המלצות על דר' רוני חן מבלינסון

המלצות על דר' רוני חן מבלינסון

האם למשהיא יש המלצות טובות או טובות פחות על דר' חן רוני רופא במחלקה להריון בסיכון גבוה בביח' בלינסון. תודה

idsh

New member
שמעתי שטובות

הייתי אצלו לפני שבועיים ואני אצלו ביום שלישי הקרוב

idsh

New member
חברה שדודה שלה עובדת בבלינסון

אמרה שמרוצים ממנו וגם שאני הייתי שם ראיתי שהרבה מחכות רק לו. למה את אצלו? איך את התרשמת ממנו?

אני נמצאת במעקב שם

והייתי אצלו מספר פעמים. הוא מקסים ויסודי ונעים הליכות . העובדות מדברות בעד עצמן - בכל יום נתון יש שם לפחות שני רופאים ותמיד ישנן נשים שמעדיפות לחכות שעות בתור ולא ללכת לרופא השני שנמצא באותו יום אלא רק אליו . (מנסיוני , דרך אגב, גם שאר הרופאים שם מקסימים ומקצועיים ).אם את במעקב שם ורוצה ללכת רק אליו - אין בעיה - אם הוא נמצא - אבל תקחי בחשבון שתצטרכי להמתין המון כי הוא כוכב המחלקה

טחג

New member
גם אני במעקב שם

והאמת שאני פחות מתלהבת ממנו. למה? קשה להסביר כי זה לא משהו מוגדר. זה מתחיל מזה שיש לי כמה סיבות להיות במרפאה להריון בסיכון ולטעמי הוא מתמקד בפחות חשובה מביניהן. יתכן שזה בגלל שהוא מתמחה יותר בסוג הבעיות הזה. לי אישית הוא נראה קצת קצת קצר רוח. אני מעדיפה את ד"ר יוגב שלטעמי הוא יותר סבלן ומוכן לענות על שאלות אבל שמתי לב שאני בין הבודדות, והרבה בנות באמת מעדיפות לחכות לד"ר חן בימים ששניהם נמצאים. האמת, שעד לאחרונה, שהתחלתי להצמד לד"ר יוגב, הייתי הולכת למי שהיה פנוי כי כולם נראו לי אותו דבר. יכול להיות שגם הסיבה לכך שאת במרפאה רלוונטית לשאלה לאיזה רופא כדאי ללכת אם כל אחד מהם מומחה קצת יותר בתחום אחר. מקווה שלא בלבלתי אותך. בכל אופן שיהיה לך בהצלחה והמשך הריון תקין וקל.

כפי שכתבתי

כל הרופאים שם טובים . אני מאמינה שזה לא רק עניין של מומחיות אלא גם כמיה עם רופא. אם את מטופלת שם את לא חייבת תמיד ללכת לאותו רופא, תנסי ותראי מי יותר מתאים לך ואז אם יש לך העדפה כלשהיא תכנסי למי שאת רוצה (אם הוא נמצא באותו יום ). ד"ר יוגב באמת מאוד נחמד ולבבי.

טחג

New member
אוי, רציתי לכתוב

גם שזה תלוי בקשר/בכימיה שנוצר עם הרופא וכנראה התפלק לי. עקרונית, מצטרפת לדעתה של אמא של קושקושון.

happy

New member
אני יודעת שהוא מאוד מאוד מומלץ

אריאן מפורום הריון לאחר אובדן מטופלת אצלו בהרינות שלה והיא יותר ממרוצה ממנו. את יכולה לשלוח לה מסר היא תשמח לעזור לך.

למעלה