המלצות על ספא ומלונות

• פותח הנושא zomit
  • פורסם בתאריך

zomit

New member
המלצות על ספא ומלונות../images/Emo91.gif

אני מעונין להפתיע את אישתי ליום ההולדת ורציתי לקבל על ספא מומלץ שהמקום יהיה שקט רומנטי ופסטורלי אפשרי גם במרכז הארץ

lavendula

New member
לא הייתי אבל מצאתי את זה

אני יכולה להמליץ גם על ספא מארוק בכפר שמריהו. מאוד רומנטי ומושקע עד הפרטים הקטנים, אבל אין ארוחות ערב, רק בית קפה לארוחות בוקר וארוחות קלות. יש גם ספא בתל-אביב שמשולב עם מסעדה: סי-בריז ספא.

hilawe

New member
ממליצה לשים לב לפרטים

אני גם רציתי להפתיע את בעלי בספא , ולקחתי אותו לספא אמור ומאד התאכזבנו ביחס למקומות אחרים בהם היינו. עלמנת להתפנק בספא לי חשוב בראש ובראשונה , האסטטיות האינטימיות וכמובן הפינוק. קודם כל לודא שיש מלתחות (חשוב ביותר) , לוקרים לשים את הבגדים חלוקים ונעלי בית כדי להתהלך בנוח. שהמקום לא יהיה קטן מדי , שכן בחדרי טיפולים צפופים מאד אחד לשני , יש רעש שעלול להפריע לשקט המתבקש בזמן העיסוי. ל למשל , בספא "אמור" שבו היינו , חדר העיסוי צמוד לחדר הג'קוזי , ובזמן העיסוי , נשמעים קולות של צחקוקים , סגירה ופתיחה של מים שלי אישית זה הפריע. כמו כן , ניתנים חלוקים אך אין שם לוקרים לשים את הבגדים ,ומצאנו את עצמנו מתהלכים עם הבגדים והנעלים בין חדר לחדר , לא מחלקים נעלי בית ולכן התהלכנו יחפים - שוב , בעיני לא אסטטי , ומכיוון שזו תקופת חורף גם היה לי קר. בנוסף , כדאי לבדוק , אם העיסוי נעשה בחדר זוגי (במידה ותרצו) או בחדרים נפרדים, יש מקומות שבהם יש גם וגם , ויש מקומות שבהם העיסוי נעשה לכל בן זוג בנפרד. לגבי המעסה (המאסז'יסט), לדעתי , לקבל המלצות מחברים. אני נכנסתי לאתר ספא אינפו (הזהרתי פה בשרשור אחר לגבי אתר זה)באינטרנט וניסתי למצוא המלצות על ספא טוב , מהמלצות הגולשים המפורסמים באתר (שאמור כביכול להיות אובייקטיבי), וכך הגעתי לספא אמור , שהיה עם ההמלצות הכי טובות. לאחר אכזבתי מהמקום , הוספתי את המלצתי השלילית באתר , לאחר שחשבתי כי ההמלצה לא נקלטה , ניסיתי לשלוח שוב , כך בפעם השלישית כשהבנתי שכנראה יש סינון של המלצות. המלצות שליליות של גולשים מסוננות , וחבל, כי הן יכולות להוות ביקורת בונה לעסק. לבסוף , ספא טוב, ששמעתי (אך לא הייתי שם ) המלצות לגביו הינו - ספא ג'ניס רוז במרינה. מצ"ב כתובת האתר : www.janicerose.com. בהזדמנות זו : מישהו יכול להסביר לי איך עושים קישור? תודה .

diet prozak

New member
בתשובה לשאלתך - כך מוסיפים קישור

ישנן שתי דרכים להוסיף קישור להודעה שאתה כותב בפורום - כתובת אינטרנט נלווית (הקישור יופיע בסוף ההודעה, לפני החתימה), וקישור בתוכן ההודעה (חלק מתוכן ההודעה יהווה לינק). וכך מוסיפים אותם: מתחת לחלון בו אתה מכניס את תוכן ההודעה שלך ישנם שני שדות. הראשון, כתובת אינטרנט נלוות והשני, קישורים בתוכן ההודעה. אם ברצונך להכניס את הכתובת בסוף ההודעה, ככתובת נלווית, עליך להשתמש בשדה הראשון בו תכניס בשדות המתאימים את כתובת האינטרנט ואת התיאור שלה (הטקסט שתכניס בשדה התיאור יהווה את הלינק). אם ברצונך שהקישור יהיה בגוף ההודעה, עליך להשתמש בשדה השני בו תכניס בשדות המתאימים את כתובת האינטרנט ואת המילים מתוך ההודעה שישמשו כקישור. מצורפת תמונה עם השדות הנ"ל. בהצלחה.

ה דרומי

New member
אם אני יסבר אני רק יסבך אותך

למטה יש כתובות אינטרנט נלוות או קישורים בתוכן ההודעה (יש להכניס מחרוזת תווים המופיעה בתוכן ההודעה ואת הכתובת שאליה היא תקושר) לקחת את הכתוב למחוק אוצתו למצוא אתר להכחיל אותו קליק ימני לעשות העתק לגשת חלון להקליק שוב פעם על הימני הדבק, ולרשופ אתר ???. לגבי התחתון אותו הדבר אבל לכתוב נגיד לחץ וגם בתוכן לרשום לפחות פעם אחת לחץ.
כבר כתבתי שאני יסבך תע'סק. זה לגבי תמונות וגם לגבי צירוף קובץ - קבצים שמשקלם גדול מ 250KB או שאינם מהסוגים המותרים לא יתקבלו (מקם/י כאן את הסמן לרשימת הסוגים)

למעלה