המלצות לשידורי טלוויזיה

סנגי

New member
מיני סדרה מדע בדיוני מומלצת triangl

ראיתי פרומו של מיני סדרה מדע בדיוני בשם triangle מומלצת מאוד ביקורות טובות מדברת על משולש ברמודה אחלה אפקטים. אז חפשו את הטורנטים שלה ותנו ביקורת התחלתי להוריד אותה. {סליחה ראיתי אותה בכבלים בתשלום בסקיי וואן באנגליה
}

Majestic12

New member
היום בערוץ ההיסטוריה בכבלים

בשעה 14:40 - 15:30, תשודר התוכנית "סודות קווי נסקה"... שידור חוזר בשעה: 23:30 - 00:20.

tapuz3k

New member
ראיתי את זה - סתם מעפן

זה על ציורים שעשו בתקופה העתיקה במידבר עלידי פיזור אבנים ציורים שאפשר לראות רק מהשמיים בסוף התברר שזה סתם מיפוי של אקוויפרים תת קרקעיים וסימנים דתיים שונים (כמו בעלי חיים בעלי דימוי דתי)

Majestic12

New member
מה הכוונה "התברר"

כלום לא התברר - הכל השערות בלבד - הוכחות אין... ושימו לב - תמיד כשארכיאולוגים עומדים מול ממצאים, אותם הם לא מסוגלים להסביר, עולה ההסבר הרגיל - מדובר במקום פולחן...

tapuz3k

New member
הם הוכיחו שזה אקוויפרים נו...

היו שם בערות אם מים מתחת לאדמה אז הציורים זה סימונים של איפה המים עוברים

Gilliana

New member
יש רק בעיה קטנה עם התאוריה...

... לא לקחו בחשבון שכדי להיות מסוגל לצייר ציורים בגודל כזה ובדיוק שכזה אין דרך אחרת מאשר לראות את משטח הציור... מלמעלה.
נו, אז איך ה-"מדענים הדגולים" מסבירים את זה? התשובה פשוטה - כמו כל "מדען" שמכבד את עצמו הם פשוט מתעלמים בשיטת בת-היענה: אם לא נגיב לעניין הזה, אולי הוא ייעלם... חחחח

DeniDen

New member
לא מדיוק היא נקראת

barmooda triangle. והיא לא ממש מספרת על משולש ברמודה. לא ראיתי היא לא כזה מוצלחת.. אבל אם אתה נהנית שיהיה לך בכיף.

Gilliana

New member
את טועה

הסדרה נקראת The Triangle. ומלבד זאת - אם לא ראית, על סמך מה את מעבירה ביקורת?

Gilliana

New member
קדם כל - אתה מפר את התקנון

אסור לדבר ובטח שלא לעודד הורדות לא חוקיות, אז אנא ממך לפני שתפוז עושים מאיתנו קציצות. שנית - הסדרה שודרה בערוץ אקטרא-הוט לפני כחודשיים. סדרה נחמדה בסה"כ אבל למען האמת - מתחילה יותר מבטיח ממה שהיא מסתיימת והרבה הגיון אין בה.

סנגי

New member
אמרתי אני הראה אותה בסקיי 1

חלילה וחס הורדות לא בבית ספרי לא ממליץ זה אחד הדברות שמשה הזהיר אותנו בהורדות לא חוקיות אז אני הולך עפ ההלכה. שנית לפי הפרומו זה נראה חבל על הזמן מבחינת האפקטים. איך הגעת למסקנה שהיא לא טובה?

DeniDen

New member
חח רשמתי הודעה שאני טועה מה היא

לא נשלחה? (כאילו בשם) חח איזה פדיחות.. עכשיו ניכנסתי וראיתי שהיא לא נשלחה... תאכלו אותייייייייייייייייי אז היא לא טובה היא גרועה לפי דעתי. לא מבינים ממנה כלום.. כל חמש שניות הם במקום אחר בזמן אחר בילבלו לי את התחת.

Gilliana

New member
חלילה וחס!

לא אמרתי שהיא לא טובה - אמרתי שהיא מסתיימת באופן פחות מבטיח ממה שהיא מתחילה, אבל זה לא אומר שהיא גרועה - להיפך, סדרה טובה שמחזיקה אותך על הכסא במתח במשך שעה וחצי בלי שום בעיה והאפקטים באמת מכבודים ביותר. בסך הכל - מומלצת לצפיה, בזה אין ספק.

DeniDen

New member
בדיוק בזמן ../images/Emo13.gif

יום רביעי 1 ביוני "חקר כדור הארץ-מפגשים עם חוצנים". שעה 23:00 נשיונל ג'יאוגרפיק.

DeniDen

New member
תיקון תיקון יום רביעי יוצא 31 ../images/Emo13.gif

ועוד משהו באותו יום באותו ערוץ יקום מסתורי בשעה 19:00.

למעלה