המלצות לסופ"ש?

M e n s R e a

New member
המלצות לסופ"ש?

אמרנו שנפתח את הפינה הזו באופן קבוע... אז מכיוון שאני זה שעושה את זה השבוע, ואני פחות משקיען מקודמי, אז אתם מוזמנים פשוט להמליץ על כל דבר תרבותי שעולה על רוחכם. תכף אזכר מה עשה את השבוע שלי מענין יותר.

M e n s R e a

New member
אלבום מסוים של Queens of the stone age

שאני לא ממש יודע את שמו, אבל יש בו שיר מעולה (הסגנון של הלהקה הוא גראנג', באופן כללי), שנקרא Go with the flow. והקליפ שלו גם מדליק. ובאופן כללי, כמה אמנים ידועים מתארחים באלבום הזה, למשל דייב גרוהל על התופים. בכל מקרה, אל תפספסו את השיר הזה.

FunkyMonk

New member
פורקיופיין טרי כל כך!

אחת הלהקות היותר טובות שקיימות כיום. פרוגרסיב רוק שנע בין פרוגרסיב צנוע לפרוגרסיב מטאל, עם השפעות האלטרנטיב של שנות התשעים בבריטניה. עושים מוסיקה טובה מאד, שמעתי את lightbulb sun ואת deadwing די הרבה בימים האחרונים - להקה מדהימה מבחינתי.

אז סבבה

ובכן אחת ההמלצות היא לא ללכת לפספס את טל כשאתם מטר ממנו... ההמלצה השניה היא לכל הזמרים פה (וזה לרבות אותך, טל
)......Rompeprop.....טל, אתה חייב ללמוד איך להגיע לשיר כמו הסולן שלהם, פשוט חייב......קליפ: http://www.youtube.com/watch?v=5wTsqDfGPiY והוא שר ככה גם בהופעות, זה השירה שלו הטבעית, פשוט ענק.

M e n s R e a

New member
חחחח, הנה הסבר

כפיר ואני היינו באותה המסיבה, ולא נתקלנו אחד בשני. והמסיבת פרל ג'ם הזאת הייתה לא משהו בכלל. הם התעקשו, מן הסתם, להשמיע בעיקר את פרל ג'ם. שלדעתי פרט ל-Ten אין להם יותר מדי מה להשמיע.

שמיקי

New member
אהה יש לי המלצה

הסרט "the number 23" אחד הסרטים!! עם ג'ים קארי, וזו לא קומדיה..סרט מתח פסיכולוגי..צריך לשים לב, להבין..מי שאוהב כאלו, אז זה אחד הסרטים!

JumpInTheFire

New member
הנה אחת:

אם מישהו חשב אי פעם להשכיר בVOD אחד מהסרטים של 'מאחורי האלבומים הגדולים', שלא יעשה את זה!!!!! זה סתם חפירות במשך 50 דקות אה כן, בליינד גארדיאן זו להקה מעולה

JumpInTheFire

New member
שמתי לב למשהו מגניב ../images/Emo6.gif

אם לא כותבים סדגש בסוף ההדגשה זה מדגיש גם את החתימה

MilkShack

New member
אני אהבתי את נוורמינד ודארק סייד, מה רע?

איזה אלבום כבר ראית?

למעלה