המלצות על חברות

spuf

New member
המלצות על חברות

אני גולש מתחיל (סקי) שמחפש חבילה שכוללת הדרכה באיזור פברואר. האם מישהו יכול להמליץ לי על חברת נסיעות שנותנת חבילות טובות/דילים טובים ? האם ישנם יעדים שבהם בדרך כלל אפשר להשיג חבילות יותר טובות ?

anat712

New member
אין חברה מסוימת

ברוך הבא...
אין חברה מסוימת שנותנת דילים זולים במיוחד, פשוט תעבור בין החברות שמתמחות בסקי (איסתא, ב.ד. גרייבר, אופיר טורס, קלאב מד - לכולן יש אתר אינטרנט) ותחפש חבילה. אם אתה מתחיל מומלץ מאוד לנסוע לקלאב שבו הכל כלול (גם הדרכה) וכך חוסכים הרבה כאבי ראש. אתרים זולים יש באנדורה ובצ'כיה - מקומות שמתאימים למתחילים שממילא לא מנצלים אתרים גדולים. הבעיה היא שבמקומות כאלה אין מועדונים. קלאב מד יש בצרפת, באיטליה ובשוויץ, קלאב ולטור יש רק באיטליה. תהנה!

lior297

New member
קח בחשבון,

שבפרואר = חופשת החורף של הצרפתים (פי, חרא של עם) מה שאומר הרבה עומס ובלאגן, פעם שטסתי בפברואר נסענו (יותר נכון "עמדנו") 7 שעות בפקקים על נסיעה של שעה וחצי, חוצמזה שגם מלון לא הזמנו מראש, פשוט הזמנו טיסה יום לפני ואמרנו "מה שיהיה יהיה..." כבר תיכננו איך נעביר ת'לילה באוטו, בקפורררר
בכל אופן... אני לא יודעת איך החופשה של הצרפתים משפיעה בארצות אחרות, שווה לבדוק. ד"א, לדעתי פברואר בצרפת גם יותר יקר, ושוב גם זה שווה בדיקה.

alonaski

New member
אני מאוד ממליצה...

בשום אופן לא - "אופיר טורס"!!!! הסיבה: אני (ועוד כ 150 גולשים יחד איתי...) נפגענו מאוד מהם לפני כ 3 שנים מפרסום כוזב בחוברת שלהם והטעיה מוחצת כלפי הלקוחות!!!!
וחוצמיזה... לאחר המקרה שלי כשהפצתי אותו בקרב מכרי... שמעתי מהם גם כן חוסר שביעות רצון משירותי החברה במה שקשור לטיסות!!...
אני מעדיפה לארגן בעצמי את החופשות שלי בחו"ל
זה יוצא הרבה יותר מוצלח!
מצד שני - שמעתי חוויות טובות מלקוחות סקי של "עתיד טורס" שנסעו שנה שעברה ולפני שנתיים לחופשות סקי בהכוונת מנהל מחלקת הסקי שלהם - עמי אלמוג, שאני מכירה אותו באופן אישי והוא עושה עבודה טובה ונאמנה ללקוחותיו!

lior297

New member
שאני אספר לך עוד סיפור עליהם?

פעם חבר של אבא שלי הזמין חופשה בטורקיה דרכם, והוא מצא את עצמו בכלל במלון אחר... על זה אפילו אחת מהסוכנות שלהם מסתלבטת...

alonaski

New member
אה כן, ואתה גם מוזמן להכנס לעמוד

הקהילה - יש שם 2 מאמרים למתחילים - איך יוצאים באופן עצמאי לחופשת סקי!
זה לא קשה!!... זה לא קשה!!!... זה לא קשה בכלל, זה דווקא קל!

למעלה