המלצות על ספקים

לב אם

New member
המלצות על ספקים

הי, אני בונה עכשיו תוספת לבית. הזמנתי כבר את הדברים הגדולים (קרמיקה, חיפוי קירות, סניטציה וברזים, ג'קוזי), ועכשיו אני צריכה לרכוש את כל הדברים ה"קטנים": מנורות (המון - גם קיר, גם תקרה, גם למקלחת ולחוץ, וגם מנורות יפות בסלון, חדר שינה) מאווררי תקרה ארון אמבטיה וילונות / צילונים מקלחון מזגן -- אני בדילמה, כי מדובר בדברים שלא מחליפים כל יום - וחשוב שיהיו יפים ואיכותיים. מצד שני, המשאבים מתחילים להדלדל קשות, אז אני מחפשת מקומות זולים יחסית אבל עם מבחר איכותי ויפה. אשמח לקבל על המלצות באיזור הדרום. תודה

fireman

New member
באזור הדרום

בנוגע לחשמל (אביזרים וכו....) אם זה מנורות ותאורה יש את מחסני תאורה בדרך חברון בבאר שבע תוכלי למצוא שם גם מאווררי תקרה וילונות וצלונים תוכלי למצוא בסנטרים ACE והום סנטר אלא אם את מחפשת משהו מיוחד שיכין תופר (המחיר בהתאם) ארון אמבטיה כאן השמים הם הגבול...אפשר להתחיל מהסנטרים, לעבור דרך "אמבין" ברחוב רמב"ם בבאר שבע ועד לחברות המטבחים שבונות גם ארונות אמבטיה...פאנל, סמל, רגבה וכו....הכל פונקציה של כסף. מקלחון תוכלי למצוא בכל מקום שמוכר קרמיקות, מרצפות וכו.... שוב בדרום לא חסרים כאלה באזור התעשיה עמק שרה...ממש על הרחוב הראשי יש שם את קמחי, נוי קרמיקה, נגב קרמיקה, זהבי וכו..... מזגן....כאן גם אני בבעיה

P u r p l e

New member
נקודות למחשבה

גם אני נמצאת בשלב שלך... אם יש בעיות תקציב אני ממליצה לך להשקיע רק בדברים של הבנייה. לפעמים קניה זולה עולה לנו ביוקר. את כל הקישוטים תוכלי לקנות לאט לאט עם הזמן מנורות למשל, תקני רק למקלחת כרגע, ואת היתר בשלב ב, או שוק-הפשפשים. מזגן. איזה מזגן? מה גודל החלל שהוא צריך לקרר? תתייעצי עם איש מזגנים איזה מזגן ואחר-כך תעשי סקר שוק בכמה חנויות וגם באינטרנט. (אני קניתי מזגן מיני מרכזי דרך האינטרנט כי זה היה הכי זול) מאווררי תקרה - Ace. ארון אמבטיה - השוק מוצף את רק צריכה לבחור. גם באינטרנט. אני אישית מעדיפה ארון לפי הזמנה. הארונות המוכנים נראים לי קטנים לאחסון. אביזרי מקלחת ממליצה לך בהרצל ת"א. מקלחון - אני קניתי וילון מקלחת מקסים
מקוה שעזרתי
בהצלחה

לב אם

New member
תודה לעונים

אני מסכימה עם ההמלצה לחכות עם דברים לא נחוצים - למשל רהיטים, עד כמה שחבל לנו לעבור בסלמס אנחנו פשוט נישאר עם הישנים (המאד בלים) וכל מיני אלתורים איפה שחסר. מנורות זה נראה לי די הכרחי - וגם עכשיו החשמלאי של הקבלן יתקין לי הכל חינם, ובחיים הרגילים פושטים את עורנו בהתקנות (פעם אחרונה שקניתי מאוורר תקרה במבצע ב 100 שקל - ההתקנה עלתה לי פי 3!!). יכול להיות שנקנה את הנברשת הכי פשוטה וכשירחב נחליף. לגבי ארון אמבטיה - יש לי נגר פרטי בבית שעושה את כל הנגרות במחיר העץ בלבד, ולפי המחירים שראינו איפה שהסתובבנו עד היום (קמחי, הום סנטר, נגב) הוא אמר שיצא לנו הרבה יותר כלכלי לקנות ארון מוכן, כי המחיר של השיש + מחיר העץ יוצא יותר יקר מהמחירים של חלק מהארונות בחנויות שכוללים כבר שיש ומנורות וראי - הבעיה שעוד לא ראיתי דגם שאני אוהבת. המקום לא בעייתי - כי יש לנו חדר ארונות צמוד, אז זה ממש רק לדברים כאלה של מקלחת (סבון, שמפו, קוסמטיקה, חומרי ניקוי וכד') מקלחון ממש חשוב לי - אחרי שנים של וילון שתופס עובש וכל הזמן צריך להתעסק אתו, היינו שנים עם מקלחון מחורבן שקנינו בזול (שגיאה פטלית) - וכמה שהוא היה גרוע הרבה יותר נוח לי מהוילון, אז עכשיו במקלחת החדשה (מקלחת הורים - נוספת) אני לא רוצה להתפשר. משהו איכותי וטוב שלא יחליד לי ולא יפול ...

למעלה