המלצות על דיסקים חדשים!!

Baiano

New member
המלצות על דיסקים חדשים!!

דבר ראשון מי שעוד לא רכש (או הוריד) את הדיסק החדש של הTRIBALISTAS מפסיד חוויה מוסיקלית מעולה!!! הטריבליסטס הם הרכב חדש הכולל זמרים מוכרים:מריסה מונטשי, קרליניוס בראון וארנלדו אנטונס, שכל אחד בנפרד הוא אמן ויוצר גדול ומוכר. מומלץ ביותר! שירים מומלצים במיוחד: Ja sei namorar, Velha infancia מומלץ: Cidade Negra - Acustico MTV הדיסק פשוט פגז!!! אין מילים! פשוט הדיסק המוצלח ביותר של הלהקה ואפילו לוקח בסיבוב את HITS - אלבום האוסף המעולה. שירים מומלצים: Girasol, Podes Crer, Extra ועוד הרבה... ואם כבר נגענו ב Acustico MTv : קנו באותה הזדמנות את Kid Abelha - Acustico MTV שגם יצא לא מזמן והוא אחד הדיסקים הטובים של הלהקה ומכיל את Lagrimas e chuva, Brasil, Nada sei ועוד רבים וטובים. עוד: חדש/ישן: דיסק אוסף של IVETE SANGALO המעולה, אשר כולל קטעים יותר שקטים פלוס כמה שירים אשר לא יצאו באלבומים קודמים. מומלץ מאוד! דיסקים חדשים בחנויות: Gil - Movimento - לצערי עוד לא הספקתי לשמוע, אבל ג´יל היא אחת מהזמרות שהרקורד שלה מבטיח שגם הדיסק החדש יהיה מעולה. ג´יל היא הסולנית של Banda Beijo בעבר, וגם קצת בהווה. לחובבי Asa De Aguia הלהקה האגדית - הם הוציאו דיסק חדש (כן כן - עוד אחד), ומהשירים שהספקתי לשמוע הוא לא רע בכלל... (מכיל גם את Rei da Rua מהדיסק הקודם) Banda Eva גם הוציאו לאחרונה דיסק חדש - הראשון עם הסולן החדש SAULO FERNANDES אשר החליף את עימנואלי שהחליפה את IVETE וכנראה לא הצליחה להכנס לנעליה (לדעתי היא זמרת טובה אבל אדם אנטיפתי...) טוב, זהו להיום, אשמח לשמוע המלצות שלכם...

shellyland

New member
קיבלתי את HITS לא מזמן

וכמו שאומרים - טרם הספיקותי... Cidade Negra אף פעם לא היו מהחביבים עלי, ובאותו משלוח קיבלתי גם את דיסק האוסף הכפול של Angela Maria האגדית, אז חרשתי עליה ואותם שמתי בצד. אבל אם אתה אומר שהאוסף הזה כזה מוצלח, אני כבר שמה אותו על המערכת ובודקת. לגבי עימנואלי שלא הצליחה להכנס לנעליה של איבצ´י... נו, אפשר להבין. אלו נעליים גדולות למלא. מי זה הסולן החדש הזה? פעם ראשונה שאני שומעת את שמו. אתה יודע עליו משהו? תודה לך על ההמלצות. שמתי את ההודעה שלך בטאג-ליין למען הדורות הבאים.

Baiano

New member
הסולן של BANDA EVA

הוא הסולן לשעבר של CHICA FE, כן, אני יודע שלא שמעת עליו או על הלהקה, אבל בזמנים נואשים משתמשים באמצעים נואשים... לגבי עמנואלי - אני דווקא נהנתי מהדיסקים שהיא הוציאה עם הלהקה ואף הייתי בהופעה (טובה!) שלהם. הסיבה שהעיפו אותה (לפי מה שהבנתי) זה שהיא הייתה ממש ביצ´ית ומתנשאת (זה גם מה ששמעתי מידיד שלומד איתה באוניברסיטה...)לעומת IVETE שהיא כ"כ עממית וסימפטית. נ.ב. אם תאהבי את HITS - אז הMTV ממש חבל"ז

eldarinn

New member
שמעתי בעצתך

וכבר הזמנתי את CIDADE NEGRA MTV ACUSTICO . מקווה לא להתאכזב. מצטרף להמלצה חמה לגבי TRIBALISTAS. אפרופו קרליניוס בראון קיבלתי דיסק "אוסף" שלו מסדרת SEMPRE שאמור לכלול את השירים היותר טובים שלו - לא נפלתי מהכיסא, למרות שמריסה מונצ´י מפילה אותי כל פעם מחדש

Baiano

New member
Carlinhos

כן, הם "שכחו" בדיסק הזה שירים טובים כמו: Magalenha, Shalom, Seu Ze, Quixabeira, Tour ועוד כמה שירים חביבים. (בל נשכח את ימיו בTimbalada...)

למעלה