קודם כל נסה לפרק את הסיפון ולראות אם הוא סתום. בהרבה מקרים זה מתחיל שם ואני למשל ניקיתי את כל אורך הצינור עד שהבנתי שזה בדיוק מהסיפון.... אפשר להמשיך עם סודה קאוסטית. לשפוך אבקה לפי הכיור ולהוסיף מים על גבול הפושר רק שלא להתפתות למים חמים!הכיור שלי מתחיל להיסתם והאינסטלטור יחזור מחופשה בחו"ל בעוד יומיים. בינתיים אחד העובדים שלו (שהוא חשמלאי) המליץ לי לקנות פותח סתימות כלשהו. על מה תמליצו לי?
הפתרון הכי נכון הוא לפרק את הצינור והסיפון מתחת לכיור ולנקות אותם. שום חומר מנקה סתימות לא ינקה אותם באותה רמה.הכיור שלי מתחיל להיסתם והאינסטלטור יחזור מחופשה בחו"ל בעוד יומיים. בינתיים אחד העובדים שלו (שהוא חשמלאי) המליץ לי לקנות פותח סתימות כלשהו. על מה תמליצו לי?
פומפה ניחא, מה קשר אקנומיקה לפתיחת סתימות?אקונומיקה ופומפה.
הפומפה מפרקת את הסתימה. האקונומיקה מנקה את הכיור.פומפה ניחא, מה קשר אקנומיקה לפתיחת סתימות?
כל החומרים לפתיחת סתימות הם על בסיס סודה קאוסטית בריכוז כזה או אחר
וגם לה מגבלות, הפתרון הטוב ביותר כפי שכתבו מעלה הוא פירוק הסיפון וניקוי.
ב-98% מהמקרים זאת הבעיה.
כשיש לך גוש דביק בתוך הסיפון, שום פומפה לא תועיל. צריך לפרק וצריך כלי (מברק לדוגמה), כדי לשחרר את הגושים מתוככי הסיפון ולסלקם. הסודה נותנת עבודה, אבל כשהגוש גדול מדי, גם זה לא יועיל.הפומפה מפרקת את הסתימה. האקונומיקה מנקה את הכיור.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.