המלצות לקיץ - שאלות ותשובות

sapir8

New member
היי ריקי, הייתי יכול להתנחם במשפט הזה אבל

יש בעיה כאשר המשפט הזה " זה לא אתה ... " נאמר כ"כ הרבה פעמים מפיהם של אחרים, כנראה שזה לא הם באמת אלא אני
(מכיוון שאני כ"כ גרוע בבדיחות אז החלטתי לציין באמצעות סמיילי מתי אתם אמורים לצחוק ) . ריקי מה זה המספר שרשמת?

sporTV

New member
המלצות לקיץ - שאלות ותשובות

ורדית קלמרו, הרוקחת הקלינית של איגוד סיסטיק פיברוזיס, ריכזה עבורנו מסמך מדהים המסביר איך להיערך נכון בקיץ ולהחזיר המלחים שהגוף זקוק להם. * יש להתייעץ עם הרופא המטפל בכל שינוי ותופסת לטיפול השגרתי.

sapir8

New member
ראש כחול - למה אתה אומר שהוא לא חולה אנוש?

עוז אפילו לא שם לב שהקיץ כבר נגמר ואוטוטו החורף מגיע . המסמך של ורדית היה כבר מוכן ממאי .

sporTV

New member
חחחחח דבר עם פיצול האישיות שלי

העליתי את המסמך רק עתה מאחר ולשרשור הרלוונטי מיוני יולי לא ניתן לצרף הקובץ. חשוב שקובץ זה יפורסם בפורום והכנסתי הקובץ למאגר ההודעות הנבחרות של הפורום לשירות הציבור הרחב.

chakiv

New member
תודה עוז ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איזה כייף שיש מישהו שאפשר לסמוך עליו
גם אם אנשים אחרים שוכחים לעשות את מה שהם אמורים לעשות... רוצה אני לומר - שכחתי לצרף את הקובץ הנכון לשרשור הקודם וטוב שעשית זאת כעת (גם אם מדובר בספטמבר ואוטוטו הקיץ נגמר....אבל בינינו - מתי הקיץ נגמר בארץ הזאת!??!?!). ושוב תודה!
ורדית

sapir8

New member
ורדית, התגובה שלך רצינית מדי לתגובה שבכלל לא

התיימרה להיות רצינית, היכן חוש ההומור שלך? אני לא באתי להלין על עוז, רציתי להכניס קצת חיוך בפורום זה לדברים שאמר "ראש כחול" בשרשור אחר והכותרת של השרשור הנוכחי פשוט התאים לזה . אם בדיחה זו גרמה לך להגיב ברצינות יתר, כנראה שאני מספר בדיחות גרוע וסטנדאפיסט אני כבר לא אהיה והנה עוד חולם שנגוז.

chakiv

New member
וואו..התגובה שלי היתה רצינית?!!? ברצינות?!../images/Emo3.gif

אז אם ככה, נראה לי שאם תכיר אותי תבין כמה שבמציאות אני עוד יותר רצינית.........
רוקחת, מה לעשות...
חחחח
ורדית

sapir8

New member
תזכירי לי על מה בדיוק דיברנו ../images/Emo13.gif

אז מתי נפגשים לשוקו?

למעלה