המלצות על מחזק ועל מייבש

lilo4

New member
המלצות על מחזק ועל מייבש ../images/Emo13.gif

גם המחזק שלי וגם המייבש שלי כבר נמצאים בקו האדום
השתמשתי עד עכשיו במחזק של תפוח ובמייבש של תפוח ורציתי לשמוע עוד המלצות. לגבי המחזק- אני לא הכי מרוצה מהמחזק של תפוח. יש לי הרגשה שיש בשוק מוצרים טובים יותר
דרישות התפקיד: מחזק, כמובן
אני צריכה מחזק שיכול לשמש בתור בסיס, ומתייבש מהר. עדיף אחד שלא מצהיב את הציפורניים, אבל זה לא הכי קריטי. מחיר: 60-70 ש"ח זה הגבול. יכול להיות גם מוצר שלא נמכר בארץ. לגבי המייבש- אני מרוצה מהמייבש של תפוח, אבל אם יש פה מישהי שהשתמשה גם בתפוח וגם במייבש אחר ויכולה להמליץ על משהו יותר טוב אני אשמח. דרישות התפקיד: מייבש מהר, כמובן. המייבש של תפוח נותן ברק ללקים שלי ואני מאוד אוהבת את זה- חשוב לי שזה יהיה גם במייבש החדש. מחיר: גם כאן עד 70 ש"ח, אין לי בעיה להזמין מחו"ל.

RUTHIE1

New member
בסיס וטופ של CND - אליפות!

פרטים תמצאי בבלוג של אפי. נקנה בטרנסדיזיין אבל יש גם באיביי. עולים כ"א משהו כמו 4-4.5$ - מקווה שזוכרת נכון...ועוד משלוחה.

lilo4

New member
וואלה, תודה רבה ../images/Emo13.gif

אני אבדוק את האופציות

מ ס ט י ק

New member
חייבת להסכים

חזרתי היום מברצלונה, אומנם לא זול שם בכלל ה- CND אבל הייתי חייבת לנסות את הלקים וכמובן הבסיס והטופ - הם ממש מצויינים! פעם הבאה אני מזמינה מטראנסדיזיין, יקר מידי לקנות בחנות
(אבל העיקר שיש לי עכשיו גם שקית של CND לאוסף שקיות שלי...)

s t a v i k

New member
בוקי סטייל!!

המייבש לק שלהם פשוט מומלץ :) הוא עולה כ50 שקלים בסופר פארם אבל לפני יומיים קניתי במבצע ב20 ש"ח :) והוא מעולה.

למעלה