המלצות על בר אילן

רחל94

New member
המלצות על בר אילן

בנוסף לשאלתי הקודמת נרשמתי לבר אילן ואני צריכה קצת המלצות טובות על מרצים למדעי המחשב ודרך אגב מישהו פה חושב שבכל זאת משיגים שם ציונים טובים ואפשר להצליח שם יפה?

tamarhp

New member
אני סטודנטית בבר אילן, שנה ב'

את יכולה להשיג ציונים טובים בתנאים הבאים: א. את חכמה ב. את חרשנית - או לפחות יש לך יכולת ללמוד ולחרוש ג. את גרה במעונות ו/או קרוב לאוניברסיטה, ובעלת נגישות גבוהה (רכב, אוטובוסים גם בשעות מוקדמות מאד או מאוחרות. למשל אם יש שיעור השלמה מ8 עד 10 בלילה, את תוכלי לבוא אליו) ד. אין לך מחוייבויות אחרות בנוסף ללימודים - לא עבודה, לא בית לטפל בו, וכו'. מקסימום לבשל לעצמך קצת פסטה במעונות או בדירה. ה. את טיפוס חברותי ולא ביישן שמוכנה לעזור ולהיעזר, ולפעמים גם להעתיק או לתת להעתיק. (אין ברירה, יש עומס לא נורמלי. אחד המתרגלים אמר לנו פעם שהוא יודע שאנחו מעתיקים אבל הוא יודע גם שאין לנו שום ברירה אחרת ואם זה היה תלוי בו הוא היה נותן לנו פחות תרגילים). רק שכל לא יעזור לך. את חייבת גם את 4 הנתונים האחרים. מניסיון. לגבי מרצים - כל שנה יש מרצים אחרים אז הכי טוב שתכתבי את רשימת המרצים האפשרית (למשל לפעמים אין לך בכלל בחירה) ואני אוכל להמליץ לך מתוך כל בחירה מי עדיף. אפשר גם במסר.

generala

New member
כמה שטויות בת'רד אחד !!

את טועה ומטעה ! חוץ מסעיפים ב,ג שפכת הרבה שטויות ובלי הרבה לחשוב, ואם חשבת אז זה עוד יותר גרוע. העתקות בעבודות לא משרתות שום מטרה ובטח לא של ידיעת החומר. אם את באופן אישי לא מספיקה את כל העבודות אז תוותרי ואל תגישי את כולן, את לא מחוייבת, תלמדי את רוב החומר טוב ולא תצטרכי בכלל להשלים בהעתקות. לתת להעתיק זאת לא תכונה שתיתן לפותחת הת'רד ציונים טובים אלא תיתן לך פחות קרדיט בפורום. ולפותחת הת'רד: תירשמי חמרצה מסויים ופשוט תבואי לשיעורים של איזה מרצה \ מתרגל שבא לך
הרי בסה"כ תמיד יהיו שיעורים שמרצה אחד יהיה עם כיתת אובר של 50 איש ואחר יהיה עם 12 תלמידים ולא יבין איך רשומים אליו 40 איש, וזה טבעי לחלוטין ונפוץ בכל המוסדות

למעלה