המלצות על סרטים אוסטרלים

Aussie Girl

New member
../images/Emo4.gif ../images/Emo72.gif

למה נראה לי ששאלו את זה כבר ואני עניתי... אני רק לא מוצאת את השירשור הזה עכשיו
... בכל מקרה, אני מתה על דרמות אוסטרליות! כמעט כל דרמה אוסטרלית שראיתי הייתה איכותית בהחלט. הסרט שמאוד מאוד אהבתי הוא ארמון הקנגורו Kangaroo Palace. שודר פעם בערוץ הולמרק. זה על חבר'ה צעירים מהכפר (אוסטרלים) שנוסעים לאנגליה. משהו מזה עמוק, חזק וטוב. מומלץ.

q1231

New member
מספר המלצות

"The Man Who Sued God " "Amy" "Angst" "Doing Time for Patsy Cline " Fresh Air " "Russian Doll " "The Wog Boy" "Angel Baby "

Aussie Girl

New member
../images/Emo45.gif

The Man Who Sued God לא ראיתי אבל שמעתי הרבה המלצות וזה גם עם קולין פרילס (מעריצה
) אז אני בעצמי לא הייתי מתנגדת לראות אותו. Angel Baby ראיתי. סרט ממש טוב! הייתי בכלל ממליצה לנסות לראות כל סרט אוסטרלי כי לרוב הם ממש מוצלחים.

אוסטרליה בסינמטק

אם כבר מדברים על סרטים, רציתי להזכיר כי ביוזמת ארגון AICE לקידום קשרי התרבות בין אוסטרליה לישראל, ושגרירות אוסטרליה, ייפתח ביום רביעי פסטיבל אוסטרליה בסינמטק ת''א, במהלכו יוקרנו 12 סרטים עלילתיים, סרטים תיעודיים וקצרים. את בכורת הפסטיבל ב-16 ביוני יכבדו בנוכחותם ראש ממשלת מדינת ויקטוריה, שגריר אוסטרליה בישראל ויו''ר AICE, הארגון לטיפוח קשרי התרבות בין אוסטרליה לישראל.

Aussie Girl

New member
אווו, למה אין לי מזל?!

עד שאני בת"א, זה יוצא יום קודם!
I don't have luck

Aussie Girl

New member
יש לי משהו ביום שלישי

נראה לך שאני אסחב גם ביום למחרת? אני לא גרה בת"א וגם לא 2 דקות משם...

אמנון כ

New member
../images/Emo41.gifפריסיליה מלכת המדבר!../images/Emo41.gif

אני משער שכולם מצאו שזה טריוויאלי וברור, אבל בכל מקרה זהו סרט אוסטרלי אדיר במיוחד!! אגב, אחד הקטעים האהובים עלי הוא שהם עושים הופעה מסביב למדורה יחד עם שבט אבוריג'ני באמצע המדבר, ומלווים את השיר I WILL SURVIVE (אם אני לא טועה) בנגינת דיג'ירידו מדהימה! זהו הקטע שבזכותו התחלתי ללמוד על דיג'...

tltali

New member
חתונתה של מיוריאל

צולם ב Gold Coast ובסידני - סרט חמוד עם המון אוסטרליה...

YLEE

New member
סרט אוסטראלי שלא כדאי לראות...

לא יודע אם הוא באמת אוסטראלי והוא כ"כ גרוע שלא זכור לי השם.... הוא ישן מאד , עם מריל סטריפ והוא ממחיז את המקרה של התינוקות שנעלמו והאימא מאשימה את הדינגוז

למעלה