדרה מ 2015 בעלת 16 פרקים. פשוט סדרה מעולה.
Plus Nine Boys - קומדיה רומנטית מ 2014 בעלת 14 פרקים.
Reply 1997 - סדרה מ 2012 בעלת 16 פרקים. אם תאהבי אותה, יש גם סדרת המשך (לא קשורה ישירות) בשם Reply 1994, ועכשיו מצלמים גם את Reply 1988.
הנסיך בעליית הגג (Rooftop Prince) - קומדיה מ 2012 בעלת 20 פרקים. זאת סדרה של חזרה בזמן. היא קצת היסטורית, אבל מתמקדת בעיקר בזמן ההווה.
School 2013 - סדרת בית ספר. היא מתמקדת בעיקר ב bromance וחברות ופחות בסיפורי אהבה "רגילים". היא מ 2013 ויש לה 16 פרקים. יש גם סדרה דומה בשם School 2015 - Who Are You?.
Shut Up! Flower Boy Band - סדרה מוזיקלית מ 2012 עם 16 פרקים. היא יותר טובה מאיך שהיא מתוארת
The Lover - סדרה מ 2015 בעלת 12 פרקים. היא לא תתאים לכולם כי לא כולם מתחברים להומור\סגנון שלה ולעלילה..
חג מולד לבן (White Christmas) - מיני סדרה בת 8 פרקים מ 2011. סדרת מתח קצת פסיכולוגית.
Witch's Romance - קומדיה רומנטית מ 2014 בעלת 16 פרקים.
Your'e All Surrounded - סדרת משטרה קומית מ 2014 בעלת 20 פרקים. שודרה גם בויוה בעבר בשם "טירונים".
אני מצטערת על החפירה, אבל אני מקווה שתמצאי מפה משהו, ואני בטוחה שתקבלי גם עוד המלצות מאנשים אחרים פה.. אם יש לך עוד שאלות את מוזמנת לשאול