המלצות לשיר סלסה איטי עם קצב

nate2000

New member
המלצות לשיר סלסה איטי עם קצב

.... ברור אחרי חודש של ניג'וזים הבן זוג שלי החליט שריקוד הסלאו הראשון בחתונה יהיה סלסה. אני רוקדת כבר קרוב ל 3 שנים עם הפסקות ולי ולחבר טוב שלנו אין שום בעיה ללמד אותו תרגילים פשוטים (החתונה תהיה בסוף אוגוסט) ואם נקדיש לזה שעה ביום נוכל לבנות ריקוד לא רע. עכשיו אשמח לשמוע המלצות טובות על שירים עם קצב ברור ושלא יהיו מהירים הן לצורך תרגול וכמובן גם לאירוע עצמו (לבחור יש קצת בעיה לתפוס את הקצב ואני רוצה להקל עליו את הלימוד כמה שיותר) תודה, נטלי

nate2000

New member
מישהו?../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif../images/Emo208.gif

XUXA141

New member
יש דואט של ג'ניפר לופז ומרק אנטוני.

אני לא זוכרת את השם, אולי מישהו פה יודע? בכל מקרה אפשר לחפש לפי השמות של שניהם. (משהו עם NO ME AMES)

BrownEyedGirl

New member
עוד שירים אפשריים

NO ME AMES מקסים ויש גם את: Volando Entre Tus Brazos Monton de estrellas, Sealed with a kiss donde Van Buscame ,Porque Te Amo Tu Voz Llego El Invierno amiga mia ועוד הרבה...

Law Ho

New member
למה לא

Eddie Tores ? בתור תרגול כמובן. ושירים: La Palabara - Lady - הוא גם באנגלית. Gutas de Illuvia של El Gran Combo - שיר מאוד יפה לדעתי (כמו כל שיר שלהם בעצם?). בצ'אטות - פחות או יותר עם אותם כלים, ושם יותר קל לתפוס את הקצב, לא? כל השירים של Issac Delgado הם איטיים כאלה (לפחות השלושה שאצלי בפליי ליסט). הכי חשוב! מזל טוב! שיהיה לכם בהצלחה.

nate2000

New member
תודה על הרעיונות

אבדוק את כולם ואעדכן כשאבחר את השיר

למעלה