המלצות לתוספות

eyal1112

New member
המלצות לתוספות

קודם כל סליחה שאני מציק אבל... רציתי לדעת איזה מדינות כדאי/אפשר לצרף לתאילנד אני מתכוון לנסוע לחודשים בערך ולכמה זמן אני יודע ש"קופצים" ללאוס ל3-4 ימים ואז חוזרים לתאילנד אשמח לקבל המלצות

דיי דיי אייל

מספיק להציק זו פעם אחרונה שאתה שואל יותר אני לא אענה לך... יש את לאוס וכמובן לא נשכח את בורמה ואת ויאטנם... וכמובן גם להם יש גבולות עם עוד ארצות... תתכנן פחות או יותר לאן אתה רוצה לטוס מהו בערך המסלול שאתה רוצה לעשות... הינה משהו קטן על לאוס

kogawa

New member
לא ברורה לי השאלה:

ישנה מדינה בצמוד לתאילנד, אולי הנינוחה ביותר ובטח אחת המענינות והיפות ביותר במזרח, ובשני ביקורי בה זמן הויזה לא הספיק לי ושילמתי קנסות רק כדי להיות בה יותר, ושמה מיאנמר או בורמה. חודש אינו מספיק, אבל זה מה שייש. מדינה נינוחה ומענינת נוספת נמצאת במרחק אוטובוס לילה מבאנגקוק, ונקראת לאוס, ועל מנת לראות ולחוות אותה נדרשים לפחות 3 שבועות. קמבודיה גם היא במרחק אוטובוס מבאנגקוק, וביקור של שבוע הוא המינימום להכרות ראשונית. גם ויאטנם מרתקת, ומרחקה 165$ ושעה טיסה מבנגקוק. בקיצור, האפשרויות עצומות, אבל מכל ההצע, (וכאן ארגיז אנשים רבים) ברור לי למה אתה נוסע לתאילנד, אבל לא ברור לי למה לך להישאר שם יותר מהנדרש לסידורים, ולמה אם יש לך רק חודשיים, שתקדיש יותר מהמינימום הנדרש לתאילנד. ולכל אלו שעיצבנתי, אני מבקר בתאי מאז 1984 ומהכרות עם שאר המדינות זאת דעתי, והיא נכונה למי שמגיע לטייל, ורוצה לפגוש פחות ישראלים מבת"א, ושאינו מחפש רק מסיבות ולדפוק את הראש, ואין זה מוריד כהו-זה מהיופי האדיר של תאילנד אותה "חרשתי" חודשים רבים.

למעלה