המלצות לצעצועים לגיל חצי שנה

המלצות לצעצועים לגיל חצי שנה

אתמול פתאום ראיתי שמבצבצת לתומרון שן ראשונה !!! החלטתי שזאת סיבה מספיק טובה לצאת למסע קניות היום יש המלצות ללהיטים?

היות והכל נכנס לפה

אז בחרנו הרבה צעצועים מגומי שיהיה לפחות נעים בפה לגרד את החניכיים. חוץ מזה קנינו כדור שלוחצים על הכפתור ומשמיע קולות, מנגינות, כנ"ל טלפון שמשמיע צלילים.

ואם חס וחלילה...../images/Emo43.gif

הצעצוע קטן מידי הילד עלול לבלוע אותו (טפו..טפו..טפו...) ואז צריכים את המידע שאני מעביר בהדרכות שלי... אם תזמינו אותי להדריך אתכם "טיפול במצבי חירום רפואיים" תרוויחו פעמיים : א. עזרה ראשונה וטיפול במצבי חירום בתינוקות. ב. עזרה ראשונה וטיפול במצבי חירום במבוגרים (מאד). כל מה שצריך זה :
לארגן 5 ומעלה אנשים (לא יותר מ - 150.....)
מקום ישיבה (אפילו בסלון בבית)
קיר אחד בהיר (שעליו אוכל להקרין שקפים)
להתקשר אלי לתאם 739081 - 057 (כרגע אני פנוי החל מאמצע פברואר) ההדרכה אורכת בין שעתיים לשלוש והיא בהתנדבות ללא שום עלות אז..אם נותנים בחינם למה שלא תיקחו אני, כמובן, מדריך מוסמך מטעם מגן דוד אדום. הרבה בריאות
אמנון מרגלית

iris & ben

New member
צעצועים לגיל חצי שנה../images/Emo87.gif../images/Emo85.gif../images/Emo103.gif

ממליצה להכנס לאתר של www.toysrus.com יש באתר רשימת צעצועים לפי גיל

שירי ל

New member
הלהיטים אצלינו

קלטות כמובן "עימנואלה" - מרבה רגליים גדול יותר מאופיר צבעוני ומרהיב שהיא מטורפת עליו מ-פ-ת-ח-ו-ת מכל הסוגים והמינים - כמובן ששל אמא הכי הכי שווים אבל לאופיר יש צרור משלה מפלסטיק שהיא מאוד אוהבת ברווזים לאמבטיה- את יודעת איזה כיף זה להכניס את כל הראש של הברווז לתוך הפה? צעצועים שעושים רעש - כדורים עם פעמונים בפנים לא לא לא צעצועים קשיחים כי הם משתוללים ונותנים מכות בראש

iris & ben

New member
לימור, לא יודעת...

אם הם שולחים לארץ אבל אני מניחה כי בסניף באץ ניתן למצא והכי משתלם למצא דיל טוב ולבא אילנו לקניות בארה"ב...

תודה לכולכן על הרעיונות ../images/Emo20.gif

בסוף קניתי לו משטח שממלאים בו מים ובתוכו צפים דגים שהוא נסה לתפוס כל אחר הצהרים תוך כדאי לעיסת המשטח במרץ........

למעלה