המלצות לשעות הפנאי

liorhikri1991

New member
המלצות לשעות הפנאי../images/Emo41.gif

בואו נרשום כל אחד על דברים שהוא ממליץ לעשות בשעות הפנאי,וכל אחד יפרט. ל*דוג':לשמוע מוזיקה,מוזיקת רוק,נגיד של היהודים או משהו כזה,ואז לפרט שירים שאתם ממליצים וכו'. יאללה תעשו שיהיה מעניין

לי יש כמה דברים.. (כל הכבוד על היוזמה ../images/Emo13.gif )

1. לצייר- זה כיף, זה משחרר, וזו דרך טובה להביע את עצמכם, מי יודע אולי עוד תגלו כישרון חבוי.. 2. לכתוב- לא אמרתי יומן אישי. כל מה שבא לכם. זה לא חייב להיות משהו מוגדר, העיקר שזה יעשה לכם טוב. לפעמים זה כיף לפרוק כל מה שבא לכם להגיד, אפילו לכתוב למישהו, גם אם בסוף זה לא בהכרח יגיע אליו.. 3. לצלם- אני אישית ממש נהנית מצילום. זה עושה לי טוב, וזו דרך מצוינת לזכור דברים בדרך המיוחדת שאתם רואים את הדברים. 4. לקרוא- לפעמים אין כוח לכלום ורוצים לברוח רחוק. רוב הזמן אין את האפשרות הזאת. הספרים פותחים בפנינו את האפשרות לברוח זמנית למקום אחר, להיות פה אבל לא להיות פה. 5. לשמוע שירים- ולשם שינוי להתעמק בשירים. או פשוט סתם להינות מהשיר בכל צורה שבא לכם. לשמוע שירים אהובים תמיד עושה טוב
6. לנגן- זה גם סוג של פורקן.. ומהנה בלי קשר.. =] 7. לשנות דברים קיימים. את החדר, הכיתה, כל דבר שנראה לכם כבר שגרתי ומשעמם- פשוט לשדרג. 8. ללמוד- לא בהכרח חומר לימודי אלא כל דבר חדש שרציתם ולא יצא לכם. 9. לשקוע במחשבות- גם זה לא רע.. כשאין הרבה אפשרויות.. יש עוד המון אבל אין לי כבר כוח חחח בקיצור תנו לדימיון שלכם לקחת אתכם לאן שרק תרצו.. ותראו כמה כיף זה יכול להיות..

טל קארי

New member
אחחחחחח היהודים!!!

קלעת בווול! בארור שהיהודים! ופורטה! ולנגן! ו..אני צריכה עוד לחשוב :)

maiky17

New member
../images/Emo182.gifמומלץ באהבה../images/Emo24.gif

תקראו, תכתבו, תציירו, תלמדו, תאהבו, תכייפו, תיפגשו עם חברים, תלכו לAvenue Q (הרגע חזרתי, היה וואו, וואו וואו וואו!!!!), תשתוללו, תנוחו, תשנו, תדוגו, תטיילו, תבלו, תקשטו, תתרעננו, תתרמו, תפתחו את עצמכם, תדברו, והכי חשוב... תמשיכו לכתוב בפורום "תיכוניסטים" השולט!!!

JumpInTheFire

New member
שלי ../images/Emo13.gif

מוסיקה
לחובבי המטאל: Evergrey באים להופיע במוצ"ש הקרוב בבארבי בת"א. אלבומים מומלצים: In Search Of Truth, Recreation Day האלבום Black Heart In A Dead World של הלהקה Nevermore. אלבום פרוגריסיבי שכזה.. ממש טוב!
רוק: הלהקה The Who. התחילו בסביבות שנות ה60, הוציאו את האופרת רוק הראשונה- Tommy. אלבומים מומלצים: Who's Next ו- Tommy
לנגן. אחד הדברים הכי מהנים שיש.. לאו דווקא ברמה גבוהה (למרות שכשנכנסים לזה שואפים לדעת לנגן טוב). זה ממש כיף, גם כששמחים וגם כשעצובים.. מתאים לכל מצב רוח בלי קשר למוסיקה: לצייר, לקרוא ספרים, לראות קולנוע, להפגש עם חברים, לצאת מהשגרה מדי פעם.. לנסוע לאיזה עיר אחרת, לים.. משהו כזה אני אישית אוהבת לקרוא על כל מיני נושאים שמעניינים אותי (אנשים, תופעות, היסטוריה.. כל מיני כאלה) באנציקלופדיה או באינטרנט. זה נחמד

JumpInTheFire

New member
ועוד משהו... צניחה חופשית

לא ממש לשעות הפנאי, אבל בכ"ז אם אתם לא מפחדים עד כדי כך, זה אחד הדברים הכי שווים שאפשר לעשות. עשיתי את זה לפני חצי שנה (ביום הולדת) וזה היה כ"כ כיף.. אי אפשר לתאר את ההרגשה הזאת. בהתחלה כשקופצים מהמטוס וממש נמצאים באויר זו הרגשה מדהימה.. דבר פשוט עצום! זה לא ממש זול.. אבל לא עושים את זה כל יום ואם יש אפשרות לתעד את זה אז בכלל כדאי (זו עוד תוספת תשלום)

lidor203

New member
איך זה שאף אחד לא רשם

1)טלוויזיה- פשוט
בה 2)מחשב- במיוחד המשחק mine sweeper...שעות אפשר לשבת עליו 3)חברים- לפחות פעם אחת ביום לראות חברים 4)משפחה-חובה פעם אחת ומומלץ יותר, סתם לשבת ולדבר קצת... לא חייב פנים מול פנים, ניתן גם פלאפון/טלפון/כל שאר אמצעי התקשורת אלה היו ההמלצות שלי..

למעלה