המלצות ל secured card

Eliaoobr

New member
המלצות ל secured card

שלום, בקרוב אקבל ssn וארצה לבקש כרטיס אשראי או סקיורד קארד.
בקאפיטל וואן אשתי קיבלה סירוב לsecured card..
אני רוצה להגיש בקשה ולדעת שהסיכויים לטובתי ולא לקבל גם סירוב שיעכב אותי בבנית היסטוריה.
קיבלתי המצלה על bank of america שחבר פתח שם חשבון וטוען שקיבל אשראי במיידית.

יש המלצות על מוסד פיננסי שיאפשר כטיס ללא היסטורית אשראי ושחשבונות הבנקים צעירים מאוד?
תודה

ilanvag

New member
אנחנו קיבלנו כרטיס אשראי Secured מבנק אוף אמריקה

לפני למעלה מעשור - לא הייתה עם זה שום בעיה. פשוט היינו צריכים להפקיד בבנק בתור ערבון את הסכום שרצינו בתור מסגרת לכרטיסים (לא הייתה לנו גישה לכסף הזה). קיבלנו את הכסף (הערבון) בתום שנה, עם ריבית מזערית -- כמובן שנה של "התנהגות טובה", תשלום כל החשבונות בזמן, וכדומה.
&nbsp
מכיר סיפורים על עוד אנשים רבים שעשו בדיוק אותו דבר עם בנק אוף אמריקה.
&nbsp
לא יודע לגבי בנקים אחרים.

dmh1

New member
גם אנחנו

קיבלנו כרטיס סקיורד מבנק אוף אמריקה לפני כחמש שנים מיד לאחר שעברנו לארה״ב, כנגד הפקדת מסגרת האשראי מכספנו. לאחר כשנה שודרגנו אוטומטית לכרטיס רגיל

talts78

New member
אני עשיתי כרטיס של CAPITAL ONE כי הם היו הכי "קלים" לקבל

המלצה שלי שתוודא טוב טוב שאחרי זמן מה שהקרדיט שלך משתפר אתה יכול לשדרג לכרטיס רגיל. אני נאלצתי לסגור את הכרטיס ולעשות חדש.

Eliaoobr

New member
תודה. שאלות נוספות

אני קראתי שcapital one זה כרטיס משתלם וזמין כדי לבנות היסטורית אשראי.
ניסינו להוציא לאתי וקיבלנו סירוב.
אנימרוצה עכשיו בשמי לבקש סקיורד קארד ומתלבט איפה..כנראה שלא בcapital שוב.
ב bank of america שהמליצו לי עליו וחבר קיבל שם לאחר שבועיים כרטיס אשראי (?) אני רואה שיש עמלה שנתית של 39 דולר על הsecured card ואם אני רוצה שהכרטיס הראשון יישאר לי ,זה לא קצת הרבה?
אני יכול בשלב מסויים להתמקח על העמלה הזאת?
יש עוד המלצות על מוסדות פיננסים שנותנים סקיורד או אשראי ללא היסטוריה?( כרגע אין הכנסה, לא מועסקים אבל בקרוב נראה שכן, אבל יש כסף אם צריך להפקיד או לשים בעו''ש)
תודה לעונים

talts78

New member
תשובות

לא אגיד שמוזר שקיבלתם סירוב, מאוד תלוי מה רשמתם להם בבקשה.
העמלה שציינת היא שנתית, אני הייתי מוכן לשלם אותה בתנאי שהם משדרגים את הכרטיס לרגיל ולא סקיור. ככה לפני סוף השנה הייתי מבקש שחליפו לי ושיחזירו לי את הכסף. לגבי מה שרשמת בסוף, אם אין לכם כרגע עבודה אל תגישו לשום חברת אשראי, אף אחד לא יתן לכם כרטיס. זה קצת מגביל אבל אל תהרסו לכם את הקרדיט במלא בקשות שלא תקבלו בסוף.

אם תרצו עוד טיפים על איך לבנות את הקרדיט ואיך להתסדר יותר מאשמח לעזור.

Eliaoobr

New member
תודה. אז אתה ממליץ לבקש רק

רק אחרי שיש עבודה?
ואם יש כסף בחשבון זה לא יכול לעזור כדי לקבל סקיורד/אשראי?
עדיין אין לי ב bank of america חשבון.
שאלה נוספת: במידה ולא מאשרים קרדיט/סקיורד ונשארים עם הדביט- איך בונים היסטורית אשראי??
מחשבונות שאני משלם לחשמל / גז מהדביט ??
&nbsp
&nbsp

talts78

New member
תשובות

אם החשבון בנק שלכם למשל בבנק אוף אמריקה ויש לכם כסף כנראה שיתנו לכם שם(זה מאוד תלוי בסניף).
&nbsp
בניית קרדיט מאוד קשורה לכרטיסי אשראי. תשלומים שוטפים מדווחים אבל לא ממש יתרמו לכם לבניית הקרדיט.
אני הגעתי כבר עם עבודה ולכן זה היה לי קל לקבל גם את הכרטיס וגם אישרו לי ליסינג שזה בכלל מקפיץ את הקרדיט.

Alfa156 GTA

New member
SECURED לדעתי אפשר לקבל ללא עבודה בטח שבבנק אוף אמריקה

לי בכל אופן הציעו את זה ביום שפתחנו את החשבון.
&nbsp
עם DEBIT אתה לא בונה היסטוריה.
&nbsp

Alfa156 GTA

New member
בBOFA אפשר לקבל תוך זמן קצר מאוד כרטיס אשראי רגיל.

אתה יכול לקבל DEBIT על המקום, ולחכות לכרטיס אשראי או אם לחוץ לך לעשות SECURED, קשה לי לראות איך אפשר להיות מסורב לזה כי הרי אתה מפקיד את כל הכסף לשם זה מראש.
&nbsp
&nbsp

Boston Guy

New member
היו כאן עוד כמה שניסו וקיבלו סירוב בקפיטל וואן

איכשהוא, יש לי דג'ה-וו מהשירשור הזה. אני חושב שהיה כבר שירשור כזה בדיוק לפני כמה שבועות.

Boston Guy

New member
דיווחו כאן חברים בפורום ש DISCOVER אישר להם כרטיס כזה

אני מקווה שאחד מאלו שהגיעו לארה"ב בשנה שנתיים האחרונות ושהצליח לקבל כרטיס כזה בטווח של כמה חדשים מנחיתתו בארה"ב יסביר בדיוק מה היה צריך לעשות - כי לי אין נסיון טרי עם זה.

לפני עשרים שנה ואסימון, כשאני הגעתי לארה"ב, קיבלתי מייד כרטיסי אשראי CORPORATE של החברה (אמקס ו"דיינרס קלאב" - אין לי מושג אם חברת דיינרס קלאב עוד קיימת בכלל...), והספיק איזה פתק ממחלקת כח אדם של החברה שבה עבדתי לסניף הבנק של CHASE שבו היו החשבונות של החברה כדי שאקבל את כרטיס האשראי האישי הראשון שלי מצ'ייס פחות או יותר באותו שבוע שבו הגיע ה SSN שלי בדואר.
אבל האינפורמצייה הזו לא רלוונטית לימינו אלה ולמצבך הספציפי.

I130Form

New member
האם יש בעיה בבקשת הלוואה למימון רכב עם cosigner?

לדברי סוכנות הרכב הם מגישים hard inquiry, כשאין לי בכלל דירוג אשראי. הם מוכנים לתת את ההלוואה בזכות הcosigner שלי (לו יש דירוג אשראי מעולה). האם זה עדיין יפגע בדירוג בהמשך?
האם הלוואת רכב בונה את הדירוג מהר יותר מאשר כרטיס secured?

Boston Guy

New member
חשוב להבהיר כמה נקודות בעניין

1. למעט מקרים נדירים מאוד, סוכנויות רכב אינן מוסדות פיננסיים (בנקים) ואינן עוסקות במתן הלוואות או אשראי. סוכנות הרכב ברוב המקרים משמשת רק כמתווך בינך ובין נותן האשראי האמיתי - מוסד מימון כלשהוא. המוטיבצייה של סוכנות הרכב לעשות זאת היא עמלה שמנמנה שהמוסד הפיננסי ישלם לה על "הפניית הלקוח אליהם".

נותן האשראי הוא זה שמחליט אם הבקשה שלך תאושר או לא, ולאנשי סוכנות הרכב אין שום השפעה על ההחלטה הזו.
ולכן - כשאתה כותב "הם מוכנים לתת את ההלוואה בזכות הcosigner שלי " - זה יכול להיות נכון רק אם כבר ביצעתם את התהליך והמוסד הפיננסי אישר את ההלוואה.
אם העניין הוא עדיין בשלב הברברת, ועדיין לא נחתמו ניירות ולא הוגשה הבקשה להלוואה -
אין לסוכנות הרכב שום אפשרות להבטיח לך שבאמת תהיה הלוואה.
הטריק של BAIT AND SWITCH מאוד מקובל בתחום הזה - להבטיח הלוואה מסויימת כדי לקשור את הלקוח אליהם ולבנות על זה שכשהבקשה תסורב הלקוח יקנה בכל זאת (במזומן או עם הלוואה חילופית בתנאי שוק אפור, שעליה הדילר ירוויח עוד יותר) כי כבר נוצר "מומנטום" אצלו בראש.
ראיתי אנשים עומדים במצב הזה כבר כמה וכמה פעמים.

2. כל HARD INQUIERY שעושים לאדם - מוריד קצת את הקרדיט סקור שלו. וההשפעה הזו נשארת לשנתיים - שאחריהן השאילתה הזו נמחקת מהרקורד. במקרה שאתה מתאר - זה יקרה גם לך וגם לקו-סיינר. למען האמת - מי שמושפע יותר לרעה מהעיסקה הזו הוא הקו-סיינר, ולא אתה. החוב נרשם גם כ"חלק ממסגרת האשראי" שלו - כך שה CREDIT UTILIZATION שלו עולה, מה שמוריד לו את ציון האשראי. זה יכול לגרום לכך (בתלות ברמת ההכנסה שלו) שהוא לא יקבל אשראי חדש נוסף (למשל הלוואת רכב עבור עצמו) כי זה יראה למלווים שהוא OVER EXTEND את עצמו.

3. הלוואת רכב היא סוג אשראי שונה מכרטיס אשראי. כרטיס אשראי זה REVOLVING CREDIT, והלוואת רכב זה INSTALLMENT LOAN. שניהם בונים אשראי - אבל לא באותה צורה. אם כבר, הלוואת רכב בונה אשראי בצורה איטית יותר, כי לרוב אנשים לוקחים הלוואות כאלו ל 3-4-5 שנים.

liviur

New member
יש אבל יתרון אחר להלוואת רכב

שהיא Diversifying credit כלומר קרדיט מסוג שונה. וכשהיא באה בנוסף לכרטיס אשראי - והיא לא משפיעה על הUtilization - זה דווקא עוזר. (חוץ מCredit to debt ratio - שהוא לא חלק מהציון אשראי אבל כן פאקטור מחליט בהחלטות לתת אשראי)
&nbsp
ובעוד זה אכן Installment loan - בחלק מהמקרים מגדירים אותה קצת שונה כי היא Secured ויש סעיף של Auto loans (לא בכל המקרים).
&nbsp
לגבי דיסקבר כגוף מממן - לניסיוני - יש להם תנאים בינוניים ביותר יחסית.
כתלות בחברת רכב - המצב האידאלי של מימון הרכב הוא דרך הבנק של החברת רכב / שמלווה את החברת רכב (לדוגמא למיני / BMW יש גוף פינאנסי משלהם - ממש בנק - עם כרטיסי אשראי , מחלקת הלוואות וכו , בעוד בסובארו לדוגמא זה צ׳ייס יחד עם Subaru of america).
&nbsp
והשוק אכן מלא בBait and switch כאלו. בוסטון מדייק.
אך - עם Cosigner עם קרדיט טוב - לא אמורה להיות יותר מדי בעיה. וכן - זה יחייב Credit inquery גם על הלווה אפילו אם אין לו עדיין Score.
&nbsp
העניין עם Cosigner מניסיון אישי לפני שנתיים וחצי - קיבלתי את התנאים הכי טובים שהיצרן הציעה בזמנו על הרכב (1.9% ריבית - מיני נודניקים ... אל תיקנו מיני / BMW ...)

I130Form

New member
את הרכב אקנה בכל מקרה

יש לי מספיק לרכוש אותו במזומן. ההלוואה היא בעיקר לצמצום העברות כספים, וגם כדי לבנות דירוג אשראי. תודה על ההסבר המעמיק - מסתבר שההנחה שלי על התועלת מהלוואת רכב (לאור הסברים שקיבלתי בבנק), אינה מדויקת.
&nbsp
מבחינת הco-signer, הוא מודע להשפעה של hard inquiry ומוכן לכך.
&nbsp
האם הציון שלו ימשיך להיפגע גם לאחר פרעון מלא ובזמן של ההלוואה? (תכננתי לקחת הלוואה ל12 חודשים. לא צריך יותר מזה). כלומר האם ההשפעה המיטיבה של פרעון מלא גדולה מההשפעה השלילית של הhard inquiry?

liviur

New member
ה״פגיעה״ היא זמנית וקטנה

במיוחד אם ההלוואה לא ארוכה וקטנה יחסית.
&nbsp
זה לא יותר מדי סיפור.
בטווח הארוך - Account שהוא סגור In good standing זה בסדר גמור.
זה לא מחזיר את הגלגל אחורה - אבל למשהו עם קרדיט טוב - תוך כמה חודשים זה חוזר למצב המקורי / משתפר.

Fellowship

New member
עדכון מניסיון אישי ועדכני מחצי השנה האחרונה

הרציונל אומר שאין סיבה לקבל סירוב מכרטיס Secured, הם הרי מחזיקים בכסף כערבון,
למרות זאת, למרות שקיימת עבודה, בטחונות ואפילו הצענו שיחזיקו ערבון כפול מהמסגרת, Capital One דחו את הבקשה.

הוגשה בקשה ל Discover שאושרה מייד, לכן, לדעתי עדיף להגיש ל Discover בלבד.
אגב, לכרטיס שלהם אין דמי שימוש שנתיים/חודשיים כלל, יש להם Cash Back מסויים עם הכפלתו בסוף השנה,
ובנוסף, הפקדון משתחרר בד"כ אוטומטית לאחר 7 חודשים של Good Standing.

בנוגע להנפקדת כרטיס אשראי דרך הבנק, מעבר לכך שלהבנתי זה לא חשוב,
התחושה שקיבלתי מהפקידה היא שאני מבין יותר ממנה בנושא ה Credit Score,
ומכיוון שאני לא מבין כזה גדול ולא היה לי זמן לבדוק עם מי עלי לשוחח, וויתרתי על התענוג.

למעלה