המלצות לסוף שבוע!!!!

mor000

New member
המלצות לסוף שבוע!!!!

הגיע סוף שבוע ואפילו שהודיעו שיהיה גשום בנתיים די בהיר בחוץ, כאן זה המקום להמליץ לנו מה כדאי לעשות בסוף השבוע או סתם לספר לנו מה התכניות שלכם.
אני ממליצה ללכת לקולנוע ולראות את הסרט "אני האגדה" סרט יפייפה שראיתי שבוע שעבר, השחקן הראשי הוא וויל סמית. הסרט מכיל בתוכו קצת מדע בדיוני אבל מעביר מסרים רציניים ומדהימים על החברה. בקיצור אני לא אזיין לכם את השכל- מדובר במדינה ניו יורק שתוקף אותה חיידק ובעצם מעכשיו העיר נמצאת בהסגר. וויל משחק דמות שמקצועו הוא מדען והוא חסין לחיידק. הוא מסתובב בני-יורק שבועות וחודשים ומנסה לרפא את כל האנשים שהפכו לזומבים ורוצים להרוג אותו. העלילה מתפתחת יפה ובקיצור- לכו לראות!!!

amit678

New member
אני אוהבת את וויל סמית ../images/Emo13.gif

הוא שחקן ממש טוב!! יש מצב שאני אלך... ההמלצה שלי לסוף השבוע- תנוחו, והרבה!! לכל האנשים שהיה להם שבוע מטורף (כמוני
) זה הזמן למלא את המצברים, לעשות מרתון של סדרה כלשהי בVOD (מי שיש לו HOT) שאף פעם לא נמאס לראות... סופשבוע נעים לכולם

אני האגדה...

סרט אחד המלחיצים. אני וידידה שלי יוצאים ממנו וכזה ביחד אומרים "אוקיי, עכשיו הולכים לעשות מרתון של צפיה בטלטאביז!". זה פשוט מותח ומלחיץ ואמאל'הההה. כלומר, הסרט טוב, אין ספק. פשוט לחזקים בלבד :) הוא מאוד קשה

mor000

New member
תראי גם לי יש

בעיה עם סרטי אימה וכאלה, אבל זה לא ממש סרט אימה. אולי עצמתי עיניים איזה פעמיים או 3 בסרט אבל זה סרט חזק שבאמת שווה לראות!!! מלבד להיות אפרורי וקצת מפחיד הוא מעביר מסר ענק שרק צריך ליישם אותו. פשוט קחי איתך איזה חבר\ה שישמור עליך P=

יכול להיות שפיספסתי משהו

אבל מה המסר בסרט בעצם?
שצריך להקדיש את חייך כדי להציל את האנושות או מה?

mor000

New member
ממש לא...

לפעמים צריך לחפש קצת יותר עמוק. המסירות של הדמות לגבי התפקיד שלו באמת מעוררת השראה, עזיבת המשפחה לטובת הצלת חיים אחרים. בנוסף העקשנות הזו של הדמות הראשית, ההתמדה, הכח. הוא הרג את החבר הכי טוב שלו ונשאר חזק, הוא לא נכנע. אני יכולה לבנות סיפור שלם סביב הדמות הזו אבל אנחנו לא בשיעור ספרות ובטח שאני לא רוצה להרוס לאנשים את הסרט [= אבל אם תדמה את החיים שלו לחיים המציאותיים אולי תלמד דבר או שניים, אני החכמתי קצת.

החבר הכי טוב שלו,

הכוונה לכלבה? לא זכור לי שהוא הרג את החבר הכי טוב שלו, אולי סתם אני דגנרט מדי בשביל סרטים כאלה :) אבל כן, בתכלס לחזקים בינינו - זה אחלה סרט עם יופי של מסר. אני אישית? הייתי מעדיף ללכת ל"פוקימון" או משהו כזה

mor000

New member
את החבר הכי טוב שלו

שיחקה הכלבה, בעולם שאין לו אף אחד, הוא מדבר עם הכלבה ישן עם הכלבה אוכל עם הכלבה והיא שם בשבילו והוא שם בשבילה... אתה לא חושב שהיא בעצם הפכה למשפחה שלו וגם לחברה שלו? הקטע בו הוא הורג אותה די העביר בי צמרמורת \= אני זוכרת שהייתי קטנה וראיתי את הסרט הראשון של פוקימון שפיקצ'ו כמעט מת ובכיתי ]=, משו כמו במבי.

אתם כותבים פה ספויילרים בלי חשבון../images/Emo29.gif לפחות תציינו בכותרת שיש כאן ספוילר, או שתשימו את האייקון-->../images/Emo58.gif

mor000

New member
ד"א

גם המסר שמתלבט הכי חזק הוא שבחברה האנושית- אם אתה שונה לא מקבלים אותך, גם אם אתה לא מעוניין בזה. ושהחיים שלנו הפכו להיות כל כך טכנולוגיים שרק משהו קטן אחד יכול להפיל את כל המערכת, כלומר שנפסיק לחשוב על המחר ונתחיל לחשוב על היום, על עכשיו, מחר הכל יכול לקרות.

mor000

New member
הכוונה ל

מסר שנחרט הכי חזק... הניסוח שלי לא משהו על הבוקר [= אבל סלחו לי ישנתי רק 4 שעות...

עדן חח

New member
היי . . . .

מה קורה. ? . . אצליי סבבה אני כותבת לאצה איישיית אבל תוך כמה ימים המכתב מגייע

mor000

New member
מחכים למכתב שלך

בציפייה רבה... רק תפסיקי להציף תפורום, נמאס לי למחוק את כל ההודעות שאת שולחת 24985639 פעם.

למעלה