המלצות לסופ'ש....... ;)

Carcass

New member
המלצות לסופ'ש....... ;)

טוב הרידים הרשמי של הסופ'ש - Summer Bounce Riddim הפקה משותפת של ג'אמי ג'אם ו סטיבן ה"גאון". אללי.....קארטל...BAD. מר.וגאס...BAD. פאפא פימפ - גם לא רע ... ביני מאן - קוקסינל,בנורמה....... Vegas Kartel כן אני העלתי את הטיובים האלה אז תנו כבוד !! FRESHHHHHHHHHHHH. Bad Walk Riddim רידים דאנס משונה שכזה ....קצת הזוי.. בכל מקרה דמרקו עם she want it לא רע בכלל... shane o ממשיך את הקו שלו של שירים משעשעים עם צ'ון בשם macarena..חחח...מקרנה ג'מייקנית גרסת 09? So Bad Riddim רידים חמוד למדי,רוב הצ'ונים בינוניים פלוס מינוס ,ביוגל מצוין עם Nuh worry me...נטורל בלאקס גם סבבה.

Carcass

New member
פינוק חושרמוטה,

מבית היוצר של קאליבנדולו(איטליה) וצ'מפיון סקואד(ארה'ב) ! SHABBA RANKS ft MAVADO / KALIBANDULU & CHAMPION SQUAD REMIX 2009 / LOVE YOU NO MORE מיקס פשוט אדיר,הרידים עצמו רידים דאנס של בוב סינקלייר,מעורבב עם רידים של מנו צ'או !..וכמובן שאבה ומבאדו ! http://www.youtube.com/watch?v=mLZD8h_YOfk אם מישו רוצה לינק לאמפי3 אז speak up. bless

../images/Emo59.gif

סחטייין גם על ההעלאות ליו טיוב גב! אני אעלה המלצות מחר אולי, אם יעלה לי משהו לראש..

xXx Shiraz xXx

New member
אלעד

מימיי לא האמנתי שאקרא המלצות לסופש ולא אכיר שום דבר. ממש חורה לי לחשוב שאני כ ל כ ך לא מעודכנת אבל זה לא העניין שלשמו התכנסתי, תגובה זו נכתבת על מנת להודות לך שאתה מוציא אותי משאול החוסר מעודכנות. תודה לך יא חביבי =]

למעלה