המלצות על מסעדות

leprechaun3

New member
המלצות על מסעדות

אני ובנזוגי יוצאים בסופשבוע לחגוג 3 שנים ביחד בצימר במתת (זה על גבול הצפון, קרוב לאבירים) ורצינו לבקש המלצות למסעדות באזור פחות או יותר... התנאים הם: לא יותר מ40 דקות נסיעה ממתת לא צמחונית חגיגית במידה - כלומר לא עממית לגמרי אבל גם לא מסעדה פלצנית שעולה 400 שקל לאדם (אם בכלל יש כאלו לא בתל אביב). תודה! :)

ברורי

New member
בבקשה עזרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אם מישהו יכול לתת לי קישור להעיר או עכבר העיר על סקר הטובות בבתי קפה-קונדיטוריות בת"א. בתודה מראש ברוריה

ברורי

New member
תודה בכל אופן../images/Emo24.gif

והאם שמעת על בית קפה/קונדיטורה 10 אידלסון בת"א.כי שמעתי שהשבוע היא במקום הראשון ולגביה רציתי לדעת. ודרך אגב כיף להתארח אצלכם. בתודה ברורי

liti

New member
את מתכוונת לציונה!

לבושתי הרבה אודה ואתוודה שמעולם לא טעמתי את העוגיות המפורסמות שלה אבל שמעתי עליהם רבות ואני בהחלט מתכננת לקפוץ לשם בקרוב. תוכלי לקרוא עליה ועל קונדיטוריות נוספות בכתבה הזו שמיועדת לכל חובבי העוגיות...

גילימא

New member
איפה זה מתת?

זה באיזור צפת או באיזור מטולה או מעלות אם זכור לי נכון וזה באיזור מעלות יש את מסערת עינת שהיא רומנית טובה מאד. יש גם את אלומה הכפר ורדים אך היא קצת על הצד הפלצני.

קייס

New member
בת יער

מסעדת בשרים לא פלצנית אלא נחמדה נמצאת במרחק של חצי שעה נסיעה.

מיאו

New member
חוות בת יער אכן מומלצת בחום !!

מקום קסום ואוכל פשוט מעולה !!

SigurRos

New member
../images/Emo41.gifאגב פרובנס,

שמעתי שפרובנס בפרובנס לא רעה בכלל, ממליץ בחום על מסייה מרק וורה.... בון אפטיט

aviro

New member
כאחראי על איזור הגליל להלן המלצתי

המסעדה במצפה מנות חזרה משיפוצים והיא פתוחה רק בערבי שבת,המסעדה נקראת ארוחה גלילית,משפחת גבעתי,כדאי להתקשר לפני שמגיעים,מאחר שאמרו שאסור לפרסם מס´ טלפון תוכלי למצוא בכל אתר תיירות ,כמו וויקנד,או תיירות 2000,או צופית,תחת הישוב מנות.כמו כן המסעדה בישוב שתולה אורה חתן,(מסעדה כורדית) יש מסעדה נוספת בצומת בירנית ממש קרוב למתת,אנני זוכר את שמה אני בטוח שאם תשאלי את המארחים שלך הם יפנו אותך אליה.אם תרצו לנסוע כחצי שעה יש מסעדה לבנונית בשלומי בתוך תחנת הדלק. מקווה שעזרתי בהצלחה

ממצפה מתת אפשר גם לנסוע זה לא

רחוק למסעדות אחרות בסביבה יש שלוש ששתיים מהן מזרחיות ואחת לבנונית בגוש חלב ויש באזור צפת עמוקה ויש באזור ראש פינה וכן הלאה יש אחת במעלות שזה קרוב יחסית למתת מפורסמת עינת שעברה מאזור חיפה אבל כמדומני שהיא סגורה בשבת לא בטוחה...

למעלה