ממליצה לשים לב לפרטים
אני גם רציתי להפתיע את בעלי בספא , ולקחתי אותו לספא אמור ומאד התאכזבנו ביחס למקומות אחרים בהם היינו. עלמנת להתפנק בספא לי חשוב בראש ובראשונה , האסטטיות האינטימיות וכמובן הפינוק. קודם כל לודא שיש מלתחות (חשוב ביותר) , לוקרים לשים את הבגדים חלוקים ונעלי בית כדי להתהלך בנוח. שהמקום לא יהיה קטן מדי , שכן בחדרי טיפולים צפופים מאד אחד לשני , יש רעש שעלול להפריע לשקט המתבקש בזמן העיסוי. ל למשל , בספא "אמור" שבו היינו , חדר העיסוי צמוד לחדר הג'קוזי , ובזמן העיסוי , נשמעים קולות של צחקוקים , סגירה ופתיחה של מים שלי אישית זה הפריע. כמו כן , ניתנים חלוקים אך אין שם לוקרים לשים את הבגדים ,ומצאנו את עצמנו מתהלכים עם הבגדים והנעלים בין חדר לחדר , לא מחלקים נעלי בית ולכן התהלכנו יחפים - שוב , בעיני לא אסטטי , ומכיוון שזו תקופת חורף גם היה לי קר. בנוסף , כדאי לבדוק , אם העיסוי נעשה בחדר זוגי (במידה ותרצו) או בחדרים נפרדים, יש מקומות שבהם יש גם וגם , ויש מקומות שבהם העיסוי נעשה לכל בן זוג בנפרד. לגבי המעסה (המאסז'יסט), לדעתי , לקבל המלצות מחברים. אני נכנסתי לאתר ספא אינפו (הזהרתי פה בשרשור אחר לגבי אתר זה)באינטרנט וניסתי למצוא המלצות על ספא טוב , מהמלצות הגולשים המפורסמים באתר (שאמור כביכול להיות אובייקטיבי), וכך הגעתי לספא אמור , שהיה עם ההמלצות הכי טובות. לאחר אכזבתי מהמקום , הוספתי את המלצתי השלילית באתר , לאחר שחשבתי כי ההמלצה לא נקלטה , ניסיתי לשלוח שוב , כך בפעם השלישית כשהבנתי שכנראה יש סינון של המלצות. המלצות שליליות של גולשים מסוננות , וחבל, כי הן יכולות להוות ביקורת בונה לעסק. לבסוף , ספא טוב, ששמעתי (אך לא הייתי שם ) המלצות לגביו הינו - ספא ג'ניס רוז במרינה. מצ"ב כתובת האתר : www.janicerose.com. בהזדמנות זו : מישהו יכול להסביר לי איך עושים קישור? תודה .