המלצות לספרים ורעיון

kerengo1

New member
המלצות לספרים ורעיון

מישהו יכול להמליץ לי על ספר בסיסי לפיסול בבצק סוכר. אני האמת בכלל לא מוצאת את כל הספרים של דבי בראון באיזור חולון. מישהו יודע איפה יש. אני מחפשת כל ספר של כל מחבר שיהיה עם הסברים טובים וברורים לא עברתי עדיין סדנא!!! כמו-כן זקוקה לרעיון איך ליצור קן ציפורים אם למישהו יש תמונה והסבר ברור אני אודה מאוד. תודה לכולם. אגב העוגות פה פשוט מאלפות אחת אחת. תמשיכו כך!!!! קרן
 

michahz

New member
להתחלה אני מאוד ממליצה על ספרים של

קרול דיקון. ההסברים מאוד פשוטים והעוגות מרשימות אך קלות יחסית להכנה, הן הרבה פחות מסובכות מדבי בראון או לינדי סמית.
 

t a l talim

New member
מצטרפת להמלצה-

קרול דיקון מצוינת למתחילים. לטעמי חסרה ה"קריצה" וההומור בעוגותיה, אך הן קלות ויפות, וברורות מאוד. לצערי המבחר בארץ דל, כך שהמלצתי היא ללכת לחנות ולראות קודם מה יש...
 

chufnikit

New member
לגבי הקן..

זו עוגה שעשיתי שבוע שעבר -מתוך ספר של דבי בראון..אמנם הקן רק למעלה אבל אולי זה יכול לעזור או לתת כיוון... אם אני יכולה לעזור בעוד משהו -בכיף!
 

Netel

New member
מקסים

יפה ,ססגוני וממש מקצועי הגזע עשוי מבצק שוקולד?
 

kerengo1

New member
chufnikit, תוכלי להסביר לי קצת

איך עשית את העוגה כולה או לפחות את הקן אשמח לכל עזרה. אגב העוגה פשוט משגעת. עד כמה קשה להכינה? תודה קרן
 

chufnikit

New member
אז ככה:

יש כאן את כל השרשור שלי בקשר לעוגה. יש שם כל מיני דברים שהסברתי לפי מה ששאלו... בכל אופן בשבילי זאת הייתה עוגה שנייה ופשוט זה לא היה-הרבה עבודה.. אבל שוב -אם יש לך עוד שאלות אחרי זה-אם אני יכולה עוד לעזור ולהסביר תודיעי לי. אולי גם תסבירי בערך מה את רוצה להכין ואפשר לשדרג משהו?? אולי כל העוגה שתהייה רק ה"ראש " של העץ עם הקן....
 

kerengo1

New member
CHUFNIKIT אני עדיין מתלבטת

גם אצלי זו עדיין ההתחלה עוגה שלישית. אני בספק אם אוכל להעמיד פרוייקט כזה. יש לי בערך 2000 שאלות לגבי העוגה אם תעני לי קצת אני אוכל אולי להחליט. ראשית מה גודל העוגה המלבנית שהשתמשת בה? האם חתכת את 4 החלקים בצורה שווה? אחרי שהעמדת אותם אחד על השני פשוט עיצבת אותם בצורה מעוגלת? אם כן האם אי אפשר מראש תבניות עגולות? איך הדבקת את העוגות אחת לשנייה סתם שוקולד מומס או קרם כלשהו אשמח למתכון אם קרם. איך עטפת את הבצק לעוגה הצמדת אותו לגמרי וחתכת למטה ורק אח"כ הוספת את השורשים או שצורת העבודה שונה? כמה בצק נדרש לעטיפה? אני חושבת שאם תהיינה לי התשובות האלה אולי אוכל להתקדם הלאה ולהחליט. אגב יש לך את הספר של דבי בראון? אני לא מוצאת באיזור שלי ספרים בכלל!!! המון תודה על הסבלנות אשמח לכל עזרה קרן
 

chufnikit

New member
כן.גם אני די חששתי אבל שווה לנסות

אני הכנתי מספיק זמן מראש כדי שאם לא יצא טוב אני אוכל להכין עוגה חדשה...
אז קודם כל אין לי מושג מה הגודל של העוגה המלבנית
-היא לא ממש תבנית עוגה אלה תבנית ששידרגתי אותה לזה-יש לה גודל נוח.אם זה עוזר כשאני אגיע הבייתה אני יכולה למדוד לך אותה. בכל מקרה חתכתי שווה ולמעשה אין בעייה בכלל עוגות עגולות או לצורך העיניין כל צורה כי ממילא אחר כך נותנים לזה את הצורה-בכל אופן אני עשיתי ככה... הדבקתי את השכבות עם ממרח שוקולד פרה מעט מומס-וזה החזיק בלי בעייה. האמת החלק שהכי הסתבכתי איתו היה עטיפת הגזע
.רידדתי בצק ענק(אני בכנות לא יודעת להגיד לך כמה בכמויות
) לפי עין השתלדתי שמבחינת גובה זה יעבור למעלה ולמעטה -ככה שנשאר לשורשים בהמשך אבל כשניסיתי להניח הכל קרס
!!! כל הבצק התקפל ונקרע....ועבדתי שעה שלמה רק כדי לנסות לתקן את זה
. אני חושבת גם שהבצק צריך להיות מרודד עבה הרבה יותר ממה שאני עשיתי... את הספר של דבי בראון מצאתי במקרה בסטימצקי.אני לא יודעת מה זה האזור שלך אבל בהרבה חנויות של סטימצקי אפשר להזמין את הספרים שלה בלי בעיה. מקווה שלא שחכתי כלום. מקסימום אני פה לשאלות נוספות.
צ'ופ.
 
למעלה