המלצות ל-GPS

המלצות ל-GPS

שלום לכולם אני חדש בתחום ונהנה גם מהפורום (רון כל הכבוד). שאלה: אני מעונין לקנות GPS ומתלבט בקשר לדגם. המלצות? תודה, אבי

GPS

אם יש לך ipaq אני ממליץ על ה Naviguide. מצויין הן לטיולי שטח עם רכב 4x4 כמו גם באוויר

דוגמא

הנה דוגמא של מפת ניווט. פשוט צריך לעקוב אחרי הקוו הכחול באוויר. אתה גם מקבל נתונים כגון מהירות קרקעית, אזימוט וגובה. מכיוון שממ"ג טס במהירות קבועה של כ 50 קמ"ש אז זה עוזר לך לחשב את מהירות וכיוון הרוח. לדוגמא אם אתה טס צפונה וה GPS מראה לך שמהירותך היא 30 קמ"ש, אז יש רוח צפונית במהירות 20 קמ"ש, וכו'.

לא כ"כ משנה

במידה והמכשיר ישמש לטיסות - אל תשקיע ב MAP. חבל על הכסף. כל מה שחשוב - ממשק לתכנת מפות ופונקצית GOTO. במידה ותרצה חנות - אמליץ בפניך. בתמונה - שלי. החברה - מגלן חג שמח.

iram

New member
GPS

מכשיר של חברת GARMIN ממולץ מאוד. אין צורך בנתונים נוספים בטווחי הטיסה שלנו. ניתן להכניס נתונים מצטברים ולבנות מפה נוחה וקלה לשימוש. נתוני מהירות, טווח קדימה ואחורה, כיוון ומצפן משמשים "עד הראש". אני משתמש במכשיר מדגם 76 בעל רזולוציה טובה מאוד,מסך גדול ורחב, כפתורי הפעלה נוחים וממשק משתמש מצויין. ה-חנות בנושא - "השטח של רז", ברחוב ז'בוטינסקי פ"ת מול אולמי גן הלוטוס. הבחור מבין עניין ונותן שרות מקצועי ואדיב. מס. טלפון 03-9229262

ארז הדר

New member
GPS מומלץ

המרידיאן פלטינום של מגלן המתאים ביותר בזכות מד-גובה ברמוטרי המשולב ב-GPS, ומצפן אלקטרוני איכותי. במידת העניין, היתן להוסיף לו גם מפה, כולל תלת-מימד (הצגת חתך אנכי של השטח ומקומך מעליו)

למעלה