המלצות על סדרות שלא משודרות בערוץ

המלצות על סדרות שלא משודרות בערוץ

בשרשור הזה תמליצו על סדרות שאתם צופים בערוצים אחרים ותכתבו כמה מילים על מה הסדרה,והאם לדעתכם זה פספוס של ערוץ יס פלוס שהן לא משודרות אצלנו.

קים19

New member
הפיספוס הכי גדול.....

זה ניפ-טאק זאות הסידרה ליס פלוס. למה הם לא רוכשים אותה.....

gilriv

New member
כי עכשיו בערוץ2 יש תזכוית של הסיד

וגם בהוט אקסטרה ערוץ2 משדר בימימ אלו את עונה3 של ניפ טאק אחרי יאיר לפיד בימי שני לא היה לזה פרומואים

gadgad0

New member
הפספוס הגדול: "החיים על מארס"

של אקסטרה הוט. היה אפשר להריח מקילומטרים את הפוטנציאל של הסדרה העילאית הזאת עוד כשהייתה על הנייר. ג'ון סים, הציר המרכזי שלה, הוא כמעט בן-בית ביס פלוס (בין היתר הופיע לצד פיליפ גלניסטר, שותפו למשחק ב"החיים על מארס", גם ב-"חוקי המשחק" - STATE OF PLAY המופתית ששודרה בעבר ביס פלוס). מישהו במחלקת הרכש של יס היה כנראה מטושטש מרוב בהייה ב"סופרנני" ונרדם מול מסך הסוליטר במחשב שלו, בזמן שאנשי הרכש של הוט קפצו על המציאה, קנו את המעדן הזה ושתלו אותו בשממה של אקסטרה הוט (בסביבת הקקטוסים "הפנטגון", "נכסים חמים" ו-"CSI מיאמי"). חכו חכו לפרק שבו יפנה ג'ון סים אל המסך ויאמר: "מה אני עושה פה בכלל בממיר הזה עם הכיתובים באדום וה-VOD, אצבע אחת מיהודה לוי, הלורנס אוליבייה של הוט?"

gilriv

New member
?

גם מנוי הוט רוצים לראות רכש משובח , !אבל בYES עדיין מפתיעים עם הסדרות שממש עולות מאנגליה {כשהסדרות שם נגמרים כל יום כהרכש בYES נגמר פרק אחרון הם שמים משהו חדש

snier1991

New member
החיים על מאדים כפי שאמרו

אבל גם עמוק באדמהומתים במשרה חלקית שאני באמת לא מבין למה את כלן הסדרות של שואוטיים כן ודווקא אותה לא(אם אני לא טועה היא היחידה)

חבל שהצילו - RESCUE ME

לא ביס וגם סאותפארק. אני אוהב גם את רומא והסמויה של HBO אבל הם הרבה יותר חלשות מהסופרנוס או מהפמליה למשל של אותו ערוץ שמשודרות ביס. העיקר שהמגן ו-24 אפשר לראות גם אם אנחנו מנויים של יס..... היתר שמשודר בהוט- לא הפסד גדול. האמת הרכש של הוט לא שווה, הם משקיעים יותר בטלנובלות של יודה לוי....

אם הזכרת סדרות אנימציה

עצוב לי לראות את הסימפסונס מתבזה בערוץ 1, היה מקום לשדר אותה ביס פלוס, כנראה שהערוץ הראשון מחזיק גם בזכויות לעונות הראשונות והם ידרשו הרבה כסף למכור את הזכויות. גם "דאריה" הייתה משתלבת יפה בין סדרות האנימציה של הערוץ.

פרקים חדשים של הסימפסונס מעונה 16

משודרים עכשיו כל יום ב-12בלילה! איזה ביזיון זה לערוץ 1 - אפילו לא הודיעו בשום מקום, סתם התחילו לשדר ברצף כל יום לפני פסוקו של יום. איזה מין ערוץ זבל זה?!?!?!

גם אם היו מפרסמים אצלם,מי היה יודע?

איזו סיבה יש לזפזפ לשם? רק בשידורי ספורט אני מעביר לשם..

לגבי יס-סטארס

יש הסכמה שאנחנו לא מפסידים אף אחת מהסדרות שמשודרות שם? חוץ מלנו אני לא צופה שם בכלום. מישהו פעם המליץ פה על "ממעמקים"...מישהו צפה ויש לו דיעה?

snier1991

New member
יש שם כמה סדרות טובות

כמו פשע מן העבר האנטומייה של גריי ואורווד אבל אני לא רואה בזה הפסד כי מדובר בערוץ של יס

hen chen

New member
סקראבס!!!

ובושה שלא הזכרתם, ואם התגובה שלי מחוץ להקשר בגלל שלא קראתי את כל השרשור, התנצלויות סביב לכולם.

למעלה