המלצות לספרים

zhigel

New member
המלצות לספרים

שלום לכולם, אני חדשה בפורום הזה..אני מאוד רוצה לקרוא סםר טוב..הזפר האחרון שקראתי (למי שמכיר) הוא ווינט בלו - ילדת הפיות, ספר מומלץ ביותר לגילאי 9-13! (אני בת 13)..רציתי לדעתם אם אתם יכולים להמליץ לי על ספר טוב... תודה מראש!

zhigel

New member
תיקון

* שלום לכולם, אני חדשה בפורום הזה..אני מאוד רוצה לקרוא ספר טוב..הספר האחרון שקראתי (למי שמכיר) הוא ווינט בלו - ילדת הפיות, ספר מומלץ ביותר לגילאי 9-13 (אני בת 13)..רציתי לדעת אם אתם יכולים להמליץ לי על ספר טוב... תודה מראש!

maore

New member
"אבק כוכבים"../images/Emo41.gif של ניל גיימן

וגם "ילדת הגבעות" שהוזכרה פה לא מזמן, ואני לא זוכרת את שם המחברת כרגע...

../images/Emo127.gifהמלצות לספרים../images/Emo91.gif

שלום, גם אני קראתי את הספר "ווינטר בלו-ילדת פיות", זה ספר מאוד נחמד!!
אני ממליצה לךְ לקרוא כמה ספרים, שלדעתי הם מאוד יפים (וגם מתאימים לגיל שלך-13): * רוץ ילד, רוץ \ אורי אורלב. * גבעת ווטרשיפ \ ריצ'רד אדמס. * מטילדה \ רואלד דאל * הרפתקאותיו של האקלברי פין ותום סוויר \ מארק טווין. * המלך מתיא הראשון\ יאנוש קורצ'ק ~*~וכמובן ספר מאוד מאוד יפה: "אירופה, אירופה"\שלמה פרל. אך לספר הזה גם יש בעיה, כי הוא (לדעתי), מיועד לילדים גדולים יותר\מבוגרים, מכיוון שזה ספר יחסית קשה, אך הוא עדיין מומלץ בחום!!
~את מוזמנת לקומונה שלי, שיש שם המלצות על עוד ספרים (מצורף קישור) --> לכי שם לאלבומים --> ספרים מומלצים. ~מקווה שתהני לקרוא את הספרים שהמלצתי לךְ עליהם!!

zhigel

New member
תודה!!

תודה רבה על ההמלצות, אני ישמח להכנס לקומונה שלך ולראות המלצות.. :)

המלצות

טאק לנצח - נטלי באביט הכל בגלל סופר-מר - קייט די-קמילו כפר אשמדים - אנטוני הורוביץ

מצחיק!

בדיוק קניתי אותו בסטימצקי
ואני בת 14
אז אני משערת שאני לא אהנה ממנו במיוחד... בכל מקרה, אני ממליצה בחום על "המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה"(שרק עכשיו פיניתי לעצמי זמן לקרוא אותו), "לא בלי בתי" (חייבת להתוודות שבכיתי המון בסוף-ואני אוהבת ספרים מרגשים
) ואוומ..נסי גם את "סודות נעורים"...אני לא ממש אהבתי(אין בזה ממש תוכן לדעתי)אבל אולי תאהבי
מי יודע
לוויתן ורוד

את מצחיקה.....

זה שאת בת ארבע עשרה ממש לא אומר שלא תיהני מספר רק מפני שמישהי הגדירה אותו כמתאים לגיל שלןש עשרה.... זה לא מדע מדוייק, הכל עניין של טעם וההבדל בין 13 ל14 לא כל כך גדול... תיהני!

zhigel

New member
על הספר ווינטר בלו

כן, נכון..זה שאמרתי שהספר לגילאי 9-13 זה לא אומר שילדים בני 14,15,16 לא יכולים להנות ממנו... הוא ממש יפה לכל הגילאים!

על מה הספר "המקרה המוזר של הכלב

בשעת לילה"-שמעתי הרבה המלצות עליו. על מה הוא
לאיזה גילאים בערך הוא מתאים ומי הסופר\ת
טנקס-סיון

../images/Emo107.gif-המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה

היי, הספר מספר על ילד בן 15 ששמו כריסטופר. כריסטופר הוא ילד אוטיסט, אך בספר לא מציינים את זה שהוא אוטיסט. אך כל קורא, מגלה זאת בהמשך הסיפור. הספר הוא של הסופר מארק האדון- והספר מומלץ ביותר! אני קראתי את הספר בגירסה לנוער (אני בת 14).

למעלה