המלצות - מעוניינים לעבור לישוב

alonps

New member
המלצות - מעוניינים לעבור לישוב

אנו זוג עם ילדים קטנים בגיל הגן ומעוניינים לעבור להתגורר ביישוב. אשמח לקבל חוות דעת על הישוב: האם הגנים/ בית ספר היסודי נחשב לטוב? האם יש חוגים טובים? האם יש מספיק משפחות עם ילדים קטנים? האם גני המשחקים מספיקים (בהשוואה למודיעין שיש הרבה גנים)? האם כדאי לבוא ולהתגורר בלפיד?

הסבר פניך לאורחים

מכל הדברים הכל כך יפים בישוב שאתה גר בו זה מה שיש לך להגיד לאורח שרוצה המלצה של הישוב? מציע לך ללכת לקורס ערב מזורז לגמילה משינאה עצמית.

sharon669

New member
למה מה יש לך להסתיר?

יש לי 2 ילדים קטנים (מתחת ל3) שלא אוהבים את גני המשחקים כאן ולכן אנחנו קופצים לגני המשחקים במודיעין. אני ממליץ לזו שמחפשת לגור כאן, לחפש קצת בפורום ולקרא על הרעות החולות של הישוב הזה.. מילות חיפוש : כביש משותף מכולת בריכה גני משחקים מזבלה ..

דברים יפים באמת לא צריך להסתיר

צריך רק לשים אליהם לב. מי שיעשה חיפוש על שם המשתמש שלך יראה שאתה חדש בישוב ומאז שהגעת יש בדברים שלך מרמור תמידי. אתה נגד הרמזור בשילת נגד המבנים בכפר רות נגד החיות בשילת נגד הנהגים בגבעת אורנים נגד הגנים בלפיד נגד נגד ונגד אבל בעיקר נראה שאתה הכי פחות מחבב ומכבד את עצמך ואת השכנים שלך בלפיד. אני לעומתך אוהב את עצמי ויודע להעריך אדם חכם שנון וצנוע.

sharon669

New member
כאן הטעות שלך

מאז שהגעתי אני רק מנסה לשפר דברים כתבתי למשרד התחבורה על הרמזור של שילת (כדי לא לחכות הרבה אחרי העבודה) כתבתי למשרד לאיכות הסביבה כדי שיעיפו את האסבסט מעל המבנים הסמוכים אלינו בכפר-רות (ואכן העיפו) כתבתי כאן בפורום לגבי גני המשחקים (לא עזר) כתבתי מספר פעמים לסלקום לגבי האטנה (הם אומרים שזה בתהליך) ומה אתה עשית למען הישוב?

d a n i 1 0 0 0

New member
שרון ! אתה מגזים.

על פניו הישוב נראה טוב הגינון מעולה וגם רוב הזמן נקי,זה לא אומר שאין מה לשפר אבל המצב לא גרוע כפי שאתה מציג אותו.. לגבי כל מה שכתבת למתעניין החדש אלון! אני מציע לו לעשות סיור בישוב ולהחליט, אין כמו מראה עינים. לגבי חוגים ופעילות תרבותית אנחנו מאד מרוצים. לגבי כביש הגישה מכפר אורנים ,"והמזבלה" , אני לא מבין מה זה קשור למצבו של הישוב. לגבי המכולת, לא בטוח שזה נחוץ. לגבי הבריכה אתה צודק אבל אומרים שזה בתיכנון. לגבי גני ילדים ובית הספר: הגנים מגיל 3 חינם וכיתות א' מלאות, מה שאומר שאנו אולי מבוגרים קצת אבל ממשיכים לעשות ילדים. לסיכום: רוב תושבי לפיד אוהבים ומרוצים לגור בישוב, הביקוש עולה על העצה מבחינת קניה והשכרה וערך הבתים רק הולך ועולה. הצעתי לך אלון להחליט בהקדם כי כל מי שקנה עד היום בלפיד רק הרוויח. וכל השאר זה זוית ראיה אם אתה בוחר להסתכל על 3/4 הכוס המלאה או על 1/4 הריקה. ודבר אחרון שרון: אני באופן אישי מלא הערכה על פועלך למען הישוב ואתה שייך כנראה לזן האנשים שאיכפת להם ורוצים לתרום אבל גם המתחזה היחיד שכותב פה בפורום בקביעות, תורם בדרכו שלו.

sharon669

New member
יכול להיות שאני מגזים..

יכול להיות שאני מגזים, אבל אתה חי באופוריה, לך תעשה סיבוב ביישובים קהילתיים אחרים. זה שהגינון מעולה אני מסכים, זה שהישוב נקי, אפשר להתווכח - כל שישי שבת הישוב הופך למזבלה וכל אחד דואג לשפוך את מרכולתו ומזבלתו מול הבית. לגבי כביש הגישה, לי ממש מפריע ללכת על כביש שטסים במהירויות מסחררות וזה ממש מוריד מערכו של הישוב גם מבחינת זיהום האוויר הסיכון להולכי רגל, ונפח התעבורה על הכביש (יצא לך פעם ללכת ברגל בשעות הערב לכיוון הדואר?) לגבי המכולת- כנראה שאין לך ילדים קטנים... אם נגמר החלב, זה אומר שצריך לנסוע לשילת,ולהכנס לסופר שלא אגיד את שמו, וזה עונש בפני עצמו. זה שיש שטח ענקי במרכז הישוב שבמשך 12 שנים ולא דואגים להקים מרכז\בריכה לרווחת התושבים זה בסדר? לגבי "המתחזה היחיד" כתבת שהוא תורם, אתה צודק! הוא תורם המון שטויות לפורום, ותורם בכך שהוא מרחיק את תושבי הישוב מהפורום. חג שמח שרון

kiyossi

New member
ברוכים הבאים

ממליץ לכם להגיע,לסייר בישוב, להתרשם,לדבר עם התושבים ולא עם ניקים. הישוב בהחלט ברמה טובה יחסית לתקופת קיומו בשטח, חוגים, פארקים בשפע ואנשים נחמדים הם תוצר של סביבה טובה. מי שמחפש מכלת ליד הבית שיגור במודיעין, אני מחפש ירוק של עץ וצבעים של פרח. תחצו את המסך ותגיעו לביקור. יש רק בעיה אחת-מאחל לכם שתמצאו בית....הביקוש לבתים למכירה / השכרה עצום וההיצע...פחות מנמוך. בהצלחה יוסי

למעלה