המלצות מחלקת עסקים

copel

New member
המלצות מחלקת עסקים

אני בדרך כלל נוסע בקו ת"א - סאו פאולו דרך חברת לופטהנזה, יש לכם המלצות, חברת תעופה מועדפת למחלקת עסקים בקו הזה?

אמנם לא טסתי עם לופטהנזה בקו הזה

אבל בקווים אחרים השרות שלהם פשוט מעולה. לדרום אמריקה טסתי פעם עם איבריה ולא הייתי נותן להם ציון מעולה אבל גם הם היו די בסדר.

בעעע איבריה...

חברה אנטישימית, מעטים האנשים שמבאמת מצליחים להספיק לטיסות ההמשך ממדריד לדרום אמריקה, תמיד יש להם איחור ביציאה מהארץ וזה דופק את טיסת ההמשך לדרום אמריקה, אז או שדוחפים אותך לטיסה ליעד אחד בדרום אמריקה עם הבטחות שתקבל ביזנס אבל לא מקבלים כלום או שמסדרים לך מלון, יכול להיות נחמד אבל מי שנמצא על זמן מוגבל זה ממש לא נחמד ויכול להרוס טיול שלם...

ועוד כמה מילים בבקשה

החברה שאני מרבה לטוס איתה היא דווקא בריטיש, אבל גם באל על אם אתה טס בביזנס אתה זוכה לכבוד מלכים לפעמים
ולגבי טיסות בתוך אירופה אני טס לא מעט עם איזי ג'ט שאולי זה יראה מגוכח אבל טסים איתם לא מעט אנשי עסקים שצריכים להגיע בזמן מנקודה לנקודה ולא מעניין אותם הסנדוויץ' במטוס... ישנה רק בעייה אחת שהם לא טסים בכל נמלי התעופה אבל לפעמים זה מסתדר בעזרת רכבת מהירה.

ora506

New member
שלום רוני,3 שאלות טפשיות אבל

מאד מסקרנות אותי 1.מה מספר הטיסה של בריטיש שטסת בה? 2.איזה סוג מטוס טסת מנתב"ג לאנגליה? 3.האם אתה נוחת בגטוויק או היתרו או סטנסטד אני מקווה שאני לא חודרת לפרטיות שלך אם כן,אתה לא חייב לענות

ny22

New member
מנהל
שאלות בכלל לא טיפשיות....../images/Emo6.gif

גם אני חושב שהייתיש אול את זה!

ny22

New member
מנהל
איזה כיף לכם...אתם טסים הרבה! ../images/Emo98.gif

אולייי....

וריג? אין ספק שהיא חברה טובה, טסתי איתה אבל במחלקת תיירים, עכשיו שהם קיבלו לא מזמן את ה 777 אולי מחלקת העסקים שלהם טובה מאוד, לא שאני יודע איך היא עכשיו... אתה יכול לנסות את KLM שאני כמעט בטוח שהם מבצעים טיסות לסאן פאולו אבל נדמה לי שהם עושים עצירה בפריס...

למעלה