המלצות לקורס ברמנים

ZeroTolerance

New member
המלצות לקורס ברמנים

אני קיבלתי הצעה מברמסטר - קורס מלא ב-2600 ש"ח. אני מחיפה, והקורס המדובר יהיה באלפנט (הכי קרוב אלי). מה דעתכם? האם הם מסדרים לי עבודה ישר אחרי כמו שהם מבטיחים? או שמא זה לא ממש כך? המלצות לקורסים אחרים באיזור? תודה לעונים.

ZeroTolerance

New member
מישהו? חוות דעת בבקשה? זה קצת דחוף לי...

עד מחר אני צריך להחליט. תודה על ההתייחסות.

anton z

New member
אחי, אני עושה עכשב באלפנת, מאוד מבסוט..

לגבי עבודה, אתה ממלא טופס ובסוף הקורס מפנים אותך למקומות, נראה לי לרעיונות עבודה.. איך זה עובד בדיוק בשטח אני לא יודע כי אני בעצמי עוד לא סיימתי.. המרכים ממש החלה והפאם סבבה לגמרי.. אני מאמין שהיית בו.. ו 2600 זה מחיר סבבה! אני רואה שהם הורידו את המחיר כי הייתה עוד מישהי שהציעו לה במחרי הזה.. כשאני נרשמתי לפני חודיים בערך שילמתי 2900..

anton z

New member
רעיונות=ראיונות, המרכים=המדריכים, הפאם=הפאב,

במחרי=במחיר וואוו!!! חחח :)

ZeroTolerance

New member
תודה על ההתייחסות! זה מחיר מיוחד לקיץ...

למרות שאני מתכנן לעשות אותו אחרי הקיץ, וזה יהיה במחיר הזה... מה שהרתיע אותי זה שדיברתי עם מישהי שמכירה קצת את החברות השונות שמעבירות את הקורסים, והיא אמרה לי שהם לא מי יודע מה, לפחות כאן בצפון. ז"א, יחס של "ללמד וללכת הביתה", לא יותר מזה. עבודה - בערך 70% מהמסיימים בהצלחה מופנים לעבודה. היא לוקחת קורס של איזי או משהו כזה אם אני לא טועה, והמליצה לי גם (מן הסתם). אז עכשיו אני בכלל לא סגור... חוץ מזה אני סטודנט, ובגלל זה בקיץ לא ממש מתאים לי - הרבה מבחנים. קצת אחרי, זו בדיוק התקופה האופטימלית בשבילי. אשמח לעוד תגובות!!

anton z

New member
שמע אני לא יודע מה שמעת ומה סיפרו לך..

אני עכשיו עושה שם פעמיים בשבוע, והיחס הוא ממש לא לילמוד וללכת הביתה.. ההסברים הם תמיד מעבר למה שהם צריכים ליהיות ונמדריכים תמיד נותנים דש על איך זה באמת עובד מאחורי הבר במצב אמיתי ולא בקורס, ונותנים הרבה דגשים קטנים שהם בכלל לא חייבים להגיד אותם יש מדיך ומדריכה המדריך הוא אחד המדריכים הותיקים של ברמאסטר ויש לו הרבה ניסיון, והמדריכה שאני לא יודע בדיוק כמה זמן היא בברמאסטר אבל גם לה יש ניסיון מאוד עשיר ושניהם יודעים להעביר את החומר בצורה מעולה.. ואני לא אומר את כל הדברים האילה רק בגלל שאני עושה שם.. אני פשוט אומר לך את מה שקורה שם באמת עכשיו.. כי אני שם בעצמי.. ובסוף זה טלוי בך, כמה אתה משקיע.. תמיד אומרים ללמוד ולעבור על דברים גם בבית, ומדגישים את זה לא מאט, במיוחד בחלק היותר מתקדם של הקורס.. ככה שזה ממש לא להעביר את השיעור וללכת הביתה.. מקווה שעזרתי לך קצת עם ההתלבטות.. :)

eranmc

New member
יקר מדי למאסטר...

שם זה גג 2500. חבר שלי קיבל הצעה מלימון 13 שיעורים + 7 פלאירניג ותוספות ב 2700. במאסטר זה רק 15.

yogever777

New member
לא יקר

זה מחיר זול אני עשיתי ב2950ש"ח במרכז. ותאמין לי עשינו גם שיעורים של פלרינג וזה מספיק לא צריך יותר מדי פלרינג, גם ככה זה משהו שאתה צריך לתרגל לבד כי זה תרגול שלך והמדריך לא יכול להגיד לך איך לעשות אם יש לך שתי ייים שמאליות(למי שיש כאלה בכלל)

anton z

New member
יש גם סיור במבשלות בירה של טמפו ו סדנת

קפה בהרצליה למי שמעוניין.. (וזה לא על חשבון השיעורים)

הספרנית

New member
אתה עושה בבאר שבע...

פחות שיעורים.. ואת הסיור קיבלת כבונוס ככל הנראה..

ZeroTolerance

New member
תודה רבה לכולם!

עדיין לא החלטתי סופית. יש כאן אולי אנשים שסיימו את הקורס המדובר? או יכולים להעיד על כאלה שכן סיימו, ואיך היה אח"כ עם העבודה?

ZeroTolerance

New member
Symbolic...

אולי גם אתה תוכל לעזור לי... אתה, כבוגר הקורס של ברמסטר, האם העניין שלהם (כפי שכתוב בחוזה, כך נאמר לי) של מציאת עבודה ישר אחרי הקורס מספיק אמין? לפי הנסיון שלך, של חברים שסיימו וכו'. ואיך זה לעומת בתי ספר אחרים? מאוד חשוב לי לדעת. אגב, אתה רואה את הדמיון בכינויים שלנו? :)

Symbolic

New member
אכן דימיון בכינויים :)

להקה מדהימה. ולעניינינו אנו.. תראה, אני האמת לא ממש השתמשתי במחלקת ההשמה שלהם. אבל ממה ששמעתי מחברים שלי שסיימו קורס, היא לא משהו. אני ירושלמי, ועשיתי את הקורס בת"א, כי פעם לא היה בארמאסטר בירושלים. היו איתי עוד 2 ירושלמים והייתה להם בעיה רצינית לתת לנו כיוון לעבודה. ברור שהם נתנו, אבל דברים דפוקים כמו בריסטה בארומה וכאלה, לא עבודות בר של ממש. מצד שני היו כמה חבר'ה תל אביביים שקיבלו אחלה עבודות. אפילו היו כמה אנשים, בעלי מקומות בת"א שבאו לראות אותנו ביום האחרון של המבחנים, והציעו עבודות לאנשים ממש אחרי המבחן. כיום יש בארמאסטר בירושלים ואולי הם שיפרו את העניין הזה.

ZeroTolerance

New member
אחלה, תודה :) ובנוסף, ...

חשוב לי לדעת אם הם ב-100% עומדים במחוייבות שלהם בלתת עבודה? כלומר, האם אתה מכיר בוגרים, שכן השתמשו בשירותי ההכוונה שלהם, ולא קיבלו עבודה (כלומר כאלה שכן הצליחו בקורס וכו')? גם אם זה רק ארומה :\ מהתרשמות מאנשים אחרים שאתה מכיר, כאלה שעברו קורסים של חברות אחרות, האם יש איזשהו יתרון משמעותי לחברה מסויימת? בנוסף נאמר לי ע"י הנציג של ברמסטר שהם היחידים שבאמת מחוייבים למצוא עבודה בגלל היותם גוף ממשלתי, והביא עוד כמה יתרונות... בגדול נראה לי גם קורס די מקיף, מה שטוב לעומת קורסים בסיסיים של חברות אחרות, וזה יוצא בערך באותו מחיר, ולפעמים זול יותר. בקיצר, בדיעבד, אתה לא מתחרט שעשית את הקורס של ברמסטר ולא של חברה אחרת?

Symbolic

New member
אני נהינתי מהקורס מאוד.

היה לדעתי קורס טוב וממצה. אל תשלה את עצמך - קורס ברמנים הוא רק קורס ברמנים, ואתה לומד ידע בסיסי בלבד. אמנם ידע חשוב, אבל בסיסי. גוף ממשלתי? מה זה השטויות האלה? הייתרון היחידי, ואני לא בטוח שזה מתבטא בשטח כייתרון הוא העובדה שבארמאסטר קשור לתדמור, ב"ס למלונאות מאוד מכובד. מבחינת היקף החומר - אני חושב ששלושת הקורסים הבולטים (בארמאסטר, זמן אמיתי, ברטנדר) מאוד דומים בתכנים, עם ניואנסים קטנים. לא חושב שבארמאסטר יותר ממצה. אני חושב שכדאי לך ללכת על אחד משלושת הגדולים. הם הרבה זמן בשוק, ויודעים את העבודה. קח את זה המצאת איתו את הדיל הכי טוב או שהכי קרוב ונוח לך לבית, או שעות קורסים, או אנערף. אני יכול כן להמליץ על בארמאסטר ולהגיד שמאוד נהינתי והייתה חוויה נהדרת עם מדריכים נהדרים שעזרו לי מאוד.

Symbolic

New member
נהינתי מאוד בקורס.

היה לדעתי קורס טוב וממצה. אל תשלה את עצמך - קורס ברמנים הוא רק קורס ברמנים, ואתה לומד ידע בסיסי בלבד. אמנם ידע חשוב, אבל בסיסי. גוף ממשלתי? מה זה השטויות האלה? הייתרון היחידי, ואני לא בטוח שזה מתבטא בשטח כייתרון הוא העובדה שבארמאסטר קשור לתדמור, ב"ס למלונאות מאוד מכובד. מבחינת היקף החומר - אני חושב ששלושת הקורסים הבולטים (בארמאסטר, זמן אמיתי, ברטנדר) מאוד דומים בתכנים, עם ניואנסים קטנים. לא חושב שבארמאסטר יותר ממצה. אני חושב שכדאי לך ללכת על אחד משלושת הגדולים. הם הרבה זמן בשוק, ויודעים את העבודה. קח את זה המצאת איתו את הדיל הכי טוב או שהכי קרוב ונוח לך לבית, או שעות קורסים, או אנערף. אני יכול כן להמליץ על בארמאסטר ולהגיד שמאוד נהינתי והייתה חוויה נהדרת עם מדריכים נהדרים שעזרו לי מאוד.

למעלה