המלצות על נותני שרות (מה דעתכם???)

dudilv

New member
המלצות על נותני שרות (מה דעתכם???)

סגרנו עם נותני השרות הבאים: D´J : בועז מ- MIX ג´וני באגים צלם : סיני מרמלה בר אקטיבי : שוTים מעצבת : פנינה טורנה אולם : חצר נצר רצינו לשמוע המלצות או הסתייגויות מנותני שרות אלה... ואם יש לכם המלצות לגבי חליפות לחתן ואיפור לכלה

*שיר

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב וברוך הבא לפורום

לגבי חצר נצר - המקום מאוד יפה, אבל ממה שסיפרו פה בפורום הוא די יקר והם גם לוקחים תוספת על כל שטות. לגבי פנינה טורנה - אני אישית לא מכירה, אבל מסתובבים סיפורי זוועות על היחס שלה ללקוחות

אתי@

New member
../images/Emo45.gif חצר נצר אכן מקום מצוין

(הייתי שם פעמיים)...

phi phi

New member
חצר נצר - בחירה מעולה

אני התחתנתי בחצר נצר והכל היה מעולה. המקום מקסים, האוכל מצוין והיחס טוב (שימי לב שהם נותנים תוספות ללא צורך בתשלום נוסף) מזל טוב

צוקה

New member
בוקר טוב ../images/Emo96.gif לגבי שאלתך, אני

מכירה את חצר נצר ומאוד אוהבת את המקום! לגבי התקליטן בועז שמואל מ-MIX - הוא פשוט מדהים! ראינו אותו בהרבה חתונות והוא פשוט קולט את הקהל ומרקיד ללא הפסקה. יש בו משהו מטורף באישיות, ויש הטוענים שזה לא מקרב אליו לקוחות, אבל כאשר ראינו צלמים והיינו אצל כחמישה כל אחד מהם ללא יוצא מן הכלל אמר שבועז שמואל הוא ה-מלך
והוא ממש אומן. בהצלחה

shelycat

New member
פוטו סיני מרמלה ../images/Emo68.gif ../images/Emo100.gif ../images/Emo8.gif

לקחתי אותם לחתונה שלי והם פשוט היו מצוינים!!!! הם עשו עבודה מצוינת, קובי צלם הסטילס הצחיק אותנו נורא ועשה לנו כיף. סיני (האחייןשל המקורי)צילם ווידאו בהכנות והוא פשוט חמוד. ובעצם כולם. לגבי איכות העבודה אין מה לדבר, שיגעתי אותם כל יום בדרישות חדשות והם עבדו איתי בלי להתלונן פעם אחת, ותוך פחות מחודש אחרי החתונה הכל היה אצלי בבית (לקח להם בערך 2-3 שבועות עבודה כי ביקשתי שלא יתחילו לעבוד לפני שאני חוזרת מירח דבש). לגבי איפור אם תירצו את המאפרת שלי אשלח את פרטיה. חליפת חתן ונעליים-פולגת בקניון עזריאל: חנות גדולה ונעימה עם כל הסגנונות והם אפילו מתאימים את הנעליים לחליפה, לגבי מחירים הם כמו כולם בערך, אנחנו החלטנו שגם לחתן מגיע ולכן כסף הוא לא מיגבלה, ובעלי נורא מרוצה.

dudilv

New member
על איזה מאפרת את ממליצה

דרך אגב, נחמד לשמוע שבחרנו נכון... תודה

shelycat

New member
והמאפרת היא... ../images/Emo68.gif

קוראים לה דנה קוטר והיא מפתח תקוה ותבוא לאן שתירצו המחירים שלה (לא בדולרים-מרענן אה...) הוא 250 ש"ח ל"ראש" היא עשתה עבודה מצוינת עלי (וגם על אמא וסבתא) באוגוסט (שזה חודש קשה לאיפור) והיא גם עושה ציפורניים. הטלפון שלה הוא:052-333322 תגידו ששלי המליצה עליה. נ.ב יש הודעה באותו נושא מאמש עליה.

למעלה