המלצות לפרוגרסיב צרפתי.

• פותח הנושא GilGB
  • פורסם בתאריך

GilGB

New member
המלצות לפרוגרסיב צרפתי.

שלום חברי פורום רוק מתקדם. לאחרונה יצא לי לשמוע כמה דיסקים של הרכב בשם Art Zoyd שמנגנים פרוגרסיב/פריי ג'אז. הייתי רוצה לדעת האם יש עוד הרכבי פרוגרסיב צרפתיים דומים או באופן כללי הרכבים שדומים להם,לא דווקא מצרפת. תודה מראש,גיל.

עמית ע

New member
לשלשת שמות

המלצות למוסיקה צרפתית בראש דומה: Albert Marcoeur Etron Fou Leloublan Magma Eskaton Eider Stellair Catherine Ribeiro & Les Alpes Michel Magne המלצות למוסיקה לא צרפתית באותו סגנון: Univers Zero Present Henry Cow Stormy Six Julverne אבק Tuxedomoon המלצות למוסיקה פרוגסיבית צרפתית בכלל: Malicorne Ange Moving Gelatin Plates Catharsis Ex Vitae Carpe Diem Shylock

Toltec

New member
להקות דומות

Henry Cow - הרבה פרי ג'אז Univers Zero, Present- דמיון בפורמט הקאמרי (עד תחילת שנות השמונים) Magma - גם כן דמיון בפורמט הקאמרי, אבל יותר ריתמי מומלצים גם אלבומי הסולו של פטרישיה דאליו (Patricia Dallio, הפסנתרנית של ארט זויד מ 1981).

Rudess

New member
תשמע את REGENCY

הרכב צרפתי מעולה שהספיק להוציא רק דיסק אחד, AWAKENINGS .

Bridorok

New member
MAGMA MAGMA MAGMA

הלהקה הצרפתית האהובה עלי, חוויה מטורפת לשמוע את האלבומים שלהם.. המציאו עולם שלם עם המוזיקה שלהם פשוט... הרבה ימליצו על האלבום M.D.K אבל אני דווקא ממליץ על K.A. ועל האלבום הכי טוב שלהם לפי דעתי: Wurdah tah

Disposable Hero

New member
TAAL

אני די בטוח שהם צרפתיים, וממש ממש ממש טובים! האלבום Skymind פשוט מגניב ברמות.

pinprick

New member
וגם ניתן להורדה חינם-מומלץ מ-א-ו-ד

וחוצמזה, הנה קישור לאתר "מתקדם" לגבי קרפה דיאם, וביקורת על טאאל skymind מאותו אתר. אישית, אחד מאלבומי הפרוג החביבים עליי. פיתחתי אליו התמכרות מסויימת, ומהר מאוד הוא הפך להיות המוזיקה הרשמית באימוני ספורט.( רק צריך קצת להיחזהר כי המקצב מתחלף בקצב מטורף, מה שאצלי בלבל לפעמים את הנשימה. ). תהנה.

למעלה