המלצות לספא באיזור ת"א

שאלה חשובה

איפה אפשר לעשות אירוע של איחוד העמים יהודי וערבי כך שיכולים גם הפלסטינאים לבוא ללא בעיות אתם מכירים מקומות נטרלים שלא יהיה בעייה ואפשר לעשות מיפגש עם מקום לאלפי אנשים?? אשמח לעזרה

נופש ביוני הצעה כדאית מס' מקומות מוגבל

חברים יקרים, הצעה לסופ"ש בתאריכים: 25/06/09 - 27/06/09 חמישישבת במלון אמריקנה אילת ההגעה באופן עצמאי, עלות - 920 ש"ח לזוג חצי פנסיון. ניתן לשלם ב - 3 תשלומים !!! אני אהיה שם ואתם???

kdr

New member
מעניין

לאן הולך ההפרש, באתר שלהם המחיר לזוג בתאריכים אלה 856 ש"ח פרסומת ?

אנפה2

New member
בא לי לנפוש בים המלח, המחיר מפתה

KDR, תוכל לסדר משהו במחיר כזה בים המלח? אפילו באמצע השבוע.

kdr

New member
אני לא מסדר

הקלדתי מלון אמריקנה אילת, סופ"ש לפי התאריכים, ומה התקבל ? הסכום המצויין ב3 תשלומים. סתם הפתיעה אותי המחיר שצויין כאן, אני מוכן למכור חופשות ולהרוויח.

לונדון לא מחכה לנו ולהם

בוא נתחיל בקטנה תתחיל ממפגשים קטנים ולאט לאט תרחיב את המעגל באצטדיון ר"ג למשל נכנסים 40,000 איש להתחלה זה עשוי להספיק?

kdr

New member
אני מכיר

בית הגפן בחיפה מועצה אזורית גלבוע יש בטח עוד מאות מקומות נסה לפנות לבית הגפן או לרדיו חיפה 04-8123456, בואדי ניסנאס(בסמוך לבית הגפן) נערך כל שנה "החג של החגים" בחסות עיריית חיפה, רדיו חיפה וארגונים אפשר אולי לנסות ב"חברה לפיתוח עכו העתיקה" בעכו בהצלחה

kdr ../images/Emo124.gif

הפכת שוחר שלום? תשנה את החתימה בהתאם
מה שלומך? הערתי הראשונה היתה די בהומור כיוון שבנושא זה הפכתי להיות ספקנית וגם אינני מאמינה שאדם פרטי יכול לקיים מפגשים עם פלשתינאים בארץ כניסתם של אלו דורשת לוגיסטיקה ואשורים ודרישות בטחוניות שכל שוחר שלום יותש מהם כבר בשלבים הראשונים לדעתי צריך גוף מוכר שיקח עליו את הפרוצדורה .

kdr

New member
החתימה נכונה

את אלה שרוצים להיות שהידים צריך לשלוח קיבינימט במצב לא נושם עם הבול... ביד. את אלה שרוצים לחיות איתי בשלום כמו שהיה לפני הקמת המפלגות בשני הצדדים והקיצוניות המטורפת שהורגת בנו ובהם אני מזמין הביתה. גדלתי בואדי ניסנאס בין ערבים ואני מכיר לשמחתי את הצד היפה.

המלצות לספא באיזור ת"א

קניתי לאמא שלי שובר למסאז' ושימוש חופשי במתקנים (בריכה,ג'קוזי, סאונה וכו') אני לא יודעת מה המקומות שמוצעים מומלץ ולכן אשמח לעזרה..:) המקומות האפשריים: (בהנחה שאנחנו מעדיפים ת"א..) 1. ריקי ספא - דוד אינטרקונטיננטל ת"א 2. מאי ספא - קראון פלאזה ת"א 3. אטלנטיס ספא - שרתון סיטי טאוור ר"ג 4. מעל כולם - קרלטון ת"א אשמח לתשובות, שבת שלום!:)

כדאי להתקשר ולברר

מה משך הטיפול? איזה סוג עיסוי מקבלים? ומה הצ'ופרים האם כלולה ארוחה במחיר וכו'?

הכל אותו הדבר..השובר מגדיר מה צריך להיות כלול

כלול- שימוש חופשי בג'קוזי, סאונה רטובה+יבשה, בריכה. ארוחת בוקר טיפול של 50 דק' לבחירה (לא זוכרת בדיוק איזה טיפולים, רציתי שוודי ושוודי יש בכולם..) השאלה היא מה מומלץ.

sivan24k

New member
כן יש לי מקום...

בחומוסייה של אבו-חסאן ביפו וגם התל אביב ברח' המסגר מי שנכנס לשם יוצא מרוצה ותחתמו למטה ...

למעלה