princes of dnile
New member
המלצות על ספרים
שני ספרים חדשים שרכשתי על אפיית לחם ומומלצים בחום למי שאוהב לאפות, ולמי שרוצה ללמוד ולהעמיק בנושא של אפיית לחמים: The Bread Bakers' Apprentice ו - Crust and Crumb שניהם של Peter Reinhart. בשני הספרים הסברים מפורטים על התהליכים של בניית לחם, השפעת גורמים כמו טמפרטורה, הרכב, יחסים בין מרכיבים, לחות וכו' על כל שלב בבניית לחם, וכמובן - מתכונים מפורטים. מומלץ בחום.
שני ספרים חדשים שרכשתי על אפיית לחם ומומלצים בחום למי שאוהב לאפות, ולמי שרוצה ללמוד ולהעמיק בנושא של אפיית לחמים: The Bread Bakers' Apprentice ו - Crust and Crumb שניהם של Peter Reinhart. בשני הספרים הסברים מפורטים על התהליכים של בניית לחם, השפעת גורמים כמו טמפרטורה, הרכב, יחסים בין מרכיבים, לחות וכו' על כל שלב בבניית לחם, וכמובן - מתכונים מפורטים. מומלץ בחום.