המלצות על מסעדות בתלאביב -בקשת עזרה

tsvika2003

New member
המלצות על מסעדות בתלאביב -בקשת עזרה

זקוק להמלצה על מסעדה או מסעדות בתלאביב והאיזור שמיועדות לפגישהרומנטית ראשונית למדי מקום עם אוכל טוב אוירה רומנטית קצת חשוכה לא מרעיש לא עמוס לא פלצני מחירים סבירים והוגנים ואוירה יפה ואיכותית ולא סתמית האוכל יכול להיות מגוון איטלקטי, בשר,סלטים או משהו כזה יכול להיות גם בר-פאב אבל חשוב מאוד שיהיה לא מעושן ולא רועש ולא מפוצץ תודה תודה אם אפשר אשמח גם לטיפים של מנות מומלצות ושאר טיפים למקומות שנבחרו

עירד29

New member
קימל!!!!

אני מכורה למקום הזה המחירים כ-150 ש´ח לאדם ושווה כל שקל. ´פסטיס´ גם מאד מומלצת. שיהיה בהצלחה עם הדייט

liti

New member
מסכימה עם כל מילה,

שתי המסעדות טובות מאוד ומתאימות ליציאות רומנטיות- ואם אתה מתלבט לגבי שתיהן- קימל יותר אינטימית ובדרך כלל מגיעים לחגוג שם אירועים מיוחדים. לגבי פסטיס, אגב, יש להם ארוחה זוגית ב- 202 ש"ח מאוד אטרקטיבית (תוכל למצוא את פירוט הארוחה באתר REST). נשמח לשמוע חוויות מהאירוע הרומנטי...

גידי42

New member
המלצה

נאלץ לא להסכים לגבי קימל. לטעמי צפוף מאד ורועש ובפעם האחרונה שהיתי שם , מלא ציפיות גם האוכל לא היה משהוא. מצטרף להמלצה לגבי פסטיס, למרות שטרם היתי, שמעתי המלצות חמות. ממליץ על אודיאון (מסעדה של מיקה) ברחוב הארבעה בת"א ועל, איך לא ננה בר המקסים, שיש בו פינות שקטות שמתאימות לסוג המפגש שאתה מחפש

פינליש

New member
אני עם גידי!

מעולם לא הבנתי את המהומה המיותרת על קימל. כזה מפח נפש לא היה לי מעולם אחרי הארוחה שם. פיכס. ולגבי פסטיס מעולה! ואודאון... אוחחחח טוב זאת לבטח המסעדה שלי. חוץ מאוכל הודי אני נטרפת על האוכל שלהם. בהצלחה.

Amoureuse

New member
קימל - טעים אבל לא רומנטי מספיק

אני דווקא מאד נהניתי מהאוכל שם (וחלקתי עמכם את רשמיי), אבל המקום צפוף נורא, אקוסטיקה דפוקה כך שרועש מאד, ולכן זה רחוק מלהיות רומנטי (וחבל, כי יש המון פוטנציאל ב set up, במיקום, בקישוטים הכפריים). פסטיס - בוודאי - מחבת פירות ים מומלץ (מנה זוגית, מתאים לפגישה "ראשונה למדי"? כבר שכחתי איך זה), ובעצם כמעט כל מה שאכלתי שם, אני רק לא זוכרת. עוד בקטגוריה לדעתי: תהל, רומנטית, קצת חשוכה כמו שביקשת והאוכל חביב מאד ולא יקר. וגם ימה בנמל תל אביב, אם זה לא הערב שמנגנים שם (יום ה´ נדמה לי) כי אז מפוצץ.

Siren

New member
רק תיקון קטן

אודיאון כבר מזמן לא בבעלותה או חסותה של מיקה

גידי42

New member
תיקון לתיקון

לא חושב שאתה צודק. בכל אופן מיקה אף פעם לא ממש בישלה שם אלא השתמשה במקום לטיפוח שפים צעירים ומבטיחים. בכל מקרה אני אברר את הנושא עם מיקה ואם טעיתי אז אהיה הראשון להודות בזה

Siren

New member
הסברון

עד כמה שידוע לי, מיקה היתה שם שותפה אך מכרה את חלקה לפני יותר משנה. היום עמרי שחר הוא הבעלים והשף.

תלתלית

New member
הייתי בתמרה והיה כיף

אבל אני לא זוכרת איפה זה. אכלתי בשר כבוש בתבלינים שונים ופלחי אגסים תפוח אדמה בשמת וסטיקק וסלט טעים היה מאד נעים ורומנטי.

liti

New member
תמרה ../images/Emo26.gif

נמצאת ברחוב החשמונאים בת"א, אכן מומלצת ביותר לאירועים רומנטיים.

גידי42

New member
תמרה

תמרה תחילה בתחנת דלק סונול ברמת גן ועברה לפני כ-4 שנים לרח החשמונאים מול השוק הסטונאי בת"א. מסעדה בסגנון צרפתי קליל (לא כבדים באוכל ובמחירים) תפריט מצומצם אך איכותי עם עיסקיות אטרקטיביות, אכלתי שם סטיק פילה מעולה, (שאטו בריאו שזה פילה עם נתח כבד אווז העל) וקינוחים סבירים. בקיצור אוכל צרפתי לכל כיס. תמורה נאה להשקעה

גוז

New member
מה עם תהל? ../images/Emo118.gif

לא הייתי אבל שמעתי ששווה - במיוחד למעלה.

למעלה