המלצות לסלון כלה

gooly

New member
המלצות לסלון כלה

ראשית הי לכולם ומזל טוב לאילו שהתחתנו ולאלו כמוני שאמורות להינשא. אני מתחתנת ב-14.11.01. שכרתי שמלה בלה ספוסה ונשלחתי למס´ סלונים- לדן פנורמה בתל אביב לדיויד אנטר קונטיננטאל ולשרתון סיטי ולבאוורלי סנטר המלצות המלצות המלצות

gooly

New member
עוד שאלה

היינו ברבנות ועשינו את רוב התהליך-פתחנו תיק,חתמו עדים,האמהות חתמו,הבאנו אישור מרב שבחרנו ומחר יש לי הדרכת כלות ואמרו לי שאוכל לקבל את הכתובה.האם בזה זה נגמר עד החתונה?

shelycat

New member
צריך גם לקחת את הכתובה...לקחתם? ../images/Emo68.gif ../images/Emo35.gif

gooly

New member
עדיין לא

מחר יש לי הדרכת כלות קבוצתית ואמרו לי שאוכל לקחת אותה.בעצם זה כבר היום בשעה 8.30- האם אחרי לקיחת הכתובה זה מסתיים???

shelycat

New member
בערך...

זה כל הענינים לפני החתונה. אחרי החתונה צריך להחזיר את עותק הכתובה ואחרי שבוע-שבועיים לבוא לקחת תעודת נישואין ואז איתה הולכים למשרד הפנים לשינויים והעידכונים.

shelycat

New member
אפשר ללכת גם יומיים לפני... ../images/Emo68.gif

החתונה למקווה (פשוט לבקש ממדריכת הכלות אישור ליומיים קודם (עשי את החשבון לגבי המחזור שלך אם אפשרי), ואז יום לפני החתונה הייתי פנויה יחסית ועשיתי את הציפורניים יום לפני החתונה (ואז אין סיכוי שהלק ימרח על השמלה או ייכנסו ללחץ שהוא לא מתייבש)וסתם היה לי זמן להתברבר עם חברות, להרגיש מיוחדת ולהפיג חלק מהמתחים.

הילית*

New member
המקווה הזה זה סיפור של 10 דקות

אבל כל אחת באמת שתעשה מתי שבא לה (יום או יומיים לפני). אבל, אני חושבת שההרגשה היא הרבה יותר מיוחדת יום לפני... ולגבי הלק. אני סידרתי ציפורניים יום לפני החתונה וחזרתי למי שעשתה לי את הלק לפני המספרה, ביום החתונה לשים לק...

shelycat

New member
סלון כלות...

בזמנו בדקתי את הבברלי סנטר והוא קטן ומגעיל לטעמי, אבל חברה שלי קיבלה שם טיפול דרך הסלון כלות והיא דווקא הייתה מרוצה מהעבודה. בסוף את ההכנות עשיתי בבית והבאתי את בעלי המקצוע אלי. לגבי השרתון סיטי טאואר התחתנתי בו מה את צריכה לדעת בדיוק?

gooly

New member
תגובה מהירה

ראשית תודה על התגובה המהירה. א.מתי זה בזמנו?כי לפי התמונות בספר מתחתנים זה נראה מאוד מפואר ב.זה לא שרתון סיטי טאור זהשרתון מוריה מסתבר

אתי@

New member
גם חברה שלי וכל המלוות שלה

הסתרקו והתאפרו שם והיו מקסימות!!!

למעלה