המלצות לtower of power

Freaky Styley

New member
המלצות לtower of power

שמעתי את האלבום הראשון, וחוץ מ-soul vaccination ו- what is hip? לא ממש אהבתי את הסגנון...רגוע מדי... ושמעתי בפלאפון של חבר (חח) מלא קטעים שלהם הרבה יותר גרובים ומגניבים...פחות soul-pop כזה.. אז אפשר המלצות לאלבומים בסגנון?? תודה רבה, רועי

אסף0017

New member
כן אני גם צריך

לדעת מה האלבומים הכי פאנקיים של tower of power

CAB2

New member
ה-אלבום של טאוור -

זה האלבום שלהם מהופעה שנקרא בד"כ Tower Of Power Live שירו הראשון הוא Soul With a Capital S והאחרון הוא I Got To Groove מאוד מומלץ, מאוד פאנקי ו100% מה ששמעת אצל חברים בפלאפון

dudester

New member
רשימה של קטעים טובים בשלוף...

soul vaccination squibcakes drop it in the slot souled out bump city diggin on james brown funk the dumb stuff oakland stroke

dudester

New member
אז אל תתעצל אם אתה מחפש..

ותבדוק מאיזה אלבומים השירים האלה... אגב Funkifized שכחתי אותו :)

Freaky Styley

New member
בסדר אבל אני מחפש אלבומים שהסגנון שהכולל

שלו הוא כזה, ולא שיש בהם שירים כאלה...כי גם בTOWER OF POWER יש מעטים כאלה...

בכל אלבום שלהם יש...

קטעים שהם חזקים מאד לצד קטעים יותר רגועים... אין אלבום שלהם שהוא כולו פאנק... תמיד הם מכניסים בלדות... או שתקנה אוסף או שאתסוף את כל האלבומים החשובים וככה יהיה לך הרבה קטעים חזקים שלהם

Funky Giraffe

New member
אני מבין את הכמיהה שלך לאלבום שלם

אבל מצד שני השבוע נזכרתי משום מה בקטע שאני הכי אוהב שלהם וללא ספק לדעתי הכי soulful שלהם Only So Much Oil In The Ground שזוכה פה לביצוע מרשים ביותר בכוכב נולד הגרמני: http://youtube.com/watch?v=AAWI-PHM600

אסף0017

New member
סבבה שלא כל אלבום הוא רק פאנק אבל

רק אני מקווה שאין אלבום שלהם שיש בו יותר בלדות סול מפאנק

CAB2

New member
סבבה

אז תבדוק את Oakland Zone אבל אני שוב ממליץ על ההופעה ומסיבה מסוימת. ההרכב הזה ברמה מאוד גבוהה וזה לא כמו שתשמע להקות (איכותיות והכל) בהופעות מוזרות בכל מיני מועדונים זו ה-הופעה שלהם, באיכות גבוהה מאוד והרבה אנשים ששמעו לא האמינו לי שזו הופעה כי זה באמת נשמע כמו אלבום.

למעלה