המלצות מוזיקה

hodayoyo

New member
המלצות מוזיקה../images/Emo124.gif

לא יודעת מה איתכם, אבל אני מחפשת משהו חדש ומעניין לשמוע ומאחר וכולנו פה כי אנחנו אוהבים את המוזיקה של שרון, זה אומר שיש לנו משהו משותף באהבה למוזיקה, אז איפה יותר מתאים לחפש המלצות? בקיצור, המליצו לי ולשאר על הדיסק האחרון שקניתם, הלהקה שגיליתם לאחרונה או סתם על שיר שאתם נורא אוהבים
(אני בתקופה שממש לא בא לי לשמוע את אף אחד מהדיסקים שלי
)

red butterfly

New member
גם אני בתקופה כזאת... ../images/Emo204.gif

הדיסק האחרון שקניתי, שזה היה לפני חודש בערך, זה "עם הזמן" של אביב גפן. עם כמה שאני לא מתה על אביב, הדיסק הזה פשוט מעולה ואני ממש ממליצה עליו! וחוץ מזה גם על הדיסק החדש של סיון שביט- "וניל", ועל הדיסק של פרוייקט 30 :) בזמן האחרון אני שומעת בעיקר לועזי, אז אני ממש ממליצה על להקה שנקראת Frou Frou שהמורה שלי לגיטרה המליץ לי עליהם P: השירים שלהם ששמעתי עד עכשיו הם: Let Go, It's Good To Be In Love, Breathe In. ואני אשמח לשמוע עוד המלצות על לועזיים :)

hodayoyo

New member
את מכירה את קין?../images/Emo60.gif

את בטוח מכירה את השיר somewhere only we know... הם הוציאו עכשיו דיסק חדש (דיסק שני) והוא ממש טוב וגם הדיסק הראשון ממש טוב. הם ממש לא רוק, המוזיקה שלהם בנויה על פסנתר ותופים, שזה שילוב גאוני והליריקה ממש טובה. תנסי

שיר m

Well-known member
מכירה ת'הרגשה הזאת...

זה מעצבן כשלא בא לשמוע כלום, ומצד שני רוצים לשמוע. ממש מעצבן. אני עכשיו רוצה לשמוע הכל, את כל הדיסקים שלי פלוס אלה שעדיין לא שלי, אבל אין לי זמן. אחרי 3 שבועות (בין המצרים) שלא שמעתי כלום ועוד שבוע אחד שעבר מאז ושמעתי דברים רק כרקע, אני ממש רוצה לשכב במיטה ולהקשיב למוזיקה. אבל אין לי טיפת זמן. ואם יש לי קצת זמן, אין פרטיות. זה ממש מעצבן. עוד שבועיים וחצי העניינים ישתנו. אני מאוד מקווה שלטובה. בינתיים (באוטובוסים) נדבקתי ל"כמה אני אוהב" שלא הכרתי לפני שהעלו אותו כאן. "אני נלחם בבדידות שאת קוראת לה חופש" "וכשהם ישאלו אם הכרת אותי, מה תבחרי לענות?" בעניין ההמלצות... לירן נדל. אתם חייבים להקשיב למוזיקה שלו. טוב, לא חייבים. אבל אני ממליצה. ברגע שייזדמן לי להגיע לתו השמיני... אני הולכת להוציא שם כסף. הרבה כסף. בתקווה שזה יקרה בקרוב. טוב, סליחה על ההשפכות...

hodayoyo

New member
מכירה את לירן נדל../images/Emo60.gif

שמעתי את כל השירים שלו. המ הוא חביב+, יש בשירים משהו קצת מעצבן.

hodayoyo

New member
אי אפשר להסביר../images/Emo60.gif

אין לי מושג מה מעצבן אותי בשירים שלו. יש את ועכשיו וחצי חיים שאהבתי ממש ואין לי בעיה לשמוע המון, אבל את שאר השירים לא בא לי לשמוע. לא יודעת.

לנון2

New member
אני ממליץ על אורי ביילין

אחלה דיסק יצא לו - קצת קשה להשיג אך שווה את המאמץ

mayooosh

New member
אז ככה ../images/Emo13.gif

קודם כל אני מכירה את ההרגשה אז אני אשתדל לעזור.. (אני מגיבה פה גם לאילת עם השירים הלועזיים..) אז קודם כל, הדיסק האחרון שקניתי Stadium Arcadium של רד הוט, דיסק ממש מעולה, מומלץ מאוד! בעצם זה דיסק כפול שני דיסקים ממש טובים ואני ממש שמחה על הקנייה הזאת..אז מי שאוהב את רד הוט בכללי אני חושבת ממש יהנה מהדיסק(ים) האלה, שווה
הייתי ממליצה על שירים מתוך הדיסק אבל אני לא מצליחה לחשוב על כמה שאני אוהבת במיוחד כי לדעתי רובם ממש ממש טובים אז פשוט תקנו את הדיסק
בעצם יש לי שיר אחד מתוך הדיסק שאני שומעת הרבה עכשיו (אתם יודעים איך זה, זה בא בתקופות) tell me baby המומלצים מהזמן האחרון שלי (רק הלועזיים
): Cat Stevens - Wild World Phil Cillins - Against all odds scorpions - wind of change Bill Withers - Ain't no sunshine Radiohead - Creep Nickelback - How you remind me stevie wonder-i just called to say i love you Sting - Englishman In New York stevie wonder-we can work it out (קאבר ממש נחמד) nickelback - photograph Electra - Better Sound (להקה ישראלית אבל השיר עצמו באנגלית אז אני מחשיבה..) Scorpions - Send Me An Angel בטוח יש מלא ששכחתי כי אני ממש בתקופה של מלא מוזיקה אבל זה מה שהצלחתי להזכר כרגע
ועוד המלצות הפעם.. הלהקות שאני שומעת הכי הרבה לאחרונה:
the beatles
red hot chili peppers
Blur (להקה כזאת אדירה
)
Nickelback - מוכרים בעיקר בגלל השיר How you remind me
Beach Boys
3 Doors Down
useless ID

למעלה