המלצות לקניות בהודו וסין

המלצות לקניות בהודו וסין

בעלי נוסע בקרוב לסין ולהודו מה כדאי להביא משם שאין בארץ ומשתלם? בגדים לילדים?בדים?מחשב? הוא יהיה בביגין בסין ובדלהי בהודו

SPnage

New member
בייג'ין

ללא ספק המקום הטוב בעולם לקניות. בשוק הפנינים (ליד היציאה המזרחים של מקדש השמיים) יש הכל - בגדים, תיקים, נעליים, מעילים וכל דבר שרק תוכלי להעלות על דעתך, במחירים אפסיים! לא לשכוח להתמקח כמובן. ממש לא רחוק באותו רחוב יש שוק ענק של צעצועים - אם רוצים להביא משהו לילדים זה ה מ ק ו ם. מחירים פשוט בריצפה (אחרי הכל, גם בארץ הכל תוצרת סין...) ויש מבחר ענק. בסופשבוע יש את שוק הליכלוך, בעיקר חפצי אומנות, פסלים, ציורים סינים וכ'. לגבי ציוד אלקטרוניקה/מחשבים, המבחר שם קטן וכמובן הכל תוצרת סין. לא הייתי קונה שם, ובטח לא מחשב (יש לקחת בחשבון שלא מקבלים אחריות, אין עברית וכ').

ממש ממש תודה!

איזה מעילים מעור ניתן לקנות בשוק הרוסי בביגין?איכות טובה?מחירים? ועוד-היכן ניתן לקנות נעליים מותגיות?(באפלו לומדון וכולי?כי המפעל-בסין..) ושוב-תודה רבה

SPnage

New member
שוק

שוק רוסי?? בכל אופן, יש את רוב המותגים, אני לא ממש זוכר איזה. לגבי מעילי עור אני לא יודע, צריך פשוט לבדוק במקום. אבל כמו שאמרתי, בשוק הפנינים יש הכל. לשם השוואה, אני קניתי שם מעיל של north face עם חלק פנימי מפליז בכ-80 ש"ח (בארץ יש להוסיף אפס למחיר...).

למעלה