המלצות על מרצים

abcd80

New member
המלצות על מרצים

היי לכם חזרתי מאילת היה כיף מאוד ומחר אני צריכה ללכת להירשם ולשלם שובר ומאחר וזה הפעם הראשונה שאני לומדת בבר אילן אני לא מכירה שום מרצה ורציתי המלצות לגבי המרצים הבאים: שפרה ברוכסון אירית כץ רחל קידר סנונית שוהם שמעון קופר אז מי שמכיר אותם ולמד אצלם יכול להגיד לי מה דעתו עליהם והאם כדאי ללמוד אצלם ושוב תודה מראש על כל עזרה..!

ברוכה הבאה

קודם כל אני אפנה את תשומת לבך למשהוא שאני לא שמתי לב אליו כשסידרתי את המערכת וזה שכל הקורסים הם סמסטריאלים. אני למדתי אצל סנונית, קדר וברוכסון והם בסדר אבל תמיד תלוי בברירות ובקורס שהם מעבירים.

g i g o

New member
דעתי האישית

קדר נהדרת אך המבחנים שלה קשים יותר. ברוכסון נהדרת (נקודה). אצל השאר לא למדתי. אצל קדר וברוכסון הייתי לומד שוב ובכיף.

2לירון

New member
קופר

שמעון קופר הוא מרצה לאנתרפולוגיה והוא פשוט זוועה! אם יש לך אפשרות לא לקחת אותו, תעשי טובה לעצמך ואל תקחי אותו.( למרות שיש כאלה שכן אוהבים את השיעורים שלו, אבל לא הרבה)

abcd80

New member
לא היתה לי ברירה

יש קורס שאני מחויבת לקחת וזה הקורס בתיאוריות אנתרופולוגיות והוא היחיד שמעביר אותו..

tulie

New member
אולי את מתכוונת

לאירית גץ. כי אני לא מכירה מרצה בשם כץ במחלקה. אם כן אז אני יכולה להמליץ עליה. היא מעניינת ולפחות בקורס שאני עשתי היתה עבודה במקום מבחן בהצלחה

abcd80

New member
אה כן אירית גץ

ותודה על התשובות ומחר אני נוסעת להירשם אוף.. לילה טוב

למעלה